Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 21:44

Vučica ja se nešto bojim tih jastuka. Možda za preko dana, al ovak po noći bi me bilo frkica. Iako je za glavicu sigurno super. 👍
    Rio kako si sada nakon te šetnje? Super za propusnice! 👍
    Mrvičak kako su sada kontrakcije? 
    Kaktusica cijelo vrijeme te hoću pitati jesu li se smirilo oni tvoji bolovi? A zaboravljam.. 🤦‍♀️
    Yvette joj mislim da bi i mene sterilizator veselio kao i tebe. Ja sam malo frik za te bacile i bakterije, tak da ću biti happy kad ga kupim! 😊 A dobro veliš za izdajalicu, ako ju nadajmo se niti ne budeš trebala koristiti, nekome ćeš moći darovati odličan poklon! 👍 Prvi put čujem za taj senzor disanja? To je dobra stvar? I mi ćemo si sigurno kupiti za zimu ovlažicač zraka, to je super stvar! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 21:47

Sterilizator hvala vam na podijeljenim iskustvima. 😘 Mislim da ću si ga  na kraju kupiti. 😊
    Sigurni tjedni hmm, postoji li to uopće? Ja se bojim to reći uopće. Ma samo da su na nama bebe zdrave i žive! 🙏

19. Travanj 2020. 21:51

Valentina 👶🏻

Vecer drage cure 🦋
    Evo samo da vam se javim da sam ovu noc provela koma, na hitnoj. Nisam mogla spavat i oko pola 2 sam otisla na wc i obrisem se kad vidim trag krvi odma idem vidjet odakle medjutim nista ne nalazim, uhvatila me panika spremam se i pravac na hitnu. Krv se vise ne pojavljuje, odmah su me primili i pregledali te ustanovili da krv nije isla dolje te sam sam potpuno zatvorena i beba je zaigrana i dobro. Eventualno cu vadit krv i mokracu, ne znam uopce odakle ta mrv tada, znaci samo tada, poslije kad sam brisala vise njsta, ni tockica. Ufff, evo sada pola strane objave heh, sad sam malo tek k sebi dosla od nervoze 😏

Tako je isto meni bilo proslu nedjelju, samo ja nisam isla na hitnu nego cekala hoce biti jos 😂 
    Valjda se rasteze to sve ili je neka cista pukla u jajnicima, tako je moja gin telefonom zakljucila 😂😂 
    Nemoj se previse brinuti, glavno da je beba dobro! 

19. Travanj 2020. 21:53

Vrapčić123

Sterilizator hvala vam na podijeljenim iskustvima. 😘 Mislim da ću si ga na kraju kupiti. 😊
    Sigurni tjedni hmm, postoji li to uopće? Ja se bojim to reći uopće. Ma samo da su na nama bebe zdrave i žive! 🙏

Puno bolje, otuširala se, dobrih pola sata sa toplom vodom, baš mi godilo, popila Mg, ležim malo na lijevom boku, malo na leđima. Bebačica tulumari. Osjetim tu i tako koju kontrakciju ali ne traje kao one popodne i  toliko neugodna. Nadam se da je ovo samo takav dan. Hvala što misliš na mene 😘
    Ah sigurni tjedni, a bar da se dočepam 35. Onda sam na konju. Tako razmišljam, znači još mjesec i pol. Uff

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 21:54

Kaktusica baš si zgodna trudnica! Manekenkica naša! Baš te je lijepo vidjeti! E draga ako je ovo niski trbuh onda je i moj, imamo vrlooo sličan trbuh! 😁
    Valentina drago mi je da nije na kraju ništa opasno. Uf, krv je gadno za vidjeti. Užas! A je li možda od hemića? 

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 22:03

Mrvičak drago mi je da je bolje! Daa, voda topla baš lijepo pomogne! Samo se pazi i odmaraj! I ja se veselim i nadam tome 35.ili 36. tjednu, posebno 37.tjednu. Da bebice budu uglavnom do kraja razvijene, mislim da će nam možda onda biti psihički lakše. Možda... 🤦‍♀️
    Rio drago mi je da je bolje! Hehe, sve smo u istoj pozi, bok i trudnički jastuk među nogama! 😂😂😂

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 22:07

Curke savjet svima: možda nekome pomogne. Naime kada se okrećem noću s boka na bok ili kad se dižem iz kreveta imam dosta jaki pritisak kod dizanja iz kreveta, a kad se okrećem s boka na bok bude tvrd trbuh i boli. I sjetih se ja pilatesa, da prije okreta udahnem i kada se okrećem ili dižem onda skroz izdahnem i mogu vam reći da mi je to otkriće! Puno se lakše dignem i okrenem. Eto, možda kome pomogne... Uglavnom izdah kada je napor! 

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 22:09

Svima želim laku i ugodnu noć! Dora posebno tvojim mrvicama slatkim i tebi! 😘

Zvonkica
    19. Travanj 2020. 22:15

Malo sa zaostatkom ali imam potrebu se osvrnuti..Mila stvarno mi je zao zbog tvog djeteta, ni u najludim snovima ne mogu zamisliti kako bih prezivjela da se mojima nesto dogodi...ali ocito u sebi crpimo neku snagu kada se dese tako ruzne stvari da krenemo dalje...primjetila sam vec i prije da si u par navrata pisala o tome ali nije mi bilo ugodno pitati sto se tocno dogodilo...svaka cast da si skupila snage i odlucila se ponovno na jos jednu bebicu 😊🤗😇
    Dora stvarno je lijepo citati da su bebice dobro i nekako se stjece dojam da i ti polako dolazis sebi...vidim da je i mlijeko krenulo..ako mozes ikako nabaviti izdajalicu mislim da bi ti bilo puno lakse, ne znam moze li ti muz donijeti...ako se dobro sjecam mislim da u bolnici nisu ljubitelji izdajalica, zadnji put kad sam bila u rodilistu kolko se sjecam mislim da je zena jedna komentirala da se morala skrivat u wc i izdajat  ali velim, nisam sigurna ali kao da mi je tako ostalo u sjecanju...ali ako je, to je totalna glupost, vjeruj puno lakse ce ti biti i sa rucnom izdajalicom, samo da je neka kvalitetnija, pogotovo jer imas dvije bebice...rucno izdajanje je bas tesko, pogotovo zenama kojima mlijeko ne ide tako olako, vec se treba potruditi...govorim iz iskustva...😉😘

kaktusica
    19. Travanj 2020. 22:52

Mrvicak i Rio neka ste se vi lijepo odmorile, sad lezite i spavajte 🥰
    Vrapcic mene ti zaboli tu i tamo ali beba se premjestila pa sas lupa po mjehuru 😞
    Nadam se da nam Dora odmara i spava.
    Laku noc krafnice 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.