Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2017. 10:12

Ja se danas izvagala i 73 kg imam  Znaci 10 kila manje. To je kilaza iz mog najtezeg doba. Nema vise ni skembice, samo salo. Cure, jel vi budite bebe po noci? Jel ih morate presvlaciti po noci?

Ofnica
    02. Lipanj 2017. 12:32

Moj bebač je danas napokon počeo normalnije  sisati...i to u položaju ragbi lopta. To smo danas vježbali s patronaznom. Sad se upravo uspavljuje na cici. I slušamo Malu sovicu od Leonore Surian, predivna uspavanka. Lagertha ja budim malog, svaka 3 sata po noci. Doji oko 40min (nocas je sat vremena 2 cike plus flasicu moje izdojeno mlijeko). Nocas sam slabo spavala, jucer me copila temp 37,7, treskavica, odmah sam popila 2 lupoceta i stavljala zelje i ista se izdajati do pol 2 ujutro. Onda buđenje, presvlačenje, hranjenje, odspavala od 4-5.30 i onda opet isto. Sad mi visi na sisi od 10, uspavao se pa se ja sad idem izdojiti, ufff...

02. Lipanj 2017. 13:42

Ofnica, ja mislim da mi imamo istu patronaznu. Mi smo isto danas vjezbale taj polozaj. Dobio je 50 g od utorka. Mi njemu pustamo bijeli sum u obliku fena ili zvukova iz prirode, a ponekad mu i ja pjevam. On meni previse spava po danu. Mozda i po noci, ali ostati cu pri jednom podoju ako on sam ne pocne traziti vise. Jednostavno sam preumorna i treba mi sna.

mamika3
    02. Lipanj 2017. 13:52

Previse spava?Ne pratis valjda nekakve tablice ?Moja mala je do mjesec i pol spavala 16 sati u komadu,svaka tri sata klopa....Ja bila sretna naravno!Samo nek on spava,proci ce to vrijeme

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 13:58

Lagertha

Ja se danas izvagala i 73 kg imamZnaci 10 kila manje. To je kilaza iz mog najtezeg doba. Nema vise ni skembice, samo salo. Cure, jel vi budite bebe po noci? Jel ih morate presvlaciti po noci?

Moji su se budili sami za klopu!Uspu sam ih presvukla!Imali su oboje cvrst san!Ali ako nisu jeli po noci onda ih nisam budila samo za presvlacenje-ako si na to mislila

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Lipanj 2017. 14:00

Samo komentiram,a disla sam u biti pitati nesto!Kod procjene tezine vasih beba,da li su puno fulali ili malo,jesu pogodili preko uzv-a?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

02. Lipanj 2017. 14:32

Ma moj se ne budi za klopu. Zna spavati po danu preko 3 sata u komadu. Pa ga trebam probuditi. Trazi on jesti u snu, otvara usta, ali se ne budi i ne place. Tako da sam odlucila ga sama uzeti nakon 2-3 sata i nahraniti ako se sam ne probudi. A po noci cu isto kao do sad.

02. Lipanj 2017. 14:35

mamika3

Samo komentiram,a disla sam u biti pitati nesto!Kod procjene tezine vasih beba,da li su puno fulali ili malo,jesu pogodili preko uzv-a?

Tocno su procijenili. Rekli su od 3800-4100.

koskica
    02. Lipanj 2017. 14:41

Bok cure, evo me napokon.
    prvo još jednom čestitke cure na bebačima.
    ja naime muko mučim sa grčevima i malena se smiri jedino ako siše. Pa onda grčevi vs. Sisanje biramo ovo drugo. Još uvijek papamo preko šeširića.
    nego uspjele smo pokupiti neki virusni osip i bile smo za vikend u bolnici na pedijatriji.
    jadnoj su joj trebali pistaviti intranilu za infuziju a kako malena a nikakve vene sat vremena je vrištila od njihovih ubadanja. Napravili su joj preko 13 ubodnuh rana sa podljevima i na kraju nije imala infuziju.
    sad smo doma i dobro. No tabranjene su nam bilo kakve posjete... Tako da cure oprezno s tim. Ne puštajte još neko vrijeme nikog kod malenih. I pogotovo ne da vam ljube ruke djeteta ili ih love za rune jer oni guraju sve u usta...

url=https://lilypie.com]

koskica
    02. Lipanj 2017. 14:45

meni patronažna rekla do kad ne posrigne porođajnu težinu dijete kroz noć trema probzditi kroz 5 h a kroz dan na svaka 2,5-3h. A nakon toga dijete hraniti po potrebi ( naravno govorimo samo o sisanju). Ona mi ponekad prospava cijelu noć od 23-06h a nekad se probudi 1. Navečer prije spavanja se nikako ne može smiriti što zbog grčeva što zbog toga kaj se jako navezala na mene sad u bolnici pa joj dam da siše i do 60-120min kako koji dan dok ne zaspi.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.