Anavo cestitam na bebici frendici, divno!! ☺
Kaktusica slabo pratis, kako Bebac zna da nisam kolica jos piknula, ha? 😜 u Male stvari ducanu cemo narucit, planiramo uz alu konstrukciju i sportska sjedala koja su ajmo rec basic oprema uzet jos i kosare, mreze za komarce, mislim da se oni najloni za kisu dobiju kao i donja velika kosara, hm torbe dvije manje kupit i cak mi se cini da je to to onda..e da, naravno adaptere za autosjedalice!
Svaku stavku posebno placas, hahah sto je meni smijesno i dodje mi da im kazem Jel me sevite u mozak? Kak posebno placam konstrukciju, posebno sjedala? Jel moze to ic jedno bez drugog?! 🙄🤨 ali vidjela sam da je tako i u drugim ducanima i sa drugim proizvodjacima..
Vrapcic kazi nek ti dadu PARE!!! 😃 cinjenica je da skoro sve trebas prije imat, jednom kad babine krenu stvarno ti trebaju novci da pokrijes ranije troskove i aktualne stvari pelene i to sve, a opet svi bi kupili nes vece i znacajno, a takve stvari moras nabavit prije babina sigurno!
Bebac jel maleni bolje, jel uspio jest rucak? Joj najgore je kad se sve to sredi s tim ranama na ustima jest i pit, nadam se da imas mozda neke slamkice il nesto da mu olaksas!
Moje bebe su diiivneee 🥰🥰 evo prosao je i prvi odlazak do njih bez da sam se kompletno raspala 💞 💗💗💗💓 bila je neka divna sestra, pomogla mi je sa cicama, uspjela je iz obje cice natiskat par kapi i skupit 1ml mlijeka pa ce im podijelit…valjda vam ne moram rec koliko je to malo, a koliko je meni srce veliko zbog toga! 💝 sad odoh probat odspavat mrvicu do iduce posjete 😊
Ajme Dora popravila si mi dan! ❣️
Drage moje krofnice citam vas redovno ali slabo pisem.. Jucer smo krecili sobu ,polako pripremao dok mi je muz kuci..
Dora nasa ti si nasa kraljica,samo nastavi bit pozitivna i vrlo brzo ce se sve proci i bit ces kuci skupa s bebicama ❤❤
Ostalima cwstitam na punim tjednima..
Ja malo dqnas uzivam na suncu..
Lijep vam ppzdrav ❤
https://ibb.co/R3Xbg3V
Mocho super, nadam se da će ti biti dobar! 🤞
Rose grozno! Uf toga se baš jako jako bojim.
Nadam se da im se to više nikada neće ponoviti. A ni jednoj od nas nikada!
Mrvičak ja kad sjedim recimo i pokušavam obuci čarape pa kao malo zadignem nogu uopće mi nije ugodno ni malo. Donji dio trbuha onda boli. Al to sami tada, nakon što vratim noge sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcicmjesec dana,ma prestrasno ne znaju zasto se to dogodilo, sve je ok s pretragama
Moje prijateljice sve prokuhavaju,jedna ima i stelirizator…po meni nije neophodan i mislim da ga necu kupovati
Mrvicakidemo dajle💪💪💪
Kupovanje-ja neki dan narucila samo 2dekice, 2rucnika s kapicom, 3benkice, 2tutice ,3hlacica sa stopalicama…nakon pregleda dr.tj sam mislila madrac za krevetic, a onda u 5.mj ostatak…i to sam sa strahom narucila…dakle, nemam gotovo nista…ja nekako vjerujem da ce se ducani poceti otvarati sredinom svibnja🙏🙏🙏klasa optimist
Anavoznaci vreca ne odmah, nego nskon mjesec dana, bas bih to pitala patronaznu, na netu procitala nakon 6.tj (mislim bebimil stranica)
Cestitam prijateljici, lijepe vijesti❤
Kaktusica aaaa fino bome
Dana i mi rostiljali, ali nismo imali tako lijepo drustvo🐢🐢🐢
Hvala na čestitkama😊
Da,da,nakon mjesec dana, nisam ni mislila prije.
Dobila sam na posudbu gnijezdo koje planiram koristiti na početku, a nakon toga vreću🙂
Super si nam maaree! Uzivaj i pazi se, nadam se da si i ti dobro i da je sve ok 🙂
Fenjer, kaktusice eto sad cu i ja ic napravit ledeni vjetar. Mislila sam sljedeci vikend al sad cu ic iznenadit muza :)
Ajme ajme ajme to je meni i mužu jedan od najdražih kolača, uz cheesecake i tiramisu Holy Trinity. Nisam radila ledeni od sekine firme (prije skoro 5 godina)onda sam napravila dupli , a mužu odrezala cijelu duplit šnitu ,bilo je preko cijelog tanjura, jedva je pojeo jadni.....od onda mu se malo omrznuo al mi ga je spominjao neki dan da bi opet volio da radim..... ništa ,morat će bit prije nego rodim...... Inače ničiji mi nije tako fin kao moj
Sreća mamina
Dobrodošao
Dora aaaaa predivno❤❤❤drago mi je da je mlijeko lagano krenulo i da sve lakse ides do svojih bebica i uzivas u njima...odmori, spavaj sad malo
💙
Anavo cestitam na bebici frendici, divno!! ☺
Kaktusica slabo pratis, kako Bebac zna da nisam kolica jos piknula, ha? 😜 u Male stvari ducanu cemo narucit, planiramo uz alu konstrukciju i sportska sjedala koja su ajmo rec basic oprema uzet jos i kosare, mreze za komarce, mislim da se oni najloni za kisu dobiju kao i donja velika kosara, hm torbe dvije manje kupit i cak mi se cini da je to to onda..e da, naravno adaptere za autosjedalice!
Svaku stavku posebno placas, hahah sto je meni smijesno i dodje mi da im kazem Jel me sevite u mozak? Kak posebno placam konstrukciju, posebno sjedala? Jel moze to ic jedno bez drugog?! 🙄🤨 ali vidjela sam da je tako i u drugim ducanima i sa drugim proizvodjacima..
Vrapcic kazi nek ti dadu PARE!!! 😃 cinjenica je da skoro sve trebas prije imat, jednom kad babine krenu stvarno ti trebaju novci da pokrijes ranije troskove i aktualne stvari pelene i to sve, a opet svi bi kupili nes vece i znacajno, a takve stvari moras nabavit prije babina sigurno!
Bebac jel maleni bolje, jel uspio jest rucak? Joj najgore je kad se sve to sredi s tim ranama na ustima jest i pit, nadam se da imas mozda neke slamkice il nesto da mu olaksas!
Moje bebe su diiivneee 🥰🥰 evo prosao je i prvi odlazak do njih bez da sam se kompletno raspala 💞 💗💗💗💓 bila je neka divna sestra, pomogla mi je sa cicama, uspjela je iz obje cice natiskat par kapi i skupit 1ml mlijeka pa ce im podijelit…valjda vam ne moram rec koliko je to malo, a koliko je meni srce veliko zbog toga! 💝 sad odoh probat odspavat mrvicu do iduce posjete 😊
Bravo😊😊💛💙
Mrvicak za sada to ne, ali tesko mi je okretati se s boka na bok, sve mi postaje napor
Maree predivni, uzivajteeee
Vrapcic joooj, i mene strah i nadam se da se to nikome nece dogoditi
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji