Bok cure😊
Nena vjerujem da jedva cekas otic mami nakon tako dugo vremena. Javi nam kako je proslo.
Cini, vi ste stigli, kakvo je bilo iznenadenje, je li bilo suza?😁
Tiha super sto ste isli fizioterapeutu i sto si sad mirna, najbitnije da je on zdrav, sve drugo ce doc kad se njemu bude dalo🥰
Ayla, ja sam bas i procesu kupovanja putnog krevetica tako da si meni pomogla s ovom informacijom. Nadam se da cu ga negdje uspjet ugrabit, evo sam danas vec kupila madrac za njega🙈
Moji su se jako iznenadili. Jos sam im po putu slala clanak kako ce uskoro ukinuti epropusnice uz komentar da cemo onda valda i mi moci doc 😆 bas su bili pozitivno sokirani s osmjehom od uha do uha i odma navalili na malu. Ona je prvo malo bila suzdrzana, ipak ih nije vidjela 2mj, malo je i zacendrala, al se ubrzo opet sprijateljila s njima i krenula mazit. Odma smo iskoristili lijepo vrijeme i cijeli dan bili na terasi (Danas isto). Al je noc bila katastrofa. Ne znam jel skok ili zubi, al budila se svaka dva sata u totalnoj deracini i bas ju je tesko bilo smiriti. Zubi se vide sve do kraja zubala, tak da ce valda uskoro i izbiti. Al se ne vide crtice ko kod donjih.
Sto se tezine tice, njoj bi utrostrucena bila 8400,a ima blizu 8 sad, tak da mislim da ce biti.
Mino, ne znam sto da ti savjetujem.. Mozda jos stignes iskoristiti klavocin ako mislis da bi pomogao.
Mi smo uzeli u kauflandu madrac za putni kad je bio na akciji, al ovak za dan bi ga isto stavila bez madraca.
Nisam vidla guralicu u konzumovom letku 🤔 moram pogledati jos jednom.
Krino, na fejsu na "Grad Zagreb službena stranica" su objavili da ce biti online prijave i da ce sve detalje jos objaviti. Pa si pokusaj popratiti kod njih, vjerujem da ce staviti.
hej cure, sto se tiče sjedalice matija će dobiti evinu, a evi moram kupiti novu 🙈 ona će 31.7. 4 god. ivonne kako ste vi riješili situaciju s obzirom da su nam klinci tu negdje ?
mi smo već kupili frodo cipelice za hodanje al nažalost bolje da nismo. samo ih je izgrebao, jer on hahar puže svigdje i nije to za njega, imamo i papučice frodo i izgledaju kao da su ih prije njega nosile bar 10-ero djece, sve izlizano od puzanja. uzas!
on pomalo sad hoda i napravi par koraka, tek sad bi možda mogao s pravim cipelicama krenuti, nikako prije, ali eto ja se požurila. 😁
čitala sam da dijete do pola godine treba udvostručiti svoju porođajnu težinu, a do godine je utrostručiti. kako je to kod vas? jel sve po ps-u ? kod mene nije, roden je s 4 kg, sad će godinu za dva tjedna i ima 10 kg 😬
e da izbio nam je 5 zubić i 25.5 idemo an cijepljenje
Katiesu mi smo za malog uzeli cybex m pallas fix 1/2/3, tak ću i njoj uzeti.
Znam da su po novom preporuke da što duže se voze u smjeru suprotnom od smjera vožnje, ali meni se ona već sad sva izvrće da vidi šta je naprijed, toliko da si olabavi kajiše od sjedalice, dok smo malom uzeli zbog toga što je vrištao dok se vozio sve dok ga nismo posjeli u ovu.
Bok cure, čitam vas,ali ne stignem pisati. Mi još uvijek kod gs-ovih, uživamo na travici među cvjetićima 😊🌼🌱 jedino je neki dan krpelja pobrala 😩😩 ali jednostavno smo ga riješili, bez posljedica. Mi još ne mislimo o autosjedalici,ona je sitna i ima još mjesta u jajetu koje ide do 13kg,ona sad ima oko 8300,prema kućnoj vagi, 8600 će biti utrostručena porođajna težina. Sad sam se sjetila da moram zvati pedicu da vidim kad ćemo na pregled, valjda s godinu dana. Ne mogu vjerovati da joj je rođendan za mjesec i 5 dana 😲 kud vrijeme ode...
Krino, i ja danas gledala za upise u jaslice, ja sam ubrala da su upisi od 25.5. i to online.
Uspjeli smo ulovit putni krevetic, jeeej☺
Sad curu prvi put vodimo u zooloski, nadam se da ce joj se svidjet. A nakon toga mama ide na sladoled napokon😁
Za jaslice moram i ja pogledat. Iako mi i danas govori njena pedijatrica da radi njenog stanja nije pametno upisivat ju i da ne zna ni hoce li je primit, da ja imam pravo na njegu. Da, imam, i trebala bi je koristit, ali da privatniku kod kojeg radim to samo i spomenem dobila bi momentalni otkaz. Tako da to nazalost ne dolazi u obzir. Divna nasa drzava..
Cini bas mi je drago da je super proslo iznenadenje i sad uzivajte, kao i Marlona☺
Jel vase bebice vec naveliko plesu? Ja sam svoju upravo snimala i preslatka je dok izvodi svoje pokrete.
Vidjela sam jutros u ducanu bebu niti mjesec dana staru. Tako mi se vratilo sjecanje, boze di je to vrijeme proletilo pa da su sad vec ovoliki..
Ja danas naručivala ukrase za rođ party 🤣🤣 tako da svjesna sam da će uskoro godinu dana i da to više nije bebica nego pravi jasličar.
Još će se ona voziti u jajetu dok ne ispuni sve kriterije za veću sjedalicu.
Mi smo sad u fazi nejedenja rucka. Ni meso.ni povrce ni palentu ma nista. Samo pahuljice s vocem. Ne znam sta je to, ali meni vec na usi sve izlazi. Ni griz. Ma niiista. Zobene i voce. Amen. Nadam se da je to neka.prolaznost jer je do sada fino papao sve zivo. Nemam pojma koliko kila ima, ali sa 7mj je imao skoro 9, rodio se s 3,5 tak da cemo mi i premasit trostruko povecanje. Al tjesim se da je zbilja velika beba. U visinu 🤣
Sjedalicu cu neku dobit od kolegice. Nemam pojma koju, od 15-36kg i moze se s remenima montirat. I to mi je sci fi, kamoli one baze i sl. Ionako auto nemam, ali sjedalicu moram imat.
Stalno sam u dilemi koliko jede. Ja mislim da je ok, ali sad kad je krenuo s gibanjem i dizanjem i puzanjem mi se nekak cini da bi mogao jos jesti. Dam mu povremeno navecer one Lino bebi smokije koji nemaju nis. Pojede kasicu (vec opisanu) oko pol 6 popodne, a kad vidi taj smoki, potrpa tako halapljivo kao da ga je hranimo. I dalje je na 2 boce i 3 kasice. Tj., zadnjih tjedana varira to sa 3 na 2 kasice jer nece jest... Vazda nesto. Ja bih na more, muz nece cut za avion, autom se ne mislim j* do peljesca i bok. Rockasi...jos ne mislim o tome. Cini mi se da cemo to skromno odradit.
Kauc mi stize u Hrvatsku, bar tu nisam popusila pare i veselim mu se. Bila danaa kupit bodija u pepco, next i nkd. Sve je preraso.
Pocela sam mrvicu soli stavljat u rucak pa je i vode poceo pit. Nije to nista ekstra, ali pola deci popije na dan. Kornijevim koracima 🤣
Ne znam jesam li sto zaboravila. Ne znam kad cemo kod doktora. I dalje ne mase i ne pljesce, samo se penje po nama i mota nam se oko nogu. Pratim sve za jaslice i nadam se da cemo dobit. Puno ljudi s kvarta je djecu upisivalo privatno jer nema mjesta...to se nama valjda nece desit.
Hvala Ivonne na info! Moja Eva ide u privatni vrtić i sad si razmišljam da probam ove godine državni ali mi je zao, ima neku ekipu u vrticu ili se varam, 4 je god 🧐🤨
bojim se da ne zamrzi ići u vrtić zbog promjene. Mi smo od prošlog utorka u Zg, ali ovaj četvrtak mislilo opet u Cakovec, iako se meni neda. Ja bi najrađe ostala ovako sama, uživam sa klincim, pijem kavicu na podu, sve prilagođeno klincima, čujem ih iz wc-a, zapravo idu samnom i na wc. Ako odem tamo, opet ću trčati za njima, vraćati maloga od mačje posude, micati ga sa stepenica, onda imaju ona jebena kaubojska vrata na koja bez problema pere zatvoris. uglavnom hoću reci da se užasno umorim
htjela sam napisati da prste zatvoriš. Ali eto moram ići zbog klinaca. Žene, moji svekrici mi tako idu ma živce sa kupovanjem igračaka da sam im čak prigovorila.. Jesam azdaja, znam, ali ne želim razmaženu djecu
htjela sam napisati da prste zatvoriš. Ali eto moram ići zbog klinaca. Žene, moji svekrici mi tako idu ma živce sa kupovanjem igračaka da sam im čak prigovorila.. Jesam azdaja, znam, ali ne želim razmaženu djecu
Moji malome zele kupit tenisice...
Sortiraj odgovore
Najstariji