Vidim da pisete o godištima pa da se ja pohvalim kao najstarija na ovom forumu, 79.sam godiste 💪 😅. Prvi put sam zatrudnjela sa 35. a drugi put sa 38. Nazalost bebica nas je napustila sa 10mj pa smo se moj dragi i ja, na veliki nagovor naseg sina da mu podarimo bracu ili seku, odlucili za jos jednu bebicu, tako da sam ostala trudna sa 40 i nedavno sam proslavila 41.rođendan. Nikad nisam mislila da cu u tim godinama rađati ali zivot je nepredvidiv 🥰.
Nego, jel nam se javila Dora, jel vidjela svoje bebice? ♥️💙
Nisi najstarija🙂.Ja sam 76. godiste.😉
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vidim da pisete o godištima pa da se ja pohvalim kao najstarija na ovom forumu, 79.sam godiste 💪 😅. Prvi put sam zatrudnjela sa 35. a drugi put sa 38. Nazalost bebica nas je napustila sa 10mj pa smo se moj dragi i ja, na veliki nagovor naseg sina da mu podarimo bracu ili seku, odlucili za jos jednu bebicu, tako da sam ostala trudna sa 40 i nedavno sam proslavila 41.rođendan. Nikad nisam mislila da cu u tim godinama rađati ali zivot je nepredvidiv 🥰.
Nego, jel nam se javila Dora, jel vidjela svoje bebice? ♥️💙
Zao mi je zbog druge bebice ...al to sto imas sad 41 nije prepreka da rodis ...i jako je lijepo i plemeniti kad ne zelis dati prvo djete ostane samo 😍😍
Mila, oprosti, nisam do kraja procitala.Zao mi je zbog bebice ti😔
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja sam za sad dosla na +11 sa kilama ali imam jos 3 mj do kraja pa se bojim da cu natuci 20 kg kao i u prvoj trudnoci..
Moj velik problem sto se ja davim u slatkom..ja doslovno mogu zivjeti na slatkom cijeli dan..takva sam oduvijek..i prije trudnoce i u trudnoci..
Nema sanse da ne pojedem nesto slatko svaki dan,kupim djetetu a na kraju ja zavrsim u ormaricu sa slatkisima😂😂😂
Jucer vadila secer i u redu je.
Dana Sardinija je preeeedivna! Bila sam prije 2 godine u 9.mj. tjedan dana. Jos je bilo toplo, a more strava koliko je lijepo... Uzeli smo gliser na 1 dan i vozili po otocju La Maddalena fantasticno!! Hrana sline mi idu kad se sjetim...
Bebac ja sam ti panicar teski, ali svuda idem gdje mogu. Strah od visina uzasan, a prvi put sam letila avionom sama samcata, popila Normabel i zadubila se u knjigu, nakon prvog puta sve je macji kasalj i vise me nije strah visina 😁
Nisam nikad na neke duze relacije isla ali obisla sam susjedstvo, skoro cijelu Italiju, Malta, Austrija i tako.
Ja sam za sad dosla na +11 sa kilama ali imam jos 3 mj do kraja pa se bojim da cu natuci 20 kg kao i u prvoj trudnoci..
Moj velik problem sto se ja davim u slatkom..ja doslovno mogu zivjeti na slatkom cijeli dan..takva sam oduvijek..i prije trudnoce i u trudnoci..
Nema sanse da ne pojedem nesto slatko svaki dan,kupim djetetu a na kraju ja zavrsim u ormaricu sa slatkisima😂😂😂
Jucer vadila secer i u redu je.
Ajde da je dosla na forum jedna kao ja, ove nase suborke sve nesto fino papaju a meni najfinije slatko 😂😂😂
Mila zao mi je zbog bebice 😔😔 Divno je da cete sinu podariti bracu ili seku ❤
Lola i Mila eno ipak nisam najstarija juhu 😄
Panda ludilo, motorom do Azerbaijana, wow, e to je pustolovina 🤩
Berlin je moj grad iz snova i da mogu tamo bi zivjela.
Curly Sue 2 kg u mjesec dana, koji vrag?! Pa to je super!
Bebac super sto ti ginekolog ne dize frku, ali znam da znaju biti neugodni i odmah slati na secer, narediti dijetu itd. Ocito je i do ginekologa.
Dana a dobar je muz s prozorima, neka vidi kako je 👍🏻
Mila bas mi je zao, uh ne mogu zamisliti kako covjek tako nesto prezivi... Kako, zasto...slobodno zanemari moje pitanje ako je preosobno i direktno i ne zelis o tome. To je onako moj najveci strah pa zato pitam 💔
Cestitke svima na dobrim pregledima i na punim tjednima!
Vucica, Danijela, Kaktusica pridruzujem se, ja sam 83. godiste no godine su samo broj, zar ne?
38+6
Dana Sardinija je preeeedivna! Bila sam prije 2 godine u 9.mj. tjedan dana. Jos je bilo toplo, a more strava koliko je lijepo… Uzeli smo gliser na 1 dan i vozili po otocju La Maddalena fantasticno!! Hrana sline mi idu kad se sjetim…
Bebac ja sam ti panicar teski, ali svuda idem gdje mogu. Strah od visina uzasan, a prvi put sam letila avionom sama samcata, popila Normabel i zadubila se u knjigu, nakon prvog puta sve je macji kasalj i vise me nije strah visina 😁
Nisam nikad na neke duze relacije isla ali obisla sam susjedstvo, skoro cijelu Italiju, Malta, Austrija i tako.
Jedno je panicar( strasljiv) a drugo imati napadaje panike. 2 velika razlicita pojma.
Ali nebi o tome 😊 super da uspijes.
Ja sam se vozila u avionu od dubrovnika do pule u osnovnoj hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji