Mi idemo 12.08. na kontrolu kukića, s tim da nas tjeraju na široko povijanje. 50% vremena ne nosimo duplu pelenu. Ove dane kad je gorilo nebo i zemlja bilo mi je žao da mi ne zakuha 😰, pa joj stavim samo preko noći. Pedijatrica je rekla da što se nje tiče, ok. Ali i dalje inzistiraju na širokom povijanju. Jedva čekam da se toga riješimo zaozbiljno 😂
Aha, cula sam da se dugo ceka 😒
Moram zvat sutra da vidimo.. Meni je danas pedijatrica rekla da neradim to siroko jer nije dokazano da to pomaze a djetetu je vruce.. Nego samo malo vjezbice..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ko vam izdaje uputnicu za snimanje kukova?? Vasa doktorica ili??
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Uputnicu izdaje pedijatrica a naručeni na Šalatu. U Klaićevoj termin tek u 11 mjesecu tak je rekla sestra kod dr.
Aha hvaala 😀
Ja sam mislila cak privatno otic ako budem morala dugo cekat.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Uputnicu izdaje pedijatrica a naručeni na Šalatu. U Klaićevoj termin tek u 11 mjesecu tak je rekla sestra kod dr.
11mj??? Jesus... Pa onda ti i je treba kad to treba napravit u prva 3mj... Liste cekanja i to 😄
moj matija sisa i dalje jako puno i vremenski jako dugo. ima dana kad uopće ne spava osim sto malo dremne na sisi. kupanje je oko 8, spavanje oko 10 i preko noći se budi 1-2 put. i ne budim ga za sisanje jer je jako dobro napreduje. mi smo bili privatno na ultrazvuku i ave ok.
e da pijem kavu samo ujutro. sasvim dovoljno mi je jedna za profunkcionirati dan. 🤣🤣
moj matija sisa i dalje jako puno i vremenski jako dugo. ima dana kad uopće ne spava osim sto malo dremne na sisi. kupanje je oko 8, spavanje oko 10 i preko noći se budi 1-2 put. i ne budim ga za sisanje jer je jako dobro napreduje. mi smo bili privatno na ultrazvuku i ave ok.
Jeste mozda u zagreb isli privatno ili???
I kako se cjene kreću, citala sam oko 300kn?!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji