Rio ma treba se čovjek držati tih ljudi koji su ti dragi i koji su uz tebe. To su ljudi koji vas vole i njih čuvajte! To zbilja ne mislim ni u kakvom financijskom smislu, ni materijalnom, fućkaš to... Nego ti ljudi vas zbilja vole koji sada misle o vama! ❤️
Dora jesi ponovno bila kod bebica? 💙❤️ Sad se već malo privikavaš na svoje mrvice 🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica ma milina, sve prihvati što se nudi. Sve će dobro doći! Zbilja nisam neka od onih koja vole da mi ljudi sve kupuju, no ovo je period kad se zbilja puno troši pa je sve dobro došlo. 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila ja sam dobila sa tommitippi izdajalicom posudu za sterilizaciju pa stane malo toga, ali bilo mi dovoljno; dojila sam malu pa sam tako rec izdajalicu samo sterilizirala, cucu i to 😊ali sad ce mi dat bas aterilizator za mirkovalnu pa cu vidjeti!
Kaktusice ni moj ne izgleda nista visi ... a nemam osjecaj da je prenisko... inace bas si 🥰🥰🥰
Yette ja imam beaba babycook meni je odlican bio!!! Bas sam ga koriatila jedno vrijeme stalno. Mada mislim da ima jednako dobrih jeftinijih varijanta ... ali meni je odlican bio!
Meni ae mala nekako namjestilq da je bas manje osjecam ovih zadnjih dana; prije mi je vise oko pupka prevrtala sqd kao da se opet dole vratila pa udara po jajnicima i mjehuru ... ali ajde tjesi mi cim se javi da je sve ok !! Ali mi bas cudno koda su jaci odarci bili gore puno!
Rio super za propusnice, ja moram traziti sutra za pregled u utorak ako nasi ne ukinu nesto... planirali su izmedju 3 regije, Dubrovnik, Neretva i otoci.. pa se nadam da ce bar to napraviti da mogu otic do Dm , Lidl i sl.
Večer krafnice!
Mi smo vikend proveli na vikendici. Ondje je signal poprilično loš tako da sam sad tek hvatala zaostatke. Na puno toga sam se htjela osvrnuti, ali ću vjerojatno većinu zaboraviti. 🙈
Ivcy, anavo, rose, fenjer čestitke curke na punim tjednima!
Napokon super da su svi nalazi uredni, možda je samo počelo širenje pa zato osjećaš bolove. U svakom slučaju, nadam se da te više neće mučiti.
Dora drago mi je da se sve odvija kako treba, čak i mlijeko nailazi. Biti će to sve super!
Kaktusice jako lijepo izgledaš!
Je li koja slučajno naručivala sa stranice Bonprix.hr? Ne znam jesu ok, no slučajno sam naletjela na njih i ova spavaćica mi se baš sviđa https://ibb.co/Nm6xKNC i cijene su im skroz dobre.
Cure sta vi mislite o onim vrtuljcima za krevetic.. Jel se bebe stvarno s tim igraju ilo je to bacanje para. Negdje sam procitala da je jedna mama napisala recenziju da njene bebe nisu uopce mogle spavat dok to nije skinula s krevetica. Sad nezz ni sama bi li to kupovala.
Jer sam isto tako procitala da je i korisno jer se bebama kao razvija vid i svasta nesto. Nezz jel tocno to.. Svasta pise na internetu
Cure nikako ponovno da vas stignem, tu sam stala i samo da na ovo odgovorim....
