Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    02. Lipanj 2017. 14:49

i da moja jako sporo dobiva na kilaži sad je nešto i pala zbog bolnice. I mi u 29 dana dobili 450 grama od otpusne težine. Znači rodila se sa 3.450, otpusna težina bila je 3.240, a jučer je patronažna vagnula na 3.690grama. Ali vidim da mi je jako porasla u duzinu jer joj puno toga više ne mogu obući. U utorak idemo pedijatrici pa ćemo vidjeti mjere tada.
    netko je pitao dal treba ispirati melem sa bradavica. Ne treba.

url=https://lilypie.com]

koskica
    02. Lipanj 2017. 15:04

još sam u zaostatku nekih 80 stranica na našim trudnicama al stići ću ja sve to. Jednostavno moram sve pročitati.

mamika3
    02. Lipanj 2017. 15:57

Lagertha

Ma moj se ne budi za klopu. Zna spavati po danu preko 3 sata u komadu. Pa ga trebam probuditi. Trazi on jesti u snu, otvara usta, ali se ne budi i ne place. Tako da sam odlucila ga sama uzeti nakon 2-3 sata i nahraniti ako se sam ne probudi. A po noci cu isto kao do sad.

To si dobro napravila,tako je i meni patronazna preporucila!Za par dana ce ti se sam budit u to vrijeme!Tak je i moja prihvatila ritam

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 15:59

koskica

Bok cure, evo me napokon.
    prvo još jednom čestitke cure na bebačima.
    ja naime muko mučim sa grčevima i malena se smiri jedino ako siše. Pa onda grčevi vs. Sisanje biramo ovo drugo. Još uvijek papamo preko šeširića.
    nego uspjele smo pokupiti neki virusni osip i bile smo za vikend u bolnici na pedijatriji.
    jadnoj su joj trebali pistaviti intranilu za infuziju a kako malena a nikakve vene sat vremena je vrištila od njihovih ubadanja. Napravili su joj preko 13 ubodnuh rana sa podljevima i na kraju nije imala infuziju.
    sad smo doma i dobro. No tabranjene su nam bilo kakve posjete… Tako da cure oprezno s tim. Ne puštajte još neko vrijeme nikog kod malenih. I pogotovo ne da vam ljube ruke djeteta ili ih love za rune jer oni guraju sve u usta…

Ajme meni,pa di ste to ppkupile?I jos ju pikali tako puno?Siroce malo!😩

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 16:02

koskica

Bok cure, evo me napokon.
    prvo još jednom čestitke cure na bebačima.
    ja naime muko mučim sa grčevima i malena se smiri jedino ako siše. Pa onda grčevi vs. Sisanje biramo ovo drugo. Još uvijek papamo preko šeširića.
    nego uspjele smo pokupiti neki virusni osip i bile smo za vikend u bolnici na pedijatriji.
    jadnoj su joj trebali pistaviti intranilu za infuziju a kako malena a nikakve vene sat vremena je vrištila od njihovih ubadanja. Napravili su joj preko 13 ubodnuh rana sa podljevima i na kraju nije imala infuziju.
    sad smo doma i dobro. No tabranjene su nam bilo kakve posjete… Tako da cure oprezno s tim. Ne puštajte još neko vrijeme nikog kod malenih. I pogotovo ne da vam ljube ruke djeteta ili ih love za rune jer oni guraju sve u usta…

Jesi sigurna da su grcevi?Jer kad ih imaju oni vriste i deru se i crvene u licu jadni i nista ih ne smiruje dok to ne prodje!Pa mi nije jasno kak se smiri na cici!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

02. Lipanj 2017. 16:08

Moj danas ima skok u razvoju: http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/skokovi-u-razvoju.html
    Ajme, sad kuzim zasto se od dojenja mrsavi!

koskica
    02. Lipanj 2017. 16:32

Mamika mislim da jesu jer mi ona spava i ona joj čujem po crijevima i probudi se i vrišti iz sveg glasa i nista je ne može smiriti a imam osjećaj da kad siše da joj se crijeva umire. I kako ona više vrošti i plače to je više boli.
    osip smo pokupili tko zna... Maalo joj je pao imunotet i tako je reagirala. Pisali su nam i dijagnozu neutropeniju ( nema dovoljno stanica koje brane organizam od bakterija infekcija i sl).

02. Lipanj 2017. 16:40

dal ga budim po noci? cure moje ja niti jednu noc od poroda nisam spavala, a bome niti dan :( ja ako sve ukupno odspavam dva tri sata u 24h to je cudo! i to jedino vikendom kad je muz doma. Muz se vec boji da cu zavrsiti na infuziji ali ne dam se ja, sve za moju bebicu. Preko dana spava i sam se budi jesti svakih sat i po max dva i vec prepoznajem plac kad je gladan a kad ima grceve dok po noci uopce ne spava, stalno sisa i stalno ga moram nosat jer uz grceve ima i vjetrove i stalno je pun zraka od halapljivog sisanja pa ga stalno drzim kao vrecu krumpira na ramenu i hodam po stanu cijelu noc s njim kao zombi. Skok u razvoju smo prebrodili prosli tjedan, uf mislila sam da nikad nece prestat sisao je 0-24. Ali neka, zato smo i natukli 1200g do sada hehe

Sve mogu u Onome koji me jača <3

koskica
    02. Lipanj 2017. 18:11

moja isto prdi i kad mora prdnut to je prvo plac, al evo moja se smiri sisanjem. A kroz noć mi je dobra. Zna zaplakati i probuditi se.... Traži moju pažnju ali po noći je ne želim doživljavati baš zato da mi se ne nauči na ruke. Kroz dan je nekako lakše. Malo papamo, malo koliva, malo nosanje i tako ukrug. Spavanje po danu max 2-3 h cijeli dan i ti na rate...
    a kupanje, bože moj... Kao da je koljemp. Vrišti i vrišti pogotovo kad taknem kosicu i lice, a kosica joj velika. Rodića se sa kosom 4 cm

koskica
    02. Lipanj 2017. 18:18
    ovo smo u rađaoni još, evo kolko kosice
    ovo smo u rađaoni još, evo kolko kosice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.