Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    17. Travanj 2020. 09:48

Polly, ja sam bila poljepljena uzduz i poprijeko sa tim kineziotrakama, pogotovo kad sam trenirala i kad sam imala uklijestenja(vrat, koljena, ledja, ramena, rebra, znaci sve). Ali nisam nikad sama lijepila, tj nakon sto bi mi fizioterapeut to polijepio, kasnije mi je muz na isti nacin to napravio. Nije to samo zakeljit i vozi, treba zategnit kozu, tj misic u odredenom smjeru da ta traka drzi i sluzi svrsi.
    Ne znam di si - u Zg sam ja isla u Neurospine na terapije i kod Matije u Tensegrity centar. 
    Ne znam kako to sad funkcionira u ovo doba korone, al probaj ih zazvati i vidjeti da li mozda mozes doci na neku terapiju il sto ti preporucaju.
    Prosla sam struje, terapije, epiduralne u vrat, terapije normabelom, blokade, nisu ti zivci za igranje uopce, i radije se cuj sa nekim strucnim da ti to malo opusti. Ne smijes sad nikakav deep heat stavljat, grijanje opcenito pomaze za opustiti misic i pritisak na zivac - proguglaj dok si doma akupresurne tocke koje djeluju na opustanje tih misica i neka ti muz malo stiska te tocke. Bolit ce ko vrag - ali ce ti popustiti pritisak na zivac. Normabel prije spavanja, mozda par dana zaredom dok ne opusti - ali se konzultiraj sa doktorom/gin obzirom na trudnocu. Normabel 2mg je u redu terapija za trudnice koliko znam, al bi provjerila na tvom mjestu za svaki slucaj. 

Amelie 1
    17. Travanj 2020. 09:48

Dora cestitam tebi i tvom muzu!!!
    Želim ti sto brzi oporavak i da sto prije možeš vidjeti svoje mrvice! 
    A za bebače uopće ne sumnjam da su veliki borci na mamu!!! ❤️💙 
    Barby čestitke na urednom pregledu!!!
    Cure koje punite tjedne, cestitam i guramo svi dalje, tjedan po tjedan i sve smo blize💕

Fluffy
    17. Travanj 2020. 09:54

Dora draga, cestitke na tvojim malim pacicima. Mali borci ce brzo napredovat i dobivat na tezini, pa ce moci doma sa svojom mamom 🥰

zmya
    17. Travanj 2020. 09:55

Evo Polly vidi me tu - ovo je samo priprema da sam mogla odvozit trku i otrcat polumaraton 😅 https://ibb.co/jkVP1NK
    Isto tako, meni je koza sada u trudnoci ful osjetljiva. Kad sam skinula pirs malo sam razmrdala rupu na pupku i isla sam zalijepit kompresu preko noci sa onim medicinskim selojtepom, znate na koji mislim. Dva tjedna kasnije imam na pupku ostecenja koze i oziljak gdje god sam skinila traku. Od vadenja krvi isto od trake imam trag i ostecenje koze koje se ful sporo obnavlja sada, bez obzira na mazanje i sve vitamine. Ta traka je puno cvrsce ljepilo, a ne znam kakva je tebi koza nor i kako reagira. 

