Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    19. Travanj 2020. 23:22

Valentina auf ... uvijek kad se brisem gledam u onaj papir 🤦🏼‍♀️Glavno da je sve ok 😄
    Kaktusice hvala 🤭🥰🤭ja nikoga ne povezivam tamo sa ovim ovdje 🤣🤣🤣
    Dorice nadam se da odmaras j skupljas energiju za ekipicu svoju!!!
    Laku noc cure.. 💕💕

dana130
    19. Travanj 2020. 23:31

Kaktusice bas si zgodnica 🥰🥰
    Nadam se da nam dora odmara i skuplje snagu, za novi dan.
    Krafnice laka vam noc svima i lijepi snovi ❤️

Baby girl 💜

marmar
    19. Travanj 2020. 23:40

Valentina 👶🏻

Vecer drage cure 🦋
    Evo samo da vam se javim da sam ovu noc provela koma, na hitnoj. Nisam mogla spavat i oko pola 2 sam otisla na wc i obrisem se kad vidim trag krvi odma idem vidjet odakle medjutim nista ne nalazim, uhvatila me panika spremam se i pravac na hitnu. Krv se vise ne pojavljuje, odmah su me primili i pregledali te ustanovili da krv nije isla dolje te sam sam potpuno zatvorena i beba je zaigrana i dobro. Eventualno cu vadit krv i mokracu, ne znam uopce odakle ta mrv tada, znaci samo tada, poslije kad sam brisala vise njsta, ni tockica. Ufff, evo sada pola strane objave heh, sad sam malo tek k sebi dosla od nervoze 😏

Hej, i meni se dogodilo prije par dana, Fenjer, nisam ni vidjela tvoju objavu o tome. Uglavnom, dogodilo se ujutro i, naravno, oprala me panika otkud sad to i moram li na hitnu. Malo je reći da me hladan znoj oblio. Kad sam se smirila, uključila mozak, sjetila sam se sa smo se muž i ja noć prije nakon sto godina opustili i prepustili strastima 🙈 što nije bilo ugodno pa smo i prekinuli jer me boljelo...😓 Guglajući po internet bespućima teorija se pokazala vrlo vjerojatno točnom i više se nije ponavljalo. Sad makar znam što do daljnjega ne smijemo raditi 😅🙉

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

yvette
    19. Travanj 2020. 23:47

Da, kaktusice  bas si zgodna 👍🏻👍🏻...i meni je trbuh bas nisko, shvacam sto zelis reci s polaganjem dlana. Meni nikad nisu na uzv komentirali polozaj 🤷‍♀️
    Rio odmaraj, drago mi je da je bolje 
    Valentina ajme mogu zamisliti soka kad vidis krv, mislim da bih ostarila 10 godina da mi se to dogodi. Glavno da je sve dobro na pregledu, ali mi nije jasno da nemaju objasnjenje za takve situacije. Ono odakle krv 🤔
    Vrapcic monitor disanja, najvjerojatnije nece trebati i nitko sretniji od mene da ne pokaze svoju nuznost, ali meni je prva beba i malo sam panicar tako da ce me to spasiti od toga da se dizem cijelu noc i gledam dise li beba. Nisam uopce uzimala onaj klasicni baby phone jer racunam bebu koja place cu cuti, ovo mi je bitnije za moj dusevni mir. U slucaju da se disanje uspori ispod normalnog ili dode do zastoja, pali se alarm. Kao bitno je svaki put kad izvadis dijete iz krevetica ugasiti jer ako se maknes s bebom, on se pali. Rekao je muz da me vec vidi kako cu u noci probuditi njega i cijelo susjedstvo 😂

marmar
    20. Travanj 2020. 00:01

E i curke da vas pitam, jesu se i vama u trudnoći pojavile bijele mrlje po koži? Noge su mi pune flekica, izgleda kao gubitak pogmentacije 🥺 Hoće li se to nakon trudnoće vratiti u normalu ili ću izgledati kao pas dalmatinac samo sa sitnijim bijelim mrljama? 😬

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Ely
    20. Travanj 2020. 00:15

Nadam se da ste lijepo provele nedjelju :) Čitam zaostatke od danas, pa vidim da spominjete senzor disanja. Ima li itko iskustva sa Angel care baby monitorom? Dosta je skup, ali mi se svidja sto ima senzor disanja. Znam da ću biti paranoična, jer prvo dijete...
    Dora Imam osjećaj da dolaziš sebi od svega i to mi ne tako drago pročitati!
    Kaktusice imaš bas lijep stomačić, imam osjećaj da si samo njega i dobila, zgodna trudnica! 

Valentina 👶🏻
    20. Travanj 2020. 00:28

Joj drage moje ja mislim ne samk da mi je kosa pocela sijedit nego ce i obrve jos malo 😅
    Idem sutra jos svom doktoru pa cemo vidjet, uglavnom danas cijeli dan nista, mislim odmah poslije toga traga vise nista, ni kap. Na kraju su me u bolnici gledali kao da sam izmislila to jer nigdje nisu mogli nac ni traga krvi. Pregledali su bebu na brzinu ultrazvucno i poslusali otkucaje i sve je super. 
    Hemice nazalost imam, pogotovo sad u trudnoci pa je zapravo lako moguce iako stvarno nisam vidjela nigdje krvi 😏
    Uff nadam se samo da sam baksuz pa se pristic eventualno raskrvario 🤔
    Laku noc vam zelim i lijepe snove ❤

Leonie90
    20. Travanj 2020. 00:34

Kaktusice- na ovim slikama mi djelujes da imas godina ovoliko koliko ti je u potpisu tjedana 😍
    Laku noc cure, i jedna slicica koja me danas podsjetila na mene 😂 
    https://ibb.co/dcjn8hH

20. Travanj 2020. 04:46

marmar

E i curke da vas pitam, jesu se i vama u trudnoći pojavile bijele mrlje po koži? Noge su mi pune flekica, izgleda kao gubitak pogmentacije 🥺 Hoće li se to nakon trudnoće vratiti u normalu ili ću izgledati kao pas dalmatinac samo sa sitnijim bijelim mrljama? 😬

Meni se nije pojavilo (jos), ali citala sam da je skroz normalno i da se vrati u normalu poslije trudnoce. ☺️

20. Travanj 2020. 04:47

Valentina 👶🏻

Joj drage moje ja mislim ne samk da mi je kosa pocela sijedit nego ce i obrve jos malo 😅
    Idem sutra jos svom doktoru pa cemo vidjet, uglavnom danas cijeli dan nista, mislim odmah poslije toga traga vise nista, ni kap. Na kraju su me u bolnici gledali kao da sam izmislila to jer nigdje nisu mogli nac ni traga krvi. Pregledali su bebu na brzinu ultrazvucno i poslusali otkucaje i sve je super.
    Hemice nazalost imam, pogotovo sad u trudnoci pa je zapravo lako moguce iako stvarno nisam vidjela nigdje krvi 😏
    Uff nadam se samo da sam baksuz pa se pristic eventualno raskrvario 🤔
    Laku noc vam zelim i lijepe snove ❤

Bas javi sto ti je doktorica rekla i ako saznas od cega je bilo. 
    Glavno da je bebica dobro i da se vise ne ponavlja  🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.