Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    20. Lipanj 2017. 06:10

Curke sluzbeno se prikljucujem ovoj temi. Jucer sam rodila:) smotuljak od 3600kg samo spava i jede. Mlijeka imam, ali voda u rukama mi je i dalje ostala tako da tesko dojim jer mi trnu ruke. Nemrem posteno prihvatiti ni bebu ni cicku:(  vidjet cu sto dr danas kaze. 
    Jos nisam svjesna da sam mama, ali nova toplina je oko srca. Prvi mi je put i nisam ocekivala da porod/trudovi tako bole, tako da malo drugacije sada gledam prema svakoj mami. Vrijedi bol smotuljka, ali tijekom trudova zaista svisnes od boli.  Lijepo je...

20. Lipanj 2017. 06:28

Trenta cestitam!! Kako se zove?

Eloa
    20. Lipanj 2017. 07:54

Trenta,cestitam i dobrodosla u klub mama:-)
    Ja nisam dobila strije,mazala se bademovim uljem,ali sam i rodila mjesec dana prije prakticki pa mi ni trbuh nije bio jako velik... Sad mi se dosta smanjio,ali ima jos...ja sam iz bolnice dosla 9kg laksa,nakon 9 dana... Jos 5 da skinem i bit ce to super...
    Mamika,i mi smo imali šou u to doba.. U 10 je bio okupan i cist, pa je papao duuugo, pa su krenuli neki grcici pa ga to mucilo, pa se pokakao, pa mjenjaj pelenu, pa sam mu onda dala 50 ml mog mlijeka na bocicu, pa nije bilo dosta, pa jos jedna pokakana pelena, pa opet sisa...tak da bio šou od 10 do 12..mislim da je to.njegovo vrijeme jer nam je tak bio par put u bolnici...i da ga muci ta probava da je zato tak
    Kroz noc je spavao od cca 12 pa do 04:45,ja super zadovoljna, i onda je jeo sat vremena i sad jos pajki.. Prakticki jedno budenje smo imali... 

20. Lipanj 2017. 08:22

Mi idemo spavati ranije od vas. U 8 i 40, jeo je 40 minuta lezeci pa smo spavali do 11 i 20 pa je jeo pola sata pa smo spavali do 2 i 15, tad je jeo 15 minuta pa sam ga presvukla jer je kakao i onda je jos jedom jeo 15 minuta, spavali smo sat vremena do pola 5 pa je jeo 25 minuta i opet u pola 7.Oko 7 je opet kakao pa sam ga presvukla i otisli smo u setnju, sad opet jede. 

mamika3
    20. Lipanj 2017. 10:25

Ma mislim da sam ja jucer sjebala stvar!Inace zaspi oko 9!I muz me pita oko 8 da izadjemo u setnju-kratku!Na kraju je zaspala u kolicima oko pol 9,ali.....Cim smo usli u stan probudila se i razbudila!Tek mi je kasnije to palo na pamet!Imala sam namjeru malo ju nosat kad dodjemo doma u nadi da ce zaspati!Ali nista od toga!A ko mi je kriv kad imam crve u guzici !Mogla sam ostati doma!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    20. Lipanj 2017. 10:26

Trenta

Curke sluzbeno se prikljucujem ovoj temi. Jucer sam rodila:) smotuljak od 3600kg samo spava i jede. Mlijeka imam, ali voda u rukama mi je i dalje ostala tako da tesko dojim jer mi trnu ruke. Nemrem posteno prihvatiti ni bebu ni cicku:( vidjet cu sto dr danas kaze.
    Jos nisam svjesna da sam mama, ali nova toplina je oko srca. Prvi mi je put i nisam ocekivala da porod/trudovi tako bole, tako da malo drugacije sada gledam prema svakoj mami. Vrijedi bol smotuljka, ali tijekom trudova zaista svisnes od boli. Lijepo je…

Cestitam od srca!!!!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    20. Lipanj 2017. 11:57

Trenta cestitam! Meni otišlo 11kg, jos 5 trebam skinuti. Trbuha uopce nemam, mišići su mi super na trbuhu, jos me Dr u bolnici pitala jesam li prije vježbala...rekoh ne posebno. Mojih 5 kg viska su u bedrima i guzi i to ce mi biti koma za izgubiti...to bas treba vježbati. Morat cu čučnjeve kad se ustabili ovo stanje sa spavanjem malog...sad se prakticki ne stignem ni izdojiti. Nocas sam se u 3 izdajala i tek sad opet.

20. Lipanj