Ja i pasica zavrsile setnju nakon 1km 🤦🏻♀️ Pocelo me grcit dole i stezat mi se trbuh. Zvala odma muza da dodje autom po nas i sad sam u horizontali. Ocito danas nije dan za setnju 🤷🏻♀️
Tako ti je meni stalno☹ jedino je ok dok lezim...
💙
Ja i pasica zavrsile setnju nakon 1km 🤦🏻♀️ Pocelo me grcit dole i stezat mi se trbuh. Zvala odma muza da dodje autom po nas i sad sam u horizontali. Ocito danas nije dan za setnju 🤷🏻♀️
Tako ti je meni stalno☹ jedino je ok dok lezim…
Takav dan očito. Mene kontrakcije ubijaju. Sada sam popila dozu Mg i čekam hoće li se smiriti. Mala je sreća aktivna pa se oko toga ne mislim. Većini su te kontrakcije bezbolne, ali ja ne mogu reći meni jesu, meni su baš neugodne. Kao jača menstrualna bol u intervalima. I ovako su mi izgledali početni trudovi.
Rosebas je takav dan ocito 🤷🏻♀️
Mrvicak meni se navecer ugl javljaju i znaju biti bas neugodne. Ja sam sad malo prilegla i popila magnezij da se trbuh smiri. Bebo ne tu i javlja se normalno pa se ne brinem. Nije dan za kretanje ocito 😕
Lakše mi je kada pročitam da nisam jedina kojoj su neugodne. Bilo su se primirilr neko vrijeme, al očito nisam sreće da to duže traje. Ne može u mene mirno i bez stresa. Meni Mg isto pomogne.
VUCICA i ja cu bez jastuka na pocetku jel sta znam kod nas preporucuju spavanje na ledjima al bez jastuka i dekica ...iskreno ja sam preopterecena sa svime ovim ..jel toliko ima trenutno proizvoda i svi su super i sve trebamo ..a uvjek sam bila sto nemam nemam ..pa ako bas zafali sta kupicemo naknadno
Mrvicak meni su nakon potresa bas krenule i tako jedno tjedan dana svaki dan. Onda je par dana bio mir, niti jedne pa je opet krenulo. Neke niti ne osjetim nego skuzim da mi je trbuh tvrd i napet, a neke su bas onako neugodne iako nisu bolne. Promjena polozaja skoro pa uvijek pomogne i odma se opusti trbuh. Nezgodno mi je kad me ovako uhvati dok hodam 🤷🏻♀️ Sva sreca da sam samo kilometar od kuce bila pa je muz u roku niti minute doso po nas jer nisam imala nigdje niti za sjesti niti prisloniti se da malo predahnem.
Sreća pa je mogao doći po tebe, baš nezgodno. Stvarno se moramo paziti. Imamo mi još do onih sigurnih tjedana. A meni sto stvari u glavi za obaviti 🤦♀️
Rose Kaktusica I ja sam mislila bez, nego slucajno naletila na ovo i izgledalo mi fora, nije ni skup 80ak kn... Citam malo kao I za sve neki kazu super neki ni u ludilu 🤣 razmisljam mozda da ga uzmem pa probam preko dana ga isprobat ali vidjet cu
Rose Rio I mi prosetali ulicu dvije od kuce, puuuuno mi pomaze setnja za kukove i te bolove u zdjelici (makar hodam ko serif) Ali ne mogu dugo odmah mi se isto stvrdne trbuh... Sad smo opet u horizontali
VUCICA i ja cu bez jastuka na pocetku jel sta znam kod nas preporucuju spavanje na ledjima al bez jastuka i dekica …iskreno ja sam preopterecena sa svime ovim ..jel toliko ima trenutno proizvoda i svi su super i sve trebamo ..a uvjek sam bila sto nemam nemam ..pa ako bas zafali sta kupicemo naknadno
Potpuno te razumijem... I ja sam vec bila odlucila tako bez icega nego eto naletila na ovo 😅 pa cisto da vidim. Ali gledam smanjit svaku nepotrebnu kupovinu
Vucica ma ne treba ti taj jastuk. Radije za tu lovu kupi paket pelena. Nasmijala sam se na ovo da hodaš ko šerif, ahahaha to je taj opis🤣🤣
Mrvičak dobro kažeš, na kraju se najbolje sam za sebe pobrineš, jer rodbina uvijek ima neku svoju filozofiju..
I mene slozili grcevi sad... stala na nogama dok sam ovaj ledeni vjetar napravila, samo sam se nadala da mi krema zgotovi sta prije da mogu sjest. Sad lezim i tocno znam da me nece popustit jos neko vrime, cili dan natacem Donat u sebe. Sad cu jos i magnezij jedan cvaknit. :(
A sta cemo zene, sve smo okruglije, nije vise svr tako nam jednostavno jel :)
Sortiraj odgovore
Najstariji