Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    19. Travanj 2020. 09:34

Rose, Ivcy,  Anavo cestitam na punim tjednima 🥳🥳🥳🥰. 
    Napokon, bolje da si otisla na hitnu. Javljas nam situaciju..nadam se da ce sve biti u redu. 
    Bol- vidim da vas dosta jutros prijavljuje bol...ocito je to normalno u ovoj fazi. Ja sam primjetila da je meni sjedenje pocelo smetati. Vise mi pase polulezeci polozaj, nego bas sjediti na stolici. Onda mi pocnu neki bolovi i pritisak dole. 
    Dora, zao mi je sto si lose spavala...nadam se da ces to danas nekako nadoknaditi. Mozda kad opet vidis svoje male pacice 🥰 

• CurlySue
    19. Travanj 2020. 09:35

Rose, ivcy, vucica, anavo cestitke na punim tjednima i na ovom velikom okruglom 🎉🎉🎉🎉🎉
    Nazalost i ja spadam u ovu ekipu s bolovima od jucer, no priznajem da sam mozda pretjerala s hodanjem i radom po kuci. Maleni je bio ekstra aktivan, a bolovi u donjem dijelu trbuha i rodnici nesnosljivi... U jednom sam trenu razmisljala i otic na hitnu jer su bolovi dolazili u naletima kao grcevi, no popila sam lupocet, sto me malo omamilo 😱 (vidi se da ne pijem tablete) i spustilo tlak, a s tim donijelo i mucninu... Muz je rukama uspio umirit malca (reagira na njegovu toplinu, obozavam kad to radi 😍) pa sam i ja uspjela zaspat sve do sad. Ta sirenja su stvarno gadna ☹️ i svaki put mi se dese dan dva prije punog tjedna, al ovaj put je bilo bas gadno.
    Dora, samo pozitivne misli, drago mi je da sve lijepo napreduje. 😘 Nova soba, novi zid 🙈, veci mir zasigurno iako si dalje od bebica, no brzo cete biti jako blizu ❤️

Pepilli
    19. Travanj 2020. 09:41

Vucica

Evo i ja prijavljujem nove bolove… Kako da opisem… Kosti i tetive od dole oko 🍑 uzasno bole, npr ako stanem samo na jednu nogu presijece me bol, boli dok se okrecem na krevetu, cak i samo dok lezim kao neko zarenje… Ima tko sto slicno?

To hormon relaksin radi svoje. "Olabavljuje vezivno tkivo tj tetive oko kostiju zdjelice, a i drugdje u tijelu(tipa stopala gležnjevi-zapravo na svim zglobnim mjestima u tijelu) pa ti se možda sve čini labavo i bolno .. Tijelo se priprema za porod, ja to osjećam već 3 tj ,sad sam se već i naviknula da sam labava i nespretna, da mi sve ispada iz ruku ,a na klompe mogu zaboraviti jer mi se noga sama izvrće ....

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 09:42

Vučica čestitam draga! ❤️ Nadam se da su ti bolovi nešto privremeno. Nikad kraja tim nekakvim bolovima, probadanjima... 🤦‍♀️
    Amneris, Zara evo sve imate slične ili iste bolove... Očito čari trudnoće! 🤦‍♀️
    Mimoza muž išao ponovno isprobati, sve paše i funkcionira kako treba. Hvala ti draga! 👍 Ma izdržati ćete vi još u komadu, vidjet ćeš. Ja se samo nadam da ćemo sve izdržati barem do službenog ulaska u 37.tjedan, a onda možemo i po malo početi rađati. Do tad stisni noge i nedaj bebi van! 😂 Joj kad krenemo rađati, bit će nam veselo ovdje dan - noć! 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    19. Travanj 2020. 09:43