Znaci prvo dijete, ful zahtjevna beba, nikakva pomagala ne ferma...samo ga osoba moze animirati..ALI imao je vrtuljak iznad kindaca koji se navijao i vrtio i dosao bi do kraja za manje od minutu i on je ponekad znao to gledati 45 minuta sto je ekstra dugo za tak malu bebicu..i tako ja za drugo dijete trazila malo bolji vrtuljak tj neki koji se upali i svira neko vrijeme da ne moram strazariti stalno kod kindaca i navijati ali njega to nije bas zanimalo..ne mogu reci da je bilo skroz nekorisno ali ni priblizno kao sa prvim 😂 tako da kao i sve...ovisi o bebici..😉
Vecer drage cure 🦋
Evo samo da vam se javim da sam ovu noc provela koma, na hitnoj. Nisam mogla spavat i oko pola 2 sam otisla na wc i obrisem se kad vidim trag krvi odma idem vidjet odakle medjutim nista ne nalazim, uhvatila me panika spremam se i pravac na hitnu. Krv se vise ne pojavljuje, odmah su me primili i pregledali te ustanovili da krv nije isla dolje te sam sam potpuno zatvorena i beba je zaigrana i dobro. Eventualno cu vadit krv i mokracu, ne znam uopce odakle ta mrv tada, znaci samo tada, poslije kad sam brisala vise njsta, ni tockica. Ufff, evo sada pola strane objave heh, sad sam malo tek k sebi dosla od nervoze 😏
Fala cure, ma meni se cini da se na slici ne vidi realno stanje, kad polozim dlan vodoravno ispod cica uopce nema trbuha, tek tad pocne. Al dobro...tako mi je i mali bio ali on je bio okrenut na glavu pa su udarci bili skroz drugaciji. Ova malena opali po mjehuru i meni pobjegne,uh...
Trancie sad sam skuzila da si ono ti na fejs grupi Ljetne bebe, bas si lipa 🥰
Mokvica super je spavacica, nisam narucivala s te stranice ali mi cesto izleti kad trazim nesto. Narucila sam danas s bebenova.eu ima lijepih stvarcica.
Rio super je kad su djecica sestara i brace generacija ili blizu, od moje sestre sin ce sad 19 godina i to je to... Sve veliki decki oko nas.
Vrapcic ja sam se bas ugodno iznenadila kad mi je sestra rekla da je prijateljica ponudila sto god treba, divna je zena inace. Ma sve to super dodje. A svekrva je svjesna da nam nista ne pomaze, ona jednostavno ne zna kako, sva je usporena ali nije losa. I onda je valjda svjesna da je u banani pa sama kaze da ce nam dati novce a mi neka kupimo sto nam treba.
Večer krafnice!
Mi smo vikend proveli na vikendici. Ondje je signal poprilično loš tako da sam sad tek hvatala zaostatke. Na puno toga sam se htjela osvrnuti, ali ću vjerojatno većinu zaboraviti. 🙈
Ivcy, anavo, rose, fenjer čestitke curke napunim tjednima!
Napokon super da su svi nalazi uredni, možda je samo počelo širenje pa zato osjećaš bolove. U svakom slučaju, nadam se da te više neće mučiti.
Dora drago mi je da se sve odvija kako treba, čak i mlijeko nailazi. Biti će to sve super!
Kaktusice jako lijepo izgledaš!
Je li koja slučajno naručivala sa stranice Bonprix.hr? Ne znam jesu ok, no slučajno sam naletjela na njih i ova spavaćica mi se baš sviđa https://ibb.co/Nm6xKNC i cijene su im skroz dobre.
Ja sam narucila pidjamu.
Doslo nakon 7-8 dana 😊
Vecer drage cure 🦋
Evo samo da vam se javim da sam ovu noc provela koma, na hitnoj. Nisam mogla spavat i oko pola 2 sam otisla na wc i obrisem se kad vidim trag krvi odma idem vidjet odakle medjutim nista ne nalazim, uhvatila me panika spremam se i pravac na hitnu. Krv se vise ne pojavljuje, odmah su me primili i pregledali te ustanovili da krv nije isla dolje te sam sam potpuno zatvorena i beba je zaigrana i dobro. Eventualno cu vadit krv i mokracu, ne znam uopce odakle ta mrv tada, znaci samo tada, poslije kad sam brisala vise njsta, ni tockica. Ufff, evo sada pola strane objave heh, sad sam malo tek k sebi dosla od nervoze 😏
Javise svojoj dr ..i vidi sve sto mozes provjeri cisto da se umiris jel sw pojavljuje samp jos da se utvrsi odakle i sto???nadam se dase nece ipak vise pojavljivati ..da se nagadja samo nema smisla..jedino jos jednom da pokusas da provjeris zaista da nije od hemoroida ..
Sortiraj odgovore
Najstariji