Pandice nije kolostrum, njega je ful malo. To je zadnje mlijeko: http://www.roditelji.hr/beba/zdravlje-i-prehrana/2699-je-li-moje-mlijeko-kvalitetno/
sve je to nasim bebacima fino :)
cure nisam vas pitala kako stojite sa kilazom nakon poroda?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnice Kad su posjete na Sv Duhu i dal smiju u sobu?Kad mi se kcer rodila moglo se!
Pandice Vezano uz kilazu mislim da je Koskica napisala da ekspresno gubi kile!Dojenje,nespavanje,nejedenje....Cak je na kilazi prije trudnoce!😲Da je bar svima tako!Meni je glavni faktor za gubitak kila stres!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, posjeti su od 16-17, ali se moze doci i dopodne, nek vele da su donijeli stvari. Moze vise osoba uci.
U vezi kilaže, jos ne ne uspjevam taj dio pratiti. Ostalo mi je 8kg, s tim da je na kraju pred porod bilo +16. Normalno jedem zbog dojenja, ali nemam toliku potrebu kao prije. Imam povećanu potrebu za tekućinom, ali mi je patronažna rekla nek ne pretjerujem (max2-2,5l) zbog ove upale, da se usklade ponuda i potražnja.
Hvala,Ofnice!Citala sam da ako se doji da si onda jako,jako zedan!Max 2.5 litre???Ko je ono pisao da pije i do 10 litara?Kaj bi na to rekla patronazna?ha ha
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je Ofnice slicno s kilazom. Jos uvijek nisam splasnula jer nemrem staviti vjencani prsten i trnu mi ruke. Ja sam na kraju dobila +18 kila i trenutno sam na +9. Ni ja vise nemam toliko apetita, to mi je bas super. Nisam se jos skroz oporavila no danas sam cak sjedila na stolici bez jastuka trudnickog zamotanog da ima rupu u sredini. U jednom trenu se osjetim puna snage i pocnem nesto raditi no u slijedecem trenu osjetim umorni slabost. Mene vise ne muce sise, ali bradavice da Dam malom sad i lijevu da sise bez sesirica, toliko me boli da mi je vise svejedno, a njemu je draze bez.
Hvala,Ofnice!Citala sam da ako se doji da si onda jako,jako zedan!Max 2.5 litre???Ko je ono pisao da pije i do 10 litara?Kaj bi na to rekla patronazna?ha ha
Ja ne bum sve slusala patronaznu. Meni moja rekla isto da se ne natacem na silu sto mi je logicno i razumno, ali je nekaj spominjala da jedem najvise ugljikohidrata i da izbjegavam neke vrste hrane. Jest cu kao i do sada, vjerujem rodama.
Lagertha, moj mali je malo lijen, slabo vuče zato valjda jer je dosta mali, sad ima oko 2800. Brzo se umori a i jede preko šeširića pa mu je to valjda tesko. Obzirom da imam jos kraste po bradavicama ne mogu skinuti šeširić, od jucer mažem melemom i cini se da ide na bolje, ma da me i bole nije problem nego sta mi on raskrvari rane pa se zelim oporaviti, ne daj Boze da proguta dio kraste. Zato se izdajam...on je na cici da zadovolji emocionalnu potrebu i potegne nekih 20-40ml, a ostatak mu dam na bočicu. I meni je tlaka to izdajanje...najbolje je natalnuti bebu na cicu da se najede kal spada i to je to...izdajanjem užasno umara (ručno), jucer sam pola sata izdajala i jedva potegnula oko 80ml, ne proizvodim puno mlijeka jer mali slabije vuče. Ali slušam patronažnu, bila je svojevremeno glavna sestra rodilišta tak da valjda ona zna.
Imate kakav savjet kako da potaknem mlijeko? Onaj sprej sam koristila u početku prije upale, budem sitea pitala patronažnu jel mogu i dalje, sad kad su cice mrvicu popustile s upalom. Sinoć sam metala zelje. Pandica je spominjala izdajanje izdajalicom kao metodu povećanja mlijeka...sta bi ja dala da meni curi kao i njoj...
Sortiraj odgovore
Najstariji