Kaktusice cestitam na zaokruzenom tjednu 🤗
Zmya ti si imala pirc na pupku i kako sad to izgleda? Ja ga imam vec 11 godina i odmah na pocetku trudnoce sam ga skinula, sad imam osjecaj da je zarasla rupica i nekako se razvukao po cijelim trbuhu 😁 ni nalik na ono sto je bilo ranije 😰
Mrvicak budi u pripravnosti, uskoro dolazi svibanj 😊
Rio, nije ni cudno. Tramal je jak analgetik. Spada u tzv poluopioidne...da ti netko testira urin na droge, bila bi pozitivna, i to one iz skupine morfina jer su mu takvi metaboliti. 😅 zato se nikako ne preporuca njegova trajna uporaba i kontuniurana kod bolova..jer moze izazvati ovisnost. Samo u situacijama kad su bolovi bas jaki.
Vrapcic, cestitke na okruglom tjednu. 30-i je ko rodendan 😃😃😂🥰
Dora draga pa cestitke na tvojim bebacima.. 😘😘 bit ce sve dobro, uz tolike zelje i molitve jednostavno mora biti...
💙
Jutro krafnice! ☺️
Hvala svima na čestitkama. 😘 Mocho, mrvičak, kaktusice i Blacklioness čestitke curke, a pogotovo Vrapcic na velikom 30.! 🎊🎉 Samo neka idu tjedni da uskoro i mi primimo svoje štruce u naručja. ♥️♥️
Panda, ovo s vilicom zvuči groznoooo. 😣
Mrvičak popis s ovom kvačicom i datumom je sad postao još bolji! 👌Jedva čekam da se sve zazeleni. 😉💚
Indy tvoji momčići stižu na rođendan od mog tate. 🥰 Blizanci na kvadrat. 😉👨👩👦👦♊
Barby čestitke na uspješnom pregledu i sretno s ogtt-om. ☺️
Dora lavice nasa 🥰🥰🥰 cestitam od srca bebice ce biti pravi borci na tebe...mislim na vas molim se za vas i saljem puno puno zagrljaja ❤ netko je napisao kao da nisi sa ovog planeta slazem se...svaka cast zeno 🥰🥰🥰
url=https://lilypie.com]
Rio, ma zapravo je i cesta njegova primjena, posebno nakon nekakvih operacija di se ocekuje jaca bol jer ovi klasicni analgetici mogu izazvati krvarenja. Samo je eto bitno naglasiti ljudima da nikako voziti nakon uzimanja njih i da se koriste stvarno u krajnjoj nuzdi kad je u pitanju jaka bol, ako drugi analgetici ne djeluju ili se ne smiju radi spomenutih krvarenja neko vrijeme uzimati 😀
Dobro jutro krafnice... 😍
Mrvicak, vrapcic, kaktusica, mocho, mokvica, black lioness čestitke na punim tjednima. 🥰🥰
Dora ❤️❤️❤️❤️ drzi se draga, u svakoj situaciji si pozitivna i vesela.. Divim ti se. 💪💪
Barby čestitam na dobrom pregledu!!
Mimoza ja sam isto imala pierce na pupku. Sad se ta kožica između te dvije rupice rastegla i sa žaljenjem moram reći da mi se tu pojavila jedna minijaturna ljubičasta strijica. Vjerojatno će to poslije biti nešto smežurano, neću ni misliti. Kako tebi izgleda?
Mocho, Mrvicak, Mokvica, Black Liones cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
Barby odlicno, cestitam na uspjesnom pregledu🥰
Polly joj draga za poluditi, imas kakvog poznanika fizioterapeuta, bas ne znam☹
Zmya bas su te zakrpali, ja sam prvi polumaraton trcali s upaljenim svim misicims oko kuka i onda je bila pauza od 4mj i fizio...uh
Zmya mislim da si ti ovako nesto spominjsla, Reserved 99kn, izbacio mi net
https://ibb.co/XtKTWh6
💙
Fluffy hvala draga 💥💥💥 Dada, 30. rođendan sam već proslavila prije 5 godina, a moram priznati da mi je ova brojka 30 draža 😍😍😍
Mokvica hvala ti mila 💕💕💕 Dada, već ulazimo sve u velike tjedne 🌷🌷🌷
Ena hvala ti draga ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji