Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    19. Travanj 2020. 18:59

Dora, bas divne vijesti, bravo za svih troje ❤️❤️
    Curke sad citam kako pisete tvrd trbuh, pa ja imam osjecaj da je meni cijelo vrijeme dok stojim i hodam, tj. Dok sam na nogama napet i cvrst(tvrd) jedino lad bas lezim je meksi 🤔

Baby girl 💜

kaktusica
    19. Travanj 2020. 18:59

Indy bas taki, toliko tih silnih proizvoda, preoptereceni smo totalno svime. Pa ako ne kupis mislis da si nesto propustio, ah 😒

mimoza
    19. Travanj 2020. 19:11

Vucica ja sam kupila taj jastuk, jer je bio nesto pravo snizen i jeftin. Planiram ga koristiti za fotkanje bebe 😁 da moze ravno drzati glavicu i to je to. Spavat ce bez jastuka inace 🤗

Vucica
    19. Travanj 2020. 19:16

Amneris I to sto kazes... A da nema boljeg opisa, samo 2 pistolja mi fale 🤣 to je to trudnicko "slatko geganje" 
    Rio vjerujem, i ja sam dosta setala prije nego smo se preselili tamo do 28,29 tjedna i super sam se osjecala, fali mi to jako. I mirnija sam u glavi onda. 

Vucica
    19. Travanj 2020. 19:16

mimoza

Vucica ja sam kupila taj jastuk, jer je bio nesto pravo snizen i jeftin. Planiram ga koristiti za fotkanje bebe 😁 da moze ravno drzati glavicu i to je to. Spavat ce bez jastuka inace 🤗

Eto i to je dobra svrha 😁😁😁

Trancie
    19. Travanj 2020. 19:20

Zenske drage bas ste se napisale, mi jutros prosetali kvalitetno, malo odspavali.. mob mi nesto zeza pa ga nikako napuniti!!! A cekam da prodje korona pa da si na njuskalu zbavim neki 😄
    Dora drago mi je da si pozitivna i da sve ide nabolje, sutra ce vec bit 5ml i svaki dan vise i vise mljeka za ekipicu i bit ce svaki dan sve veci i cvrsci 💕💕samo ti ostani takva kakva jesi - pozitivna 
    Kaktusice taj ledeni vjetar aufff 😎njami .... ja sam si danas zbavila kanticu jagoda iz susjedstva pa mi je i to njami!!!ps nek si ti kupila... samo si daj oduska 💕
    Napokon drago mi je da si ok, valjda ne bude bolova takvih vise!!!
    Mare divna si ❤️❤️
    Sterilizator - ja imam za u mikrovalno, super mi je ; od prokuhavamja bi mi bijelo bilo - pa mi ruzno sve to nekako... 
    ne sjecam se jeste vise sta pisale... 

Mila7
    19. Travanj 2020. 19:29

Vidim da spominjete kontrakcije, pa da se pridruzim klubu 🥴. Jucer sam morala normabel drmnuti da me malo popuste, al srecom nisu u jednakim intervalima pa samo vise odmaram.
    Od opreme, ostalo mi je za kupiti cocoonababy madrac (al bome njega cu polovnog nabaviti), kolijevku, bocice, mlijeko i pelene. Ostalo vise manje imam, valjda 🤔

Mila7
    19. Travanj 2020. 19:32

Trancie  koliko ti stane bocica u taj sterilizator? Meni je bio premalen pa sam ga na kraju prodala i uzela veci na struju

yvette
    19. Travanj 2020. 20:07

Dora super za mlijeko da je krenulo i da uzivas u svojim bebicama ♥️🥰 pitala si me za migrenu, bolila me polovica glave vec 4 dana unatrag no ono nista prestrasno da nebi proslo s lupocetom, povezala sam s kisom i juzinom jer sam meteoropat ali je jucer ta bol eskalirala da sam provela cijeli dan u krevetu a vrijeme bilo lijepo
    Anav ne obaziri se na komentare o kilama, glavno da beba napreduje, a stignes ti jos dobiti do kraja... Cestitke prijateljici 🎊🎉
    Rio super mi je to za stok, da skakuce...i ja bi nesto takvo.
    Vrapcic imam i ja sterilizator Aventov, to sam kupila medu prvim stvarima. Da je nuzan, nije, ali mene veseli. Uzela sam elektricni jer nemamo mikrovalnu. Cak i ako budem dojila koristit cu ga jer kad budemo negdje isli planiram se izdajati jer mi nije ugodno dojiti u javnosti ( da me sad Rode cuju 😂). U moj stane 6 bocica i ako se ne otvori mislim da u njemu stoje bocice, dude, izdajalica sterilizirani po 24 sata.
    Jedini komad opreme za koji sam se mozda zaletila je elektricna izdajalica jer ako ne budem imala mlijeka onda je to visak, ali racunamo da imamo kome pokloniti novu, nekoristenu pa muzu nije zao...Sto se tice kamenca i prokuhavanja, tko ima Brita filter nebi trebao imati takvih problema. 
    Wish lista mi smo kupili skoro sve, zapravo nas ceka baby video monitor kad mali bude veci a do tada mi je dovoljan senzor disanja koji imamo, moramo kupiti stolicu za hranjenje, planiram Beaba baby cook ili Aventov za pripremu hrane, autosjedalicu kad preraste ovu, i jos ovlazivac zraka u sezoni grijanja. To cemo sami jer ne zelim nikog ubacivati u veci trosak.
    A svojima, njegovima i prijateljima ako netko pita, samo pelene ili komad robice od broja 68. 

kaktusica
    19. Travanj 2020. 20:15

Rio evo sam poslikala da vidis kako kod mene to izgleda nisko, imam jedino u hodniku malo vece ogledalo a slabo se vidi, a ova rasvjeta iz kupaone kao  da sam na autobusnom kolodvoru 🙄
    https://ibb.co/zxtM0x0
    https://ibb.co/X2X4CjF
    https://ibb.co/nwdjwF0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.