Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    07. Ožujak 2020. 15:08

Steta sto ste mi daleko 🤗
    Pa zar ne moze dati na recepciji kolace i da ti oni proslijede? 

Dora4
    07. Ožujak 2020. 15:23

Ma joj, iskreno ne volim vec izvodit kako sam tek dosla, a i znam svoju mamu, nasla bi nacin da se ugura tu do sobe i da me vidi, hahaha 🙈 pa mi je to zbilja previse s obzirom na to da sam tek dosla ...znas kako je, moram se pravit fina bar prvo vrijeme! 
    Nisam nista odspavala, maloprije 20min doslovno ubila oko i to je to..bas sam strgana iskreno!

• anav05
    07. Ožujak 2020. 15:43

A ja pokušavam natipkati, citirati,pozdraviti nove cure...
    Uvijek ta nekakva prekršena pravila.
    A uh.
    Uglavnom,pozdrav svima🥰🥰

Amelie 1
    07. Ožujak 2020. 15:48

Curke trbuščići su vam prekrasni! 🥰🥰
    Meni je nešto malo bolje i sad sam muza poslala po neke kolace🙈
    Mokvica šta je to fino kod tebe?!?!

• amber
    07. Ožujak 2020. 16:37

Hej curke samo da vas pozdravim predobro ime za novu grupu🤗

Nikita206
    07. Ožujak 2020. 16:48

Cure, ja vam nisam baš normalna, stalno se žalim da jedem nezdravo i da moram početi zdravije obroke raditi i onda me nešto pukne i idem raditi kiflice s čvarcima  al tako su fineeee
    https://ibb.co/2j40cQX

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    07. Ožujak 2020. 16:53

Ajme nikita ovo izgleda.. jaooo 🤤🤤🤤🤤🤤

Vucica
    07. Ožujak 2020. 16:58

Hvala cure na toploj dobrodoslici!! Ja bi vola pojela od pocetka trudnoce i ide sve gore 😅 sretna sam sto je ogtt bio dobar jer volim slatkoooo a najvise me pere sladoled i bilo sto s jagodama!!

kaktusica
    07. Ožujak 2020. 16:59

Ne mogu se nikako prijaviti cijeli dan...

07. Ožujak 2020. 17:15

Mimoza mokvica nikita grooozne ste! Zbog vas sad moram ici raditi fritule i izvaditi bijelu linoladu 🙃 a mozda i napraviti mramorni..hm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.