Dora super super vijesti! Vjerujem da si se već preko ušiju zaljubila u bebeke! Samo nek oni rastu!❤️❤️❤️
Vrapčić tako si i ja mislim, imam tu wish listu za bebu, ali brijem da će svi pitati što mi treba tek kad rodim i već sve nabavim.. tad im stvarno mislim reći da daju pare ili poklon bonove u dm-u, Mulleru itd. jer ako će čega trebati to će biti pelene..
Rio ni brat od mog dragog nije nešto pretjerano zainteresiran, a ni on ni starci zasad nisu pitali što nam treba, kamoli da su šta kupili.. ali navikla sam već da su takvi.. oni su totalni kaos od organizacije pa vjerujem da kad rodim da će se pojaviti s kolicima ili tako nečim što već odavno imamo,,i onda će biti čuđenje pa kako, pa šta..zato su moji starci zlatni pa sve to iskompenziraju
Maree preslatka si👌👌😍
Mrvičak mene boli kad dignem nogu da obučem čarape ili kad si poslije tuširanja hoću namazati listove
Cure maloprije sam si pogledala 🍑 na ogledalce i to sve izgleda jako jako tamno, kao 🍑 od neke crnkinjeje li još kojoj tako? I sve je nekako veeeeliko
Amneris kao da čitam za svoju svekrvu i svekrva. Kad ja spomenem da moram nešto kupiti (jel namjerno da čuju), onda ona mahne rukom, kao rano je, "kupit ćemo", moš mislit. Ako dobijem išta od njih, bit će to nešto što već imam i neka sitnica. Budu li stvarno pitali što nam treba, reći ću nova AS od 9 kg pa nadalje. Pa evo ni moja mama se nije nešto pretrgala, za prvo dijete je kupila kolica, a sada kada joj slikajem što sam kupila, samo šalje srca i sl, a nije pitala što nam treba. Sve na kraju spadne na vas same
Dora i ja sve hocu svasta nesto date pitam a nebi dati smetam ..Da li oni lice ??ako sam dobro zapazila ,iskreno bila sam u soku pa sam jedva i skontala kad si uppste pisala da si rodila ..dase prvo djecak rodio pa curica ili sam naravno pobrkala ..Boze ja cu moje sigurno da brkam 😥 .Kako tvoj rez jel te mnogo boli ??ima li polozaj u kome te manje boli ?imas li jaka krvarenja ?Evo necu vise nista da pitam ..dati dosadjujem ...samo nam javljaj se kako rastete i napredujete 🥰🥰🥰🥰
Vrapcic ja sam dobila od prijateljice aventov sterilizator Na koristenje, nisam ga trazila uopce niti sam namjeravala to kupovati, ali kad je dosla ga je donijela i rekla da je njoj to bilo super.
Dora ajme vec je krenulo. Ma malo pomalo i nadoci ce vidjet ces..
Ledeni vjetar- obozavam. Ali ga napravila nisam nikad 😂 uglavnom obozavam ove koji drugi prave 😂
Eh, draga Vrapcic kad te pitaju sto vam treba reci pare! Ozbiljno ti kazem.
Mene moji nista ne pitaju ali znam da ce nam dati novce, rekla je mama da nas oni caste kolicima, od sestre prijateljica je neocekivano uletila s kreveticem i putnim kreveticem, hrpetinom robice, moja sestra se ponudila da ce kupiti AS a svekiji ce po obicaju dati novce jer im je tako lakse. Meni odlicno!
Dora tako mi je drago da nam svaki put podijelis dobre vijesti, super za mlijeko a jos bolje da su tvoje hrabrice dobro i sigurno 😍.
Sterilizator je za mene must have jer kako ne mogu dojiti bila sam od prvog djeteta osuđena na bocice i mogu reci da nije isto dal se bocice steriliziraju u vrucoj vodi (hrpa kamenca se skupi na bocici i sisaljci) ili sterilizatoru. Ranije sam imala Aventov i bila super zadovoljna (po meni nisu naj opcija za mikrovalnu) a sad sam uzela od Dr Browns posto cu njihove bocice koristiti.
Trokut za nakositi madrac je meni bio totalni promasaj, beba mi je stalno klizila nize, bio je prestrm. Problem sam rijesila tako da sam zarolala rucnik i na taj nacin prilagodila nagib madraca.
Krevetic close to me do sada nisam imala al ovaj put cu ga definitivno uzeti jer vjerujem da ce mi olaksati zivot. Samo vas molim ako imate konkretno neke za preporuciti. Idealno da ima torbu za transport.
Nadam se da sve uzivate u prekrasnom danu. 😊 Ja sam evo mjerila secer 2 sata nakon jela i izmjerila 5.8 (a da ne kazem da sam smazala posten desert 😂🙈), a dozvoljeno je u trudnoci do 7.8 u tom intervalu. Jako sam zadovoljna 😁
Odlicnooo🥳😊
💙
Cure sto mislite o ovom jastuku?
https://ibb.co/8z4xtY5
Za bebicu koja bi spavala na ledjima...
I nama su zapravo najbolji dar bile pare(bar meni ). Pošto je prva bila curka ,dobila sam robice, uglavnom roze i na cvjetiće i tak neke curičaste motove u svim veličinama ,a neke komade nije niti obukla ,samo sam pospremila za kasnije (sad dobro dodje za burza). Ja sam za nju gledala kupovati ugl unisex stvari tipa bijele bodiće,, žute i zelene hlačice i tak. Sve je rozi i plavo ,ili šljokasto ili karirano, majke mi , dajte ima i drugih boja i uzoraka
Sreća mamina
Dobrodošao
Sad kad sam pregledavala robicu za sina koju smo dobili (ukupno) od tete i rodbine služila da je zapravo onak 80% robice baš za curice, drečavo rozo,cvjetasto i tak. Al opet sam našla poprilično robice za njega ,tu i tamo ćemo mu nešto kupiti da ima baš nešto i svojega, da nije sve naslijeđeno. ..
Sreća mamina
Dobrodošao
Vucice cini se fora taj jastucic ali mozda kad su malo stariji, tipa mjesec-dva? Ni sama nisam pametna s tim spavanjem vise, svakih par godina nova pravila...
Pepili ma super ce sve to doci za bracu, i moja cura ce nositi "muske" stvarcice, hihi 🥰 Ja sam.gledala kupovati kad je bio mali sve nekako neutralno sto kazes, bijelo, zuto, sivo... I sad ovo sto sam narucila je crno, sivo, bijelo, eventualno prljavo rozo...to su neke moje boje.
Sortiraj odgovore
Najstariji