Mocho mislim da je sestra imala taj krevetić. Hoćeš da ju pitam?
Vučica ma da, najlakse će to biti procijeniti u zivo. Bit ćemo puno pametnije 😊 Joj ne mogu vjerovati kak će to biti male bebice i nekad mi je nevjerojatno da ću ja roditi novo zivo biće 🤷♀️🙈💕👶🏻
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac, hvala valjda je tako i ostalo, bar za porod da znam da ne moram posebnu spavaćicu uzimati
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mocho mislim da je sestra imala taj krevetić. Hoćeš da ju pitam?
Vučica ma da, najlakse će to biti procijeniti u zivo. Bit ćemo puno pametnije 😊 Joj ne mogu vjerovati kak će to biti male bebice i nekad mi je nevjerojatno da ću ja roditi novo zivo biće 🤷♀️🙈💕👶🏻
Jooooj i meni svako toliko dodje da ne mogu vjerovati!! Jos nikad nisam bila tip za djecu, niciju nisam htjela ni drzati dok ne napune godinu dana 😅 a onda kad je dosla mala od bliskih prijatelja, tu sam se ufurala mijenjala pelene, hranila, cuvala, uspavljivala ali isto imala je vec skoro godinu. Sa ovako malim bebama bas me strah hvata 😅
Pisu sad na Rodinoj grupi da rodilje i pratnja mogu bez propusnica u druge gradove/zupanije, pa kome treba
Zar su dopustili pratnju na porodu?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vučica super je vreća 👍👍 Joj da, tako sam se i ja bojala držati male bebe. Uf, sestra kad je rodila ja njezinu malu nisam smjela uzeti na ruke, bojala sam se, imala je 2600 grama 💞 Uf valjda ću se usuditi svoje držati 😂😂😂 A da i meni su ti oko godine dana ok, već su veliki i jaki pa me nije frka 🙈🙈
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pisu sad na Rodinoj grupi da rodilje i pratnja mogu bez propusnica u druge gradove/zupanije, pa kome treba
Zar su dopustili pratnju na porodu?
Ne ne jos ovo je za propusnice samo. Vjerujem da ce za pratnju na porodu svaka bolnica odlucivati za sebe.
Vučica super je vreća 👍👍 Joj da, tako sam se i ja bojala držati male bebe. Uf, sestra kad je rodila ja njezinu malu nisam smjela uzeti na ruke, bojala sam se, imala je 2600 grama 💞 Uf valjda ću se usuditi svoje držati 😂😂😂 A da i meni su ti oko godine dana ok, već su veliki i jaki pa me nije frka 🙈🙈
Bas to 😅😅 ma uspjet cemo vjerujem da ce doci sve prirodno ❤️
Vucica - taj hauck ima puno vise opcija, vrlo je 'high tech'. 😍 Meni su ponudili posuditi ovaj vulgaris putni koji nema podesavanje visine pa mislim da je bolje ili uzeti hauck tip ili next to me kolijevku. S madracem to dode skoro na isto cjenovno
Mila - da, taj sam i ja gledala jer je skroz okej cijena..Frendica preporucuje chicco, a za nju znam da je uzimala samo top brandove, a nema neki argument ili da ih je probala vise uzivo. Bas je tesko ovako na slijepo kupovati 🙉 jos cu probat vidjeti jel ima Youtube recenzija za razlicite brendove
Vrapcic - da pliz pitaj za iskustva i zasto su se odlucili i za koji brend!
Cure jel koja od vas vec oprala ove pelene iz lidl .ja sam zasad kupila samo te iz lidl i raspakovala al nisam jos oprala ..moje imaju 2 velicine neke mnogo velike i neke malo manje ,izgledaju mnogo lijepo i na dodir al opet kad su operu valjda su ok ..sad mi dodje da ih idem prati ...sta ako nisu dovoljno mekane 😱😱
Bas to 😅😅 ma uspjet cemo vjerujem da ce doci sve prirodno ❤️
Ja sam imala isti problem sa malim bebama ,a tek kad sam skontala dacu imati 2 i dace bas biti male ..jedino sto mi svi kazu da svi imaju isti problem al kad je tvoje nekako to ide spontano jednostavno je prirodno pa sta dati kazem moramo da vjerujemo 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji