Rio ma ne nerviram se ja oko toga 😁
Da netko vidi koliko ja mogu slatkog pojesti mislim da bi se zacudio kako nemam opcenito vise kila,a sad imam 70 kg.
A da vas pitam...
Jel koja od vas ima probadanja u prsima otkad je trudna???
Znaci da uhvati da ne mozete disati nekoliko sekundi i probadanje
Curly, cestitke na pregledu 🥰 bebica lijepo raste.
Panda ajme koje putovanje. Nama je bio neki plan motorom do grcke, balkansku turu, ali do daljnjeg nista. A i on je zagrizao do azurne obale, pa cemo vidjet jednog dana 😁
Sta ste skroz iz hr isli do tamo? Zavidim vam 😘 iako nisam ja inace bas od tih dugih voznji motorom, ali rado bi probala tako dalje putovanje.
Ma opet ces ti na motor ne brini 😁 ako idete po susretima, mozda se negdje i sretnemo 💪
Mila zao, mi je zbog bebice.A godine nisu prepreka. Dragoxmi je zbog malenog da ce dobiti bracu ❤️
Vucice, eto tocno si opisala sto zelimo 😁 i geldali smo la madalenu. A 9 mj mi bas djeluje idealan.
Yvette, a da. Koliko puta sam cula, a kao da ih moras opet prati 😂 al to je ono, dok sami ne probaju ni ne kuze.
Pepili, o da gin tonic. Uf. Sad bi s gustom jedan pijuckala.
Baby girl 💜
Suzi i ja sam veliki slatkoljubac, ali recimo pojedem kinder bueno, nekoliko rafaela, malo sirnice i to je to za jedan dan sto se slatkisa tice.
Danas sam recimo pojela 4 rafaela, 2 reda one velike Milke strawberry cheesecake i to je to. Trudim se balansirati da mi barem rucak bude zelen i voca za dorucak. Obozavam nutelu na zlicu, ali ne smijem jer me odmah zatvori. Zapravo cim duze od dan ne pojedem vlaknastu hranu imam problema sa hemeroidima i cepovima, ne odem po 3 dana. I imam uzasan strah od wc u zadnje vrijeme 😏
Bome ima vas putoholicara i avanturista! Mi smo oboje takvi, di god idemo je carpe diem. Prosle godine smo vozili sydney melbourne sydney autom, pola Krugera bez signala i icega provozali slonovi nas i nosorozi naganjali. Al sad me opeglalo skroz za biti kuci, savit gnijezdo i tako to. Sljedece godine iza Uskrsa planiramo Bali na neodradeni medeni mjesec ako ce sve biti u redu ♥️
Stucanje ja sam tek tamo prije jedno mjesec dana pocela kuzit, ranije nisam, ako se mame manje trudne pitaju zasto, al skuzi se to bas nemos fulat!
A ima nas raspona svih godina jooooj! Pa to je tako lijepo! Bas mi je lipo ovako procitat nesto vise o svima vama :)
Mila zao mi je sto vam se to desilo, a ovo sada je jako lijepo i jako plemenito i neka vam je sa srecom jer ce vas sigurno ispuniti veseljem 🙏🏻
Jao putovanja 😍 Mi smo odgadali bebicu zbog nekih zacrtanih putovanja. Juzna Amerika je bila milestone koji smo cekali da se prestanemo paziti :)
Kad sam ostala trudna bila sam malo tuzna jer je 2020 bila puna planova za poslovna putovanja, ali evo kako se to odigralo s koronom nekako mi je laknulo da sam doma na sigurnom 😅
Muž kad je saznao je odmah isao zvati svekrvu da pita jel ce ona to cuvati dok malo ne poraste i moze s nama po svijetu 😂😂😂
Obzirom da se meni bas u Latamu dogodilo da budem u bolnici u karanteni zbog svinjske gripe, nismo skloni putovati van europe s malim dijetetom. Zato je tu baka servis 🙂 😬 Ali se veselimo blizim destinacijama i pogotovo Jadranu i buckanju u moru.
Bebac žao mi je da te to tako muči... Možda se s vremenom popravi situacija, pokušaj mic po mic, kilometar po kilometar... 🤞 Znam da smo razgovarali o tome već, no jesi li s kim razgovarala o tome? Sigurno postoje metode opuštanja, disanja koje bi ti pomogle... 😘
Lola draga baš lijepo, kako sam već rekla, ja smatram osobno da to nisu neke godine i da sve godine nose svoje ljepote majčinstva! Neke opuštenost, neke zrelost, neke sređen život, svaki dio života nosi svoje ljepote 😘😘
Vučica, Dana i mi smo bili na Sardiniji, doduše krstarenje i samo jedan dan smo bili u Cagliariju, fora baš za vidjeti i doživjeti. No Korzika nam se nekako više svidjela, Ajjacio nam se baš nekako svidio 💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac ja san na +17
Moja gin isto uopce ne dize paniku, ogtt je uredan, uopce kila ne komentira, a privatno sam bila prosli mjesec, bila sam na +15 vec me onda doktorica naribala.
A prakticki od zadnje kontrole dobila 2 kg, a metem sve isprid sebe.
Cure jedno pitanje, jeste pocele nekako drugacije osjevat bebu? Ja bi do sada osjetila bockanja, lupkanja, al negdi od 28 tt osjecam samo micanje, nema udaraca, gin kaze da je to normalno, da ima manje mjesta, i da je normalno da je "slabije osjecam" doslovno se nekad moram skoncentrirat na osjetit pod rukom pomak (a nekad bude ludovanje) tipa danas je nisan puna 2h osjetila uopce, vec san pocela panicarit, onda se pomakla 2,3 puta i to je to. Iman filing koda 3 dana luduje onda 2 dana mirovanje. A period od rucka do 5,6 popodne je nema uopcey redovito se tresem. Jel moguce da spava par sati u komadu?!
💞girl💞
Dora- Uzitak te je citati. Molim te obavjestavaj nas o svemu.
Kaktusice predivne su- a posebno haljina 😍
Yvette- nije mi jasno stvarno, mozes li ih kontaktirati nekako? Dostavnu sluzbu mislim..
Zmya preslatkooo 😍
Dana, ja danas narucila kadicu aquascale u svijet beba reko dok nije i nje nestalo, i pomislim sad pa jel moguce da sam opet popusila popust, i idem provjerit kad nema ih choconillas vise na stanju. Malo mi je laknulo 😂😂😂
Panda- ma i mi smo prve bodice uzeli koji se ne kopcaju sa strane, pa kad je prijateljica vidjela, narucila mi iz hma i poslala na adresu ove prakticnije 😂
Rose- mi smo krenuli od 56, necu uzimati 50, osim ako bude prijeko potrebno, pa cu poslati nekoga. Ako bude malo veliko, to mi nece smetati.
Rio- jos je dobra s remenom, a druga ni nije velika
Pepili- ja jucer mislila popiti casu radlera nakon rucka, ali sam odustala ubrzo jer mi se pojavila zgaravica 😢
Trancie- za zaru- pise dugi rok isporuke, ali
Ustvari nije, ja narucila prekjucer, danas pise da je vec krenulo i da ce doci u ponedjeljak. Tako i prijateljici, ona narucila dan prije mene. To su stavili valjda za svaki slucaj.
Zaraa moja mala je neka vrckava, okreće se često, lupka i tako... Ja sam nekako skuzila taktiku na što moja reagira, na buku, na naranču, tamnu čokoladu, hranu općenito - imam dojam da se uzbudi od hrane. Pokušaj se sjetiti na što se uzvrti. No možda ti je beba jednostavno mirnija u nekim trenutcima, odmara od ludovanja, možda bude spavalica... Al i moja se nekada smiri, pa se opet javi. A najgore je što mi nemamo pojma što je normalno, a što nije... I uvijek neka briga 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Omg kad ja nakon objave posta pročitam ove svoje nesmislene i glupave rečenice slabo mi dođe... 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji