Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    29. Srpanj 2019. 17:50

Mi idemo 12.08.  na kontrolu kukića, s tim da nas tjeraju na široko povijanje. 50% vremena ne nosimo duplu pelenu. Ove dane kad je gorilo nebo i zemlja bilo mi je žao da mi ne zakuha 😰,  pa joj stavim samo preko noći. Pedijatrica je rekla da što se nje tiče, ok. Ali i dalje inzistiraju na širokom povijanju. Jedva čekam da se toga riješimo zaozbiljno 😂

Nikolina95
    29. Srpanj 2019. 20:18

Aha, cula sam da se dugo ceka 😒
    Moram zvat sutra da vidimo.. Meni je danas pedijatrica rekla da neradim to siroko jer nije dokazano da to pomaze a djetetu je vruce.. Nego samo malo vjezbice.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    29. Srpanj 2019. 20:20

Ko vam izdaje uputnicu za snimanje kukova?? Vasa doktorica ili?? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    29. Srpanj 2019. 20:34

Uputnicu izdaje pedijatrica a naručeni na Šalatu. U Klaićevoj termin tek u 11 mjesecu tak je rekla sestra kod dr.

Nikolina95
    29. Srpanj 2019. 20:46

Aha hvaala 😀
    Ja sam mislila cak privatno otic ako budem morala dugo cekat. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    29. Srpanj 2019. 21:11

Ivonne

Uputnicu izdaje pedijatrica a naručeni na Šalatu. U Klaićevoj termin tek u 11 mjesecu tak je rekla sestra kod dr.

11mj??? Jesus... Pa onda ti i je treba kad to treba napravit u prva 3mj... Liste cekanja i to 😄

krino
    29. Srpanj 2019. 21:11

Onda ti i ne treba, to je pisac htio reci

katiesu
    30. Srpanj 2019. 03:20

moj matija sisa i dalje jako puno i vremenski jako dugo. ima dana kad uopće ne spava osim sto malo dremne na sisi. kupanje je oko 8, spavanje oko 10 i preko noći se budi 1-2 put. i ne budim ga za sisanje jer je jako dobro napreduje. mi smo bili privatno na ultrazvuku i ave ok. 

katiesu
    30. Srpanj 2019. 03:24

e da pijem kavu samo ujutro. sasvim dovoljno mi je jedna za profunkcionirati dan. 🤣🤣

Nikolina95
    30. Srpanj 2019. 09:47

katiesu

moj matija sisa i dalje jako puno i vremenski jako dugo. ima dana kad uopće ne spava osim sto malo dremne na sisi. kupanje je oko 8, spavanje oko 10 i preko noći se budi 1-2 put. i ne budim ga za sisanje jer je jako dobro napreduje. mi smo bili privatno na ultrazvuku i ave ok.

Jeste mozda u zagreb isli privatno ili???
    I kako se cjene kreću, citala sam oko 300kn?!

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.