Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Travanj 2020. 12:02

Imam 2 pitanja. Citam da se ne koriste jastuci i to mi je jasno, a onda pak pise da je dobro da je djetetu glava malo na povisenom. Sta onda? Kako?
    I pise da se stavlja na leđa, nije dobro na bok da se ne okrene na trbuh. Onda mi prijateljice kazu da treba na bok...ja cu poluditi od toga svega...
    Pise nista u krevetu, to mi jasno. Planiram cak pokusati s vrecom
    Neku dan od prijatelja bebica prestala disati, odmah zvali hitnu, dali upute i prodisala hvala Bogu🙏🙏🙏kupili nesto za ispod madraca sto javlja ako prestane disati. Bils na promatranju i sve super

💙

Vucica
    19. Travanj 2020. 12:05

Cure hvala na komentarima za porod, isto sam misljenja da ne treba previse izvoljevat pogotovo prvi porod, slusati babice i doktore...normalno pitat sta nas zanima i ako si mozemo kako olaksat. Brijanje jedva cekam 🤣🤣 mrzim ove dlake

Skakavac
    19. Travanj 2020. 12:06

Vrapčić otic cu privatno.. Po iskustvu drugih cura iz Splita, smiste te u odvojenu sobu i tu cekas vadenja.. Mislim da ce bit ok.
    Rose1 danas tri četiri komada domaće sirnice do popodne, valjda ce bit ok🤪 iza 7 necu nista.. Bas me zanimaju rezultati. Necu odugovlacit jer me strah vadenja krvi.. Bolje se rjesit
    Kaktusica a evo ovo sirnice materine sta san pojila.. Za rucak meso s gradela i povrce. Prije 19 h jogurt i to je to.. Hvala ti, javit cu vam se cim budem znala rezultate. 🤗

Rose1
    19. Travanj 2020. 12:06

Hvala cure🤗❤
    Skakakavac slobodno radi ogtt, sve su cure rekle
    I divim se curama koje rade po kuci, ciste, peru prozore itd...znaci ja danas par ladica u kuhinji cistila, odmah pritisak, dok kuham rucak pritisak, stojim pritisak, ma stalno, osim kad lezim...i tako cijelu trudnocu, i kazu ne nosim nisko, nego sam sitna...

💙

Rose1
    19. Travanj 2020. 12:07

Skakavac

Vrapčić otic cu privatno.. Po iskustvu drugih cura iz Splita, smiste te u odvojenu sobu i tu cekas vadenja.. Mislim da ce bit ok.
    Rose1 danas tri četiri komada domaće sirnice do popodne, valjda ce bit ok🤪 iza 7 necu nista.. Bas me zanimaju rezultati. Necu odugovlacit jer me strah vadenja krvi.. Bolje se rjesit
    Kaktusicaa evo ovo sirnice materine sta san pojila.. Za rucak meso s gradela i povrce. Prije 19 h jogurt i to je to.. Hvala ti, javit cu vam se cim budem znala rezultate. 🤗

Finooo, sretnooo🤞🙏

💙

Pepilli
    19. Travanj 2020. 12:08

Neće vas klistirsti ako obavite br 2. doma(unutar par sati pred porod), bar mene nisu, a ja sam se i večer prije obrijala ,pa sam sve to izbjegla.. Vjerujte ,neće vam biti do nekog jela za vrijeme trudova ,jedino ćete vjerojatno biti žedne za popizdit. Dobro je uzeti si grožđani šećer ,ima u DMu pakirani ko bombončiće, meni su sestre dale čak da si pocuclam dva tri jer vam brzo dižu šećer u krvi tj dobijete malo energije,a ne filate želudac (svi se boje davati jesti pri porodu zbog aspiracije sadržaja ukoliko dođe do potrebe za carskim i stavljanja pod opću anesteziju ).