Polly
    17. Travanj 2020. 09:58

zmya

Polly, ja sam bila poljepljena uzduz i poprijeko sa tim kineziotrakama, pogotovo kad sam trenirala i kad sam imala uklijestenja(vrat, koljena, ledja, ramena, rebra, znaci sve). Ali nisam nikad sama lijepila, tj nakon sto bi mi fizioterapeut to polijepio, kasnije mi je muz na isti nacin to napravio. Nije to samo zakeljit i vozi, treba zategnit kozu, tj misic u odredenom smjeru da ta traka drzi i sluzi svrsi.
    Ne znam di si - u Zg sam ja isla u Neurospine na terapije i kod Matije u Tensegrity centar.
    Ne znam kako to sad funkcionira u ovo doba korone, al probaj ih zazvati i vidjeti da li mozda mozes doci na neku terapiju il sto ti preporucaju.
    Prosla sam struje, terapije, epiduralne u vrat, terapije normabelom, blokade, nisu ti zivci za igranje uopce, i radije se cuj sa nekim strucnim da ti to malo opusti. Ne smijes sad nikakav deep heat stavljat, grijanje opcenito pomaze za opustiti misic i pritisak na zivac - proguglaj dok si doma akupresurne tocke koje djeluju na opustanje tih misica i neka ti muz malo stiska te tocke. Bolit ce ko vrag - ali ce ti popustiti pritisak na zivac. Normabel prije spavanja, mozda par dana zaredom dok ne opusti - ali se konzultiraj sa doktorom/gin obzirom na trudnocu. Normabel 2mg je u redu terapija za trudnice koliko znam, al bi provjerila na tvom mjestu za svaki slucaj.

Ma da, bojim se sama išta poduzimati jer nije to zezancija, ne znam ni šta je točno u pitanju. Imamo frenda fizioterapeuta pa ću njega pitati za savjet, sve se nadam da će proći samo kroz koji dan 😩

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 10:01

Mimoza, Mrvičak, Svea i ostale curke hvala vam od srca 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    17. Travanj 2020. 10:01

zmya

Evo Polly vidi me tu - ovo je samo priprema da sam mogla odvozit trku i otrcat polumaraton 😅https://ibb.co/jkVP1NK
    Isto tako, meni je koza sada u trudnoci ful osjetljiva. Kad sam skinula pirs malo sam razmrdala rupu na pupku i isla sam zalijepit kompresu preko noci sa onim medicinskim selojtepom, znate na koji mislim. Dva tjedna kasnije imam na pupku ostecenja koze i oziljak gdje god sam skinila traku. Od vadenja krvi isto od trake imam trag i ostecenje koze koje se ful sporo obnavlja sada, bez obzira na mazanje i sve vitamine. Ta traka je puno cvrsce ljepilo, a ne znam kakva je tebi koza nor i kako reagira.

A jesu te polijepili, kao zakrpana mi izgledaš 🙈🙈😅 Normabel mi je prepisao kod stresova sa starcima i koronom, ali ja to sve inače ne volim piti previše, pregled mi je za tjedan dana pa ću ga pitati.. A do tad.. Spavanja nema 😂

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 10:03

Barby čestitam na urednom pregledu 💞💞💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    17. Travanj 2020. 10:07

Polly

zmya

Evo Polly vidi me tu - ovo je samo priprema da sam mogla odvozit trku i otrcat polumaraton 😅https://ibb.co/jkVP1NK

A jesu te polijepili, kao zakrpana mi izgledaš 🙈🙈😅 Normabel mi je prepisao kod stresova sa starcima i koronom, ali ja to sve inače ne volim piti previše, pregled mi je za tjedan dana pa ću ga pitati.. A do tad.. Spavanja nema 😂

Ja Normabel, a i Tramal, imam kuci samo zbog zivaca i ledja - dobila sve od neurokirga. 
    Mozda sam ga par put popila ne u tu svrhu, al kad se uzima za zivce i stisnute misice, uzima se par dana kontinuirano kao terapija. 
    Probala sam ti i akupunkturu koju u trudnoci mozes isto prakticirati, a i akupotomologiju u Kini, samo toga nema tu. 
    Proguglaj akupresuru i tocke, to su svi fizioterapeuti kod kojih sam isla koristili kao dio terapije u opustanju pritiska na zivce - tzv DNS mislim.

17. Travanj 2020. 10:08

mimoza

Mrvicak kakav je osjecaj stavljati ovu kvakicu? 🤗 Jedva cekam da ih bude vise, ali da idemo redom, nema preskakanja 😁
    Cestitam na zaokruzenom tjednu, Vrapcic cestitke 🥰

Ajme ne mogu vam opisat. Prvo sam se mislila što da stavim, al mislim da je kvačica najidealnija i to još za našu Doricu. Mislila da da će prve biti u svibnju, ali eto Ivica i Marica nam se požurili.😂❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.