Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    19. Travanj 2020. 13:13

Fenjer, mrvicak, a ja sam ima bit pomijesala curkanje iz sise i iscjedak od nekidan... zanemarite! 🤷🏼‍♀️
    Dora, samo ti njima pricaj sto ih sve ceka kuci kad dodete! Nadam se da ste vi svi bolje :) 

Nikita206
    19. Travanj 2020. 13:17

Rose, ja osjećam da je beba dosta nisko iako doktori to nisu spominjali, stalno se mučim s tim pritiskom čim malo duže hodam ili stojim, iskreno malo mi ide na živce  a nisam sitna!
    Dana, ima ih baš svakakvih u emisiji, i zločestih rotkinja i blesavih muževa, al tako i je, svi su različiti pa je zato prilično realna emisija, a možeš onda misliti kako je ovim babicama, šta sve doživljavaju od ljudi 
    Amneris, ja sam samo rekla dečku kako ja neću tako vrištati, da meni to sve izgleda pretjerano, a on je samo rekao: vidjet ćemo 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    19. Travanj 2020. 13:20

Zmya ko da ti se netko istreso u gace 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 slomila si me!
    Napokon drago mi je da su nalazi uredni, ali da, svakako inzistiraj saznati sto je bilo, nadam se da se nece ponavljat! 😘
    Sto se mene tice izgleda da mi se koza nije bas dobro sljepila pa sam trazila makar one flastere koji sluze ko savovi, dosla me dr.pogledat pa sam i njoj objasnila da sam vec imala 2x prilike imat otvorene rane i da molim da se na vrijeme reagira jer znam sto znaci mjesec dana usporenog zatvaranja rane..naravno toga na odjelu nema, ali nabavit ce iz sale pa ce mi navecer to rijesit, nadam se da ce ti flasterici bit dovoljno, zgrozena sam, sad se pogotovo bojim na boku lezat i ne znam sto da se sve ne otvori 😳
    Bila sam do bebica, ljepote moje najdivnije, cine mi se bolje danas 🥰💕 sad doslovno skupljamo dane i nadamo se, molimo da budu stabilno 🥰🙏🏼 
    Sa cicama nemam novosti i paralelno brinem i ne brinem, brinem jer bi naravno jako htjela da dobiju moje mlijeko, a ne brinem jer sam vec zelena od sveukupne brige i ne mogu rasipat energiju na dodatno stresiranje jer mi tek onda nece doc mlijeko nikad jer sam i ovako pod uzasnim stresom 😑

Pepilli
    19. Travanj 2020. 13:28

Dora  samo laganini, sjesti će sve na svoje mjesto 
     Nikita  do mene je bila mama u boksu kaj je urlala "Ja to nemrem, ja to nemrem!" , A  na kraju rodila prije mene.
    Ja sam pred izgon samo opsovala Jebem ti majčicu na što se babica baš nasmijala ,veli žene kunu muževe najviše a da se to rijetko čuje ,al baš kad je izlazila me toliko zapeklo da sma onaj filmski vrisnula, nagledale su se babice iz druga dva boksa kaj se dogodilo a ja se počela ispričavati ,opet su se smijale a bebana udri visoki c. Bila je dobra atmosfera ! 

Sreća mamina

Dobrodošao

Napokon 2804
    19. Travanj 2020. 13:34

Dora4

Zmya ko da ti se netko istreso u gace 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 slomila si me!
    Napokon drago mi je da su nalazi uredni, ali da, svakako inzistiraj saznati sto je bilo, nadam se da se nece ponavljat! 😘
    Sto se mene tice izgleda da mi se koza nije bas dobro sljepila pa sam trazila makar one flastere koji sluze ko savovi, dosla me dr.pogledat pa sam i njoj objasnila da sam vec imala 2x prilike imat otvorene rane i da molim da se na vrijeme reagira jer znam sto znaci mjesec dana usporenog zatvaranja rane..naravno toga na odjelu nema, ali nabavit ce iz sale pa ce mi navecer to rijesit, nadam se da ce ti flasterici bit dovoljno, zgrozena sam, sad se pogotovo bojim na boku lezat i ne znam sto da se sve ne otvori 😳
    Bila sam do bebica, ljepote moje najdivnije, cine mi se bolje danas 🥰💕 sad doslovno skupljamo dane i nadamo se, molimo da budu stabilno 🥰🙏🏼
    Sa cicama nemam novosti i paralelno brinem i ne brinem, brinem jer bi naravno jako htjela da dobiju moje mlijeko, a ne brinem jer sam vec zelena od sveukupne brige i ne mogu rasipat energiju na dodatno stresiranje jer mi tek onda nece doc mlijeko nikad jer sam i ovako pod uzasnim stresom 😑

Bas mi je drago za bebice da napreduju 💙❤️ ti se pazi, samo ti zahtjevaj flastere i sve sta mislis da moze spriječiti bilo kakve komplikacije... I zelim ti sto prije oporavak, da mozes ponosno i hrabro nosat po cijele dane bebice 😘😘

Svakako javim sutra ako budem sta saznala. Hvala cure na podrski 💗

ena0206
    19. Travanj 2020. 13:37

Cure sta vi mislite o onim vrtuljcima za krevetic.. Jel se bebe stvarno s tim igraju ilo je to bacanje para. Negdje sam procitala da je jedna mama napisala recenziju da njene bebe nisu uopce mogle spavat dok to nije skinula s krevetica. Sad nezz ni sama bi li to kupovala.
    Jer sam isto tako procitala da je i korisno jer se bebama kao razvija vid i svasta nesto. Nezz jel tocno to.. Svasta pise na internetu

Vrapčić123
    19. Travanj 2020. 13:41

Rio tak je meni znalo biti, da se zabije negdje dolje i kao da želi proviriti van. Sad se malo primirilo. Sad mi luduje pod pupkom gdje imam dva reza od operacija i hrpu priraslica. Uf, to baš nije ugodno! 🙃
    Mrvičak samo se pazi i odmaraj što više! Sve mi mislimo da možemo sve i onda se isprepadamo na ta neka boluckanja, probadanja, iscjetke... 🤦‍♀️🙄🤷‍♀️
    Mimoza hehe i meni danas trbuh asimetričan kao i tebi! 😂😂😂 I mene također strah to za mlijeko, nadam se zbilja da ćemo ga SVE imati! 🙏🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    19. Travanj 2020. 13:46

Dora ma naravno da su bolje i sve vise ce napredovati i biti jake, zdrave bebice...tesko je dok tako cekas, ali vrijeme ce ici sve brze i brze, a vi cete se sve vise maziti❤❤❤

💙

Amneris
    19. Travanj 2020. 13:47

Dora❤️❤️❤️Ovo što si rekla “paralelno brinem i ne brinem”, tako mi je cijelu trudnoću i mislim da nas taj balans čeka od kad postanemo majke pa do kraja života!
    Super da bebice još bolje danas izgledaju, samo ti njima pričaj! Ako tvoj pep talk ovako djeluje na nas virtualno, mogu misliti koliko one to osjete od svoje mamice!👌👌
    Meni je iscjedak isto kao što je Zmya opisala🤣🤣kad sam aktivnija, procuri nešto toplo, a meni odmah paranoja da sam dobila mengu😳🙈🙈

Nikita206
    19. Travanj 2020. 13:51

Pepili, haha ja vjerujem da žene svašta kažu u tom trenutku i da proizvode ponekad neljudske zvukove, tako da stvarno ne smijem reći da ja tako neću 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.