Zaraa

Jutro cure, cestitam svima na okruglim tjednima! 🎉💪🎶❤
    Napokonja san imala isto tako uzasnu bol samo sa desne strane, svi nalazi bili uredni, ostavili su me u bolnici, sumnjali su na upalu slipog criva, pripremali me na operaciju, na kraju ta ludacka bol nestala sama od sebe i eto, proslo je 2 miseca nikad nisam saznala sta je bilo. Njihovo pojasnjenje je da su najvejrojatnije priraslice tu pa to malo nezgodno boli kako se sve rasteze i siri.
    Cure i ja prijavljujen novu bol. Sinoc sam legla, doli, u pi pi, me tako pocelo probadat. Naglo, jako, koda mi je neko noz zario. Osjetila bi jednom taj "ubod" pa par min nista pa opet, ponovilo se mozda 4,5 puta. Ukocila san se, sta od boli, sta od straja.
    Jel iko ima slicna iskustva? Sta bi to moglo bit? Meni odma panika da se nisan pocela otvarat 😑

Lightning crotch ilitiga naši hahari nas udaraju u breskvicu/mjehur. Ko da te netko jako upikne u oko Jel? Sve zvjezdice vidiš...

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    19. Travanj 2020. 09:55

Jutro zene i cestitke na okruglim tjednima! 
    Pepili dobro da si to ovako objasnila, meni sve ispada iz ruku, ko da sve bacam, a ne bacam, sebe, stvari, lupam, muz me gleda i pita me sta mi je 🤣
    Idemo malo prosetat, cao baooo

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 09:56

Bolovi: ja kao i većina vas prijavljujem blage bolove. Oni glupavi menstrualni se pojave čim se malo krećem, kad ležim primire se, iscjedak vodenkasto bijeli je curkao jučer cijeli dan po malo čim se dignem iz kreveta, također me muči jako okretanje noću s boka na bok kao i mnoge koje ste to također navele, toliko mi trbuh bude tvrd da moram izdahnuti jako prilikom okretanja i to mi je sad nova taktika. Uglavnom pitala sam doktora za taj iscjedak bijeli vodenkasti i kaže da plodova voda mora curkati jače, no svejedno je rekao da mirujem baš. 

Vucica
    19. Travanj 2020. 10:09

Pepilli

Vucica

Evo i ja prijavljujem nove bolove… Kako da opisem… Kosti i tetive od dole oko 🍑 uzasno bole, npr ako stanem samo na jednu nogu presijece me bol, boli dok se okrecem na krevetu, cak i samo dok lezim kao neko zarenje… Ima tko sto slicno?

To hormon relaksin radi svoje. "Olabavljuje vezivno tkivo tj tetive oko kostiju zdjelice, a i drugdje u tijelu(tipa stopala gležnjevi-zapravo na svim zglobnim mjestima u tijelu) pa ti se možda sve čini labavo i bolno .. Tijelo se priprema za porod, ja to osjećam već 3 tj ,sad sam se već i naviknula da sam labava i nespretna, da mi sve ispada iz ruku ,a na klompe mogu zaboraviti jer mi se noga sama izvrće ….

Aaa Pepilli sad se sjecam toga s Rodinog tecaja, nesto kao da sad nam je tesko ali da cemo mu zahvaljivat na porodu 😅 znaci to bi moglo biti to, hvala ti 😘

Cure hvala puno na cestitkama ali nije jossss, tek u utorak 🤣🤣🤣 morat cu pocet dodavat i dane u potpis 😘😘😘

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 10:10

Svea tako je i meni se to čini normalno, samo se moramo sve paziti i bit će sve ok! 🤞

Fluffy
    19. Travanj 2020. 10:16

Vrapcic, ti lagani grcici ko menstrualni bolovi se meni javljaju ili kad stojim dugo na nogama ( najcesce ako radim neki kolac ili peglam) i kad sjedim. Mislim da je sve to normalno. Sta se tice iscjetka, mene cijelu trudnocu prati bijelkasto prozirni nekad cak i svijetlo zuti. Meni je dr rekla da je to sve ok. Eto prati tu kolicinu..ako mislis da curi isto vise nego prije, javi se nekom. Mene je oprala tako panika ima koji tjedan, da bi me muz sjetio da sam vecer prije stavila probioticku vaginaletu 😅 bila sam na pola puta vec do hitne 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.