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    19. Travanj 2020. 12:10

Rose1

Imam 2pitanja. Citam da se ne koriste jastuci i to mi je jasno, a onda pak pise da je dobro da je djetetu glava malo na povisenom. Sta onda? Kako?
    I pise da se stavlja na leđa, nije dobro na bok da se ne okrene na trbuh. Onda mi prijateljice kazu da treba na bok…ja cu poluditi od toga svega…
    Neku dan od prijatelja bebica prestala disati, odmah zvali hitnu, dali upute i prodisala hvala Bogu🙏🙏🙏kupili nesto za ispod madraca sto javlja ako prestane disati. Bils na promatranju i sve super

Tako i ja citam svasta i moje misljenje je slijedece: koliko sam skuzila razlog protiv ledja je zalezana glava, a razlog protiv boka je SIDS. Da ne kompliciram vise jer sam vec izludila razmisljajuci  SIDS mi zvuci gore od zalezane glave pa planiram bebaca na ledja. Nista u kreveticu, vrecu za spavanje i eventualno mrc podici madrac citam s knjigom ili slicno ispod glavice to bi valjda bilo zbog bljuckanja. Eto toliko od mene 😂😂

Dora4
    19. Travanj 2020. 12:11

Hvala vam curke na pozitivi kojom me dizete stalno!
    Poludila bi da mi nema muza i vas..on je zbilja moja stijena i toliko smo toga izgurali i pretrpili zadnjih 14 godina da je to za napisat neku podeblju knjigu, daje mi neopisivu snagu i sad bez obzira sto smo udaljeni fizicki..i sve vas je dao pozdravit, svaki dan pita sto kazu krafnice i da vas pozdravim i zahvalim na podrsci 🥰🤭
    Bebac nadam se da je Gabriel sada bolje, takvi padovi i krvarenja obicno puno ruznije i gore izgledaju na prvu zbog sve te krvi, plakanja, soka, ali nisu kriticni i kad se smiri taj prvi sok ces vidjet da sigurno nije tako sttasno kako se cinilo prvi tren!
    Vrapcic miruj draga 😘😘
    Krenula ovo napisat prije sat vremena pa uletilo prematanje rane i vrijeme za moja sunceka dva pa sad tek nastavljam citat i pisem kad dodjem do kraja 😬😘

Vucica
    19. Travanj 2020. 12:14

Pepilli

Neće vas klistirsti ako obavite br 2. doma(unutar par sati pred porod), bar mene nisu, a ja sam se i večer prije obrijala ,pa sam sve to izbjegla.. Vjerujte ,neće vam biti do nekog jela za vrijeme trudova ,jedino ćete vjerojatno biti žedne za popizdit. Dobro je uzeti si grožđani šećer ,ima u DMu pakirani ko bombončiće, meni su sestre dale čak da si pocuclam dva tri jer vam brzo dižu šećer u krvi tj dobijete malo energije,a ne filate želudac (svi se boje davati jesti pri porodu zbog aspiracije sadržaja ukoliko dođe do potrebe za carskim i stavljanja pod opću anesteziju ).

E obozavam te Trauben zucker je tako? Super savjet. A i to za klistir, mene pri svakom i najmanjem stresu tjera prvo na wc 😅😅pa vrlo vjerojatno da cu sve izbacit jos doma 🤣🤣 

• Bebac24
    19. Travanj 2020. 12:15

Rose1

Imam 2pitanja. Citam da se ne koriste jastuci i to mi je jasno, a onda pak pise da je dobro da je djetetu glava malo na povisenom. Sta onda? Kako?
    I pise da se stavlja na leđa, nije dobro na bok da se ne okrene na trbuh. Onda mi prijateljice kazu da treba na bok…ja cu poluditi od toga svega…

Ispod madraca stavis knjigu ili deku di je glava da bude lagano poviseno. Ja sam ga stavljala na bok iza leda jedan sugamanic, oni se ne mrdaju prvo vrijeme a treba okretati polozaje zbog glavice. Na ledima bi bio samo kad je budan jer nakon jela da mu se digne u zelucu dok je na ledima moze se ugusiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.