Hvala Ivonne na info! Moja Eva ide u privatni vrtić i sad si razmišljam da probam ove godine državni ali mi je zao, ima neku ekipu u vrticu ili se varam, 4 je god 🧐🤨
bojim se da ne zamrzi ići u vrtić zbog promjene. Mi smo od prošlog utorka u Zg, ali ovaj četvrtak mislilo opet u Cakovec, iako se meni neda. Ja bi najrađe ostala ovako sama, uživam sa klincim, pijem kavicu na podu, sve prilagođeno klincima, čujem ih iz wc-a, zapravo idu samnom i na wc. Ako odem tamo, opet ću trčati za njima, vraćati maloga od mačje posude, micati ga sa stepenica, onda imaju ona jebena kaubojska vrata na koja bez problema pere zatvoris. uglavnom hoću reci da se užasno umorim
Ja sam isto nasla jedan koji je, naravno, skup, ali relativno blizu mog posla. Just in case. Kako si zadovoljna s tim privatnim? Malo sam gledala...1600kn mjesecno 🤦🏻♀️
A opet mi kaze frend da on svojoj maloj placa i neki tjelesni i engleski i dodje do 1100kn mjesecno. Ali to je vrtic. Tak da... Razlika u cijeni je 500kn, a u svemu ostalome astronomska 🤪 Njegov je mali isao privatno pa si je on sam napravio data comparation...
Zadovoljni smo s vrtićem, mislim a je 1100 i još 200 kn sportici, nisam sto posto sigurna u cijenu jer moj muž sve to plaća i vodi brigu.
moja sveki je kupila malom neko vozilo na akumulator, Evi kojoj je ročkas 31.7. je kupila bicikl ma pomoćne kortacice i kupili su im nekakav traktor sa prikolicom da se oboje mogu voziti i hranilicu za matiju. sve to ih čeka jer ih ipak nisu vidjeli dva mj. znate kako sam popizdila, rekla sam i muzu da ne budu li se sredili ja tamo vise ne idem. uglavnom i on mi je rekao da se srede. i onda će djeca praviti razliku između baka i djedova. moji im ne kupuju, niti žele niti mogu toliko a ovi potkupljuju. eee živci su mi bas naoštreni
Zadovoljni smo s vrtićem, mislim a je 1100 i još 200 kn sportici, nisam sto posto sigurna u cijenu jer moj muž sve to plaća i vodi brigu.
moja sveki je kupila malom neko vozilo na akumulator, Evi kojoj je ročkas 31.7. je kupila bicikl ma pomoćne kortacice i kupili su im nekakav traktor sa prikolicom da se oboje mogu voziti i hranilicu za matiju. sve to ih čeka jer ih ipak nisu vidjeli dva mj. znate kako sam popizdila, rekla sam i muzu da ne budu li se sredili ja tamo vise ne idem. uglavnom i on mi je rekao da se srede. i onda će djeca praviti razliku između baka i djedova. moji im ne kupuju, niti žele niti mogu toliko a ovi potkupljuju. eee živci su mi bas naoštreni
Ok. Apsolutna pobjeda 🤣🤣🤣
Ja se grozim tih autica na akumulator. Po mojoj ulici ih voze klinci. Muzika nepodnosljiva, mame samo vicu pazi auto (pravi). Nekak mi je to potpuno bez veze, a ne mogu ni reci da je igracka... Ja ako to dobijem, to odmah ide u donaciju u neki djecji dom. Vec sam se najavila. Necu ga ni raspakirat. Koje majmunovo. Ja sam svojim svekricima rekla, kako su krenuli da do 5. rockasa ocekujem bar da malom kupe stan 🤣 kad se vec kupuje...
E, i meni su ti autići bezveze 😒 tek se uče hodati, a već da u auto sjednu, pa di ćeš gore 🥴 mi nemamo problema s oretjeranim kupovanjem, moji nikad nisu bili od kupovine igračaka, radije kuoe robicu koja im treba ili daju pare. A njima je ovo šesto unuče, nije tolika fama 😆😆 a ni gs-ovi ne kupuju, sad vide da su žlice i posudice najdraže igračke, uz vodu i zemlju 😁 jučer smo gs i ja otišli u Zg po stvari neke, ostavili curu kod bake i dede, vratili se za par sati, ona se super zabavljala s njima, kažu da se preko sat vremena igrala sa zemljom. A ta sreća kad smo se vratili 🥰🥰🥰 i odmah na cicu da nadoknadi, iako nije prošlo dugo od večere, baš je bila sva mazna 😊
Meni ona jede puno bolje nego prije i sve voli sad, na sve zijeva, ali i dalje ne pojede puno, 200ml nikad nije pojela, prosjek je valjda nekih 100ml.. ali ona je sitna, a opet nije mršava, ima i podbradak i butine, sve na mamu 😩😂😂
Ugl, nadam se da joj je dovoljno, a još i doji pa nadoknađuje tako valjda, vidjet ćemo kako je na idućem pregledu...
Joooj to na akumulator je za kurčenje, nek selo vidi da se ima. Rekla sam da može samo ono uz što troši vlastitu energiju. Bili kod kumova neki dan, kroz prozor sam vidjela kako tata s daljinskim upravljačem vozi malog u autiću na akumulator prema dječjem igralištu. Ma ono za bljuvanje.
Priča za vrtiće, moj je u gradskom - cijena ko i za privatni (subvencija od grada) ovisi o primanjima ali tu ti se nakarika strani jezik i sport. Moj još na ništa ne ide ali se mislimo da bi mogao na eng krenuti, nekako mi još glupo davati novce za šutanje lopte u dvorani a ono što mi se sviđa je plivanje pa možda to. Jedino kad krenemo pričati o tome, muž uvijek doda da je prerano za sve to, ne znam, ne želim ga forsati niti sebi nabijati obveze a opet ga ne želim zakinuti.
Malena će u vrtić gdje je i brat, ne mislim da nećemo dobiti, ima prednost jer već imamo jedno unutra.
Malena je oko 10kg, vagala na kućnoj jer na kontrolu s 9 mjeseci nismo išli zbog korone. Ok jede sad, ali i puno sisa, puno se budi po noći i ja sam baš iscrpljena. Toliko da zadnja dva dana imam temperaturu, sastavilo me sve jer sam dobila i mengu i herpes isti dan i onda još temp. Nadam se da je to od iscrpljenosti a ne neka boleščura jer sam počela i kašljkucat - iskašljavam tak da nije korona 🤣🥴
Evo nas! Cijelu nedjelju (kod mame) smo se smijali toliko da su me do jučer boljeli trbušni mišići 😂, baš nam je to trebalo.
O kupovanju bi mogla na dugo i široko (svekrva), ali joj redovno kažem, kad nešto kaže da će kupiti, da nam to ne treba. Pretjeruje oduvijek.
U jaslice je neću ove godine, možda iduće. Čuvati će je svekrva (joj), ali izgurat ćemo. Ja radim ujutro ili popodne ili dnevnu a muz samo ujutro pa cemo se snaći nekako.
Za manje od mjesec dana ima godinu 😱😢, ne vjerujem....
Ivonne, sreća da nije corona 😂
mi smo noćas imali nekih 10 buđenja, stvarno su mi sise kao dvije suhe šljive 😩. ovo sisanje će me dokrajčiti. a i nespvanje. oooo zastoooo??
možda je do promjene vremena, ali mali je bas jako nervozan. a sto se tiče tih poklona moja sveki će me još čuti. imamo toliko igračaka, ja pregovaram s evom da poklonimo igračke djeci koja nemaju, neki dom ili slično. ona se svaki puta rasplače na to, a s puno igračaka se uopće nije igrala već dugo vremena i onda moja svekrva još kupuje. dođe mi da se upucam
sto se tiče vrtića, matija će s dvije i po godine krenuti. tako nam je sad u planu
Katiesu, ne spominji. Visi na sisi već tri dana, svakih 20 min max pola sata eto nje.... noću se pak uopće ne skida 😱😱😱
Uf, svaka cast na ostanku doma. Ja jedva cekam razgovor s odraslima na poslu 😂
Opet nam idu zubi. Nepodnosljive noci, nepodnosljivi dani. Ja sam toliko umorna. Jos samo 14 ih treba izac. Mogu se nadat da ide sve u paru i dalje... Da sto brze to.odradimo.
Pogledala sam za vrtice i jaslice. Opet od ove godine sve drugacije. Nadam se da cu sve preko e gradjani moci jer nemam pojma za one izvode sa mirovinskog 🤦🏻♀️ veselje
Sortiraj odgovore
Najstariji