Pokloni.. vec sam se oko bozica uzrujavala oko te teme 😓 meni je puno bitnije da netko ima kvalitetan odnos s mojim djetetom, da provodi vrijeme s njim (naravno prema mogucnostima) i da ju nauci bitne stvari. Od obitelji iz inozemstva dobiva previse svega od poklona, odjece i jos i para. Meni je neugodno zbog toga i glupo i za mene je to totalno pretjerivanje. Pogotovo jer se ne radi o poklonima iz ljubavi nego jer se to tako radi i eto, mora se.. Od odjece neke stvari nikad nije ni nosila jer su ultra neprakticne. A kad dodu nekad (od nekih) imam osjecaj da samo "odrade" druzenje s nama tek tolko da se i to obavi i bas se primjeti razlika izmedu onih koji su nas pozeljeli i kojima je lijepo s nama i onih koji su tu reda radi. Za auto na akumulator nemamo mjesta u stanu i stvarno se nadam da nikome nece past na pamet kupovati to (i mislim da je to uzasno glupa i beskorisna stvar i cisto bacanje para koju uglavnom nabavlja ekipa koja na veliko kuka kako se nema..). Uglavnom, meni je bitniji dobar odnos s nekim ljudima, kvalitetno provedeno vrijeme, dobar razgovor i zajednistvo nego neki tamo poklon za xxx kn.
Nemam pojma sto je sjelo na racun, nisam ga pogledala vise od mjesec dana 🙄
Ja se raspisala 🤣🤣 morala razdvojiti poruku da ju uspijem staviti.
Citam sad i razmisljam.. jel samo ja imam osjecaj da dan traje 124 sata, a ne 24? 🙈 iskreno da vam kazem, ja nekad jedva docekam 15h da gs dodje doma. Od tad do navecer jos nekako i brzo prodje. Taj drugi dio dana imamo kao neke rituale. Zapravo, ritual krece od 19 h tek 😂 vecera, nona, kupanje, pidjama, pa spavanje. To kad maleni navecer zaspi (vecinom je to oko 20h), valjda sam jedino tad opustena. Onda kad mi kasnije idemo spavat, samo mi se zeludac pocne uvrtat od muke jer znam sta nas ceka. Tj.mene. Gs spava. Ja zbilja mislim da njemu to nocno dojenje vise ne treba, ali dodje mu dobro da se uspava nazad kad se probudi. A zasto se budi toliko?! Zivote lutalico.. ako Bog da, gs ce uskoro opet na godisnji, pa sam mislila da pokusamo ga odviknut. Kontam da bi to mozda moglo uspjeti ako bi ga on nocu smirivao kad se probudi. Jer ako mene vidi, nece bit mira dok sisa nije u ustima. A zbilja mi se vise ne da. Joj da me Rode cuju sad 🙈😂
Mino, jako mi je zao zbog vas. Ne mogu ni zamislit kako vam je. Pogotovo sto sve vec toliko traje, a nikako da se rijesi. Iskreno se nadam da ce napokon nesto upalit i da mozete uzivati svi zajedno ❤
Mino, suosjećam.... svakome nesto odgovara pa vam zelim da cim prije nađete sto vama odgovara. Mogu misliti kako vam je 😢
Nama je svaki dan drugačiji. Jedan dan jede ko vuk, odspava kako spada i sve pet. Koji dan stvarno kao da traje 124 sata. Mi smo jos uvijek samo na ova dva zuba, zeljno iscekujemo ostatak jer je bas bas muce 😢
Još doji po noći, al ja uzivam ❤, ponekad me izmori al vise preko dana nego preko noci.
Dobila sam prvu mengu nakon poroda 🙈, zaboravila sam da ce se vratiti, sad sam u depresiji 😭
I tako. Htjeli smo u Plitvice u četvrtak sad dok su jos suuuper jeftine, kaze mi muz kupi karte koji god dan hoces. Ja reko, cetvrtak. On kaze ok! Uzeo godisnji. Ja zaboravila kupiti karte na vrijeme, tako da ne idemo nikud 😂😂😂👌
Ne brini. Ja imam osjecaj da dan ima 10 godina. I tako je najcesce. Rijetki su dani koji prolete... Moj sg/gs radi i dalje od doma pa sam dobro, ali jedva cekam da idem radit za mjesec dana. Kao izmikana krpa sam. Isto mi je grc od tog nocnog budjenja, a ja ne dojim. Muka mi je jer znam da cemo se prebit iducih 3-4 sata dok on opet jedva zaspi. Tih 3-4 sata mu sve odvlaci paznju. Svaki zvuk, svaki tracak svjetlosti. Nemoguce za zaspat. Ubija nas to. Sto statiji, to gore. Pocastio nas je 2 noci za redom jer valjda i on mora nadoknadit. Legne oko pol 9, dize se u 6, pol 7. U tih 9h imamo 3-4h budnosti. I onda prek dana 2x30min. Kak je to normalno, ja ne znam... i zato mi je samo muka i brinem se kako cu kad krenem radit... Danas cijeli dan tuli, spavao 30min. Nece/ ne moze...tuli, place. Nije da ce zub sutra izac. Nema ih jos ni na vidiku. Valjda i vrijeme i sve. I mi smo grogi. Ja se uopce ne osjecam nemajkom sto jedva cekam ic radit. Stovise, iz koze cu iskocit jer mi je mali isisao zivot iz svake stanice pojedinacno. Da ga vidite...divan je. Svi se cude kak je veseli i sretan. Al nema sekunde mira s njim. Bas sam umorna.
