Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    02. Lipanj 2017. 18:54

Ofnice, upravo sam pročitala tvoje iskustvo s poroda. Cestitam na sinčiću.
    onaj dio o ctg-u i nevjerovanju da imaš trudove. - točno tako je bilo i meni. Ja sam im pričala da od pol 5 ujutro imam trudove oni mi povjerovali tek kad je poknuo vodenjak.... I dio s rađaonom.... Meni isto bilo brzo gotovo za prvorotku, samo sam ja popucala jako.
    doeris i ja vam šaljemo puse za oporavak i dobro napredovanje. Sa malim zakašnjenjem

url=https://lilypie.com]

02. Lipanj 2017. 18:55

nama ce u nedjelju sada 4.6. babica prvi puta okupat. jedva cekam 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Tamara..
    02. Lipanj 2017. 21:37

Drage mamice na kojoj ste velicini robice? 

mamika3
    02. Lipanj 2017. 22:08

Pandica1510

dal ga budim po noci? cure moje ja niti jednu noc od poroda nisam spavala, a bome niti dan :( ja ako sve ukupno odspavam dva tri sata u 24h to je cudo! i to jedino vikendom kad je muz doma. Muz se vec boji da cu zavrsiti na infuziji ali ne dam se ja, sve za moju bebicu. Preko dana spava i sam se budi jesti svakih sat i po max dva i vec prepoznajem plac kad je gladan a kad ima grceve dok po noci uopce ne spava, stalno sisa i stalno ga moram nosat jer uz grceve ima i vjetrove i stalno je pun zraka od halapljivog sisanja pa ga stalno drzim kao vrecu krumpira na ramenu i hodam po stanu cijelu noc s njim kao zombi. Skok u razvoju smo prebrodili prosli tjedan, uf mislila sam da nikad nece prestat sisao je 0-24. Ali neka, zato smo i natukli 1200g do sada hehe

Ako uz taj ritam mozes normalno funkcionirat,kapa dolje stvarno!Svaka cast!Ne mogu se ni zamislit da spavam samo 2-3 sata dnevno!Zbilja ne mogu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    03. Lipanj 2017. 09:56

mamika3

Pandica1510

dal ga budim po noci? cure moje ja niti jednu noc od poroda nisam spavala, a bome niti dan :( ja ako sve ukupno odspavam dva tri sata u 24h to je cudo! i to jedino vikendom kad je muz doma. Muz se vec boji da cu zavrsiti na infuziji ali ne dam se ja, sve za moju bebicu. Preko dana spava i sam se budi jesti svakih sat i po max dva i vec prepoznajem plac kad je gladan a kad ima grceve dok po noci uopce ne spava, stalno sisa i stalno ga moram nosat jer uz grceve ima i vjetrove i stalno je pun zraka od halapljivog sisanja pa ga stalno drzim kao vrecu krumpira na ramenu i hodam po stanu cijelu noc s njim kao zombi. Skok u razvoju smo prebrodili prosli tjedan, uf mislila sam da nikad nece prestat sisao je 0-24. Ali neka, zato smo i natukli 1200g do sada hehe

Ako uz taj ritam mozes normalno funkcionirat,kapa dolje stvarno!Svaka cast!Ne mogu se ni zamislit da spavam samo 2-3 sata dnevno!Zbilja ne mogu!

Pandice, moraš misliti i na sebe koliko god ti to sad glupo zvučalo. Ali muž ti ima pravo. Ne možeš tako još dugo, negdje će ti izbit taj umor. Ne želim te strašiti, samo upozoriti jer mame te prve Dane s bebom skroz izgube kompas i poriv za brigu o sebi, a to može biti opasno. Ajde, probaj nešto za sebe učiniti 😘

03. Lipanj 2017. 11:24

Pandice, zasto ne odspavas po danu jos 2-3 sata s bebom? Ja bas ne volim spavati po danu, ali ako ce mali imati problema s nocnim spavanjem, budem spavala kad god 

koskica
    03. Lipanj 2017. 11:25

cure, ja sa svojom malenom na terasi u ljuljački. Ona ptoučava prirodu ja pijem kavicu.
    moja nosi 56-62. S tim da mi je vel 50 prerasla i neku robicu 56, ovisno o modelu.

03. Lipanj 2017. 11:26

Ili mozda da odes u setnju s malim u vecernjim satima, mozda ce bolje spavati. Takodjer predlozili su mi kupanje prije spavanja svaki dan da se stvori ritual.

koskica
    03. Lipanj 2017. 11:28
    ovako mi provodimo jutra
    ovako mi provodimo jutra

03. Lipanj 2017. 11:30

Wow Koskice, bas lijepo!! Mi se znojimo u malom J-I stanu  Mogla bih otici malo do mame, ona bar ima vrt 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.