Moja isto doji do 10min rijetko kad duze.. a za 19 dana dobila 1255kg .. tako da ne mora minutaza bit bitna svaka beba je covjek razlicit ko i mi svi.. moja doji tako hlapljivo i brzo tako da dode i do masnog mlika u tih nekih 6-7min sta doji.. ja san se vec tako navikla ne mogu se zamislit da me dudla 20min 😂😂😂..ja vec i po opipu sisa vidim koliko je pojela.. npr jutros sam joj isla ponovit livu eto da vidim samo koliko je ostalo u njoj nakon 2 ure i dojila je 3min i pocela kricat.. ja pritisnem ima jos mlika.. i tako se ljutila uzme pusti krici a mliko ide nije da sprica ka kad je puna sisa al ga ima.. i stavim je na drugu i doji bez ljutnje normalno pojede.. moda joj triba ovo pocetno da se napije pa tek onda.. sta ja znam.. ugl ja minjam stalno LDLD i ne izdajam se osim sta mlaz onaj kad joj krene prvi ispustim u pelenu jer je prejak..
A.M
Ja isto gled trentin komentar i mislim si "isuse moj premalo jede" moj sad s mjesec dana i kilazon od 3.800 pojede cca 80,prsa i dodajem mu 50-60ml… 8x na dan… Ja se drzim one formule- kilaza :0.7 * 100 i ispadne kolko dnevno mora dijete pojesti…
Eloa od kud ti ta formula koliko beba na dan treba popapati? Mi smo danas i bili kod pedijatrice i malo nas je oprala da mali previse papa a po ovoj tvojoj formuli papa taman :) na zalost ja ne dojim i samo papa ad rodjen je sa 4500 a sad sa mjesec i pol ima 7500 i 62 cm s tim da su mi u bolnici rekli pedijatri i sestre da je on veliki i da njemu treba vise klope
Malo ima bucmaste obraze ali u tijelu mi se ne cini bucko ali dugacak je. Naraso je 9 cm od rodjenja. Ali i muz i ja smo visoki ja 180 a muz 195. Ne znam kako mu uvesti dijetu kad vristi kad je gladan
Kokice to sam bas negdje ovdje na klokanici procitala i zapamtila...sad kolko je to tocno,ne znam...
Cure mali mi je dobio par pristica po licu, do sad je imao jako cisto lice... Jel trebam to s necim mazati ili?
Cure mali mi je dobio par pristica po licu, do sad je imao jako cisto lice… Jel trebam to s necim mazati ili?
Nemoj dirat samo voda to je sve super cisti se i vruce je...
A.M
Ja isto gled trentin komentar i mislim si "isuse moj premalo jede" moj sad s mjesec dana i kilazon od 3.800 pojede cca 80,prsa i dodajem mu 50-60ml… 8x na dan… Ja se drzim one formule- kilaza :0.7 * 100 i ispadne kolko dnevno mora dijete pojesti…Eloa od kud ti ta formula koliko beba na dan treba popapati? Mi smo danas i bili kod pedijatrice i malo nas je oprala da mali previse papa a po ovoj tvojoj formuli papa taman :) na zalost ja ne dojim i samo papa adrodjen je sa 4500 a sad sa mjesec i pol ima 7500 i 62 cm s tim da su mi u bolnici rekli pedijatri i sestre da je on veliki i da njemu treba vise klope
Daj ti njemu neka papa koliko oce.. vidis da bas raste i napreduje fino.. nemoj da place zbog gladi.. nista on nije debel kad je tako puno i narasta.. neka on jede fino..
A.M
Nella to i ja mislim. Nekako mi nema smisla bebu zakidati za hranu. Mislim da bebe jedu iz ciste potrebe i samo kad su gladne za razliku od nas velikih koji jedemo zbog gladi i sto drugih razloga.
Eloa mislim da je to normalno i da se bebe na taj nacin ciste.
https://www.trudnoca.hr/beba/dojenje-i-dohrana/pametna-izdajalica-spas-za-sve-dojilje/
Evo fa svima kojima izdajanje oduzima previse vrimena haha 😉😉
A.M
Jooj nella,di se to moze kupiti? Hehehe... Bas danas muku mucim s izdajanjem...
Sortiraj odgovore
Najstariji