Netko me pitao za kozu...nama je koza odlicna. Ja sam izbacila psenicni griz i ribu. Sve ostalo moze. I breskve i paprike i kokos i ananas, mango... Ma sve. Nema osip od nicega. Sad cu pomalo uvodit opet jedno od tog dvoje pa da vidim. Jede s nama. Ja solim hranu i vise nista ne jede posebno, ali moji se gosti zale inace da fali soli. Ja sam tako navikla, a cini mi se da su njima ti okusi izrazeniji. Uglavnom, stavim i kurkume, papra, zacinskog bilja... Pa sad je vec velik. I sve to inace ide, ali sad je u strajkackoj fazi pa ga pustim. Vec je danas jeo i rucak i popodne i bocu strusio. Nakon par dana strajka, fali energije 😂
Mino, suosjećam…. svakome nesto odgovara pa vam zelim da cim prije nađete sto vama odgovara. Mogu misliti kako vam je 😢
Nama je svaki dan drugačiji. Jedan dan jede ko vuk, odspava kako spada i sve pet. Koji dan stvarno kao da traje 124 sata. Mi smo jos uvijek samo na ova dva zuba, zeljno iscekujemo ostatak jer je bas bas muce 😢
Još doji po noći, al ja uzivam ❤, ponekad me izmori al vise preko dana nego preko noci.
Dobila sam prvu mengu nakon poroda 🙈, zaboravila sam da ce se vratiti, sad sam u depresiji 😭
I tako. Htjeli smo u Plitvice u četvrtak sad dok su jos suuuper jeftine, kaze mi muz kupi karte koji god dan hoces. Ja reko, cetvrtak. On kaze ok! Uzeo godisnji. Ja zaboravila kupiti karte na vrijeme, tako da ne idemo nikud 😂😂😂👌
Nek je muz na godisnjem da malo predahnes 😂 Ako bude lijepo, na moru ste pa piknik na plazi. Medju cesima 🙂
Mi nismo bili na kontroli otkad je imao 6 mjeseci, i tad je imao 9 kg i 76 cm ako se dobro sjecam 🤦♀️koda sam jos trudna pa sam zaboravna 🤦♀️ tribali smo ic sa 9 mjeseci na kontrolu ali nismo zbog korone 😨 ali tezak je i ako sam ga dobro izmjerila neki dan ima oko 86 cm 😮🙏 Mino draga zao mi je sto se to sve izdogađalo, ne mogu ni zamislit kako je to mucno za tebe i bebicu 😨 Krino ne znam sta vise da komentiram, i meni je svaki dan drugaciji, nekad spava cilu noc a nekad miljin budenja a nekad 2 ili 3.nekad pojede sve ko od sale onda zeza par dana pa sve tako u krug. Nekad sam luda ko kupus a nekad sam flegma 🤦♀️jedva cekam otic svoju stitnjacu iskontrolirat. Platit cu privatno i da buden mirna jer mi je vise pun k... Doktroa kad kazu ma nije to nista imai gorih stavri ave je to dobro 🤦♀️ a ja samo zelim bit zdrava mama svome djetetu..a u nasem zdravstvu ima puno previse neozbiljnih doktora
Pozdrav mame 🥰
Moze pomoc
Za par dana imamo 10 mjeseci.
Prije mjesec dana dobila je dva zubica.
U zadnje je vrijeme dosta nervozna mislim da nam uskoro dolazi jos zubica.
Problem je to sto odbija bocu. Cim ju vidi postane nervozna i okrece glavu. Oce jest samo na zlicu. Nikad do sad nismo imali problema sa hranom bilo to na bocu ili zlicu.
Zanima me jeste li vi prolazili kroz tu fazu? Je li to zbog zubica? I sto napravit?
https://lb1m.lilypie.com/M2M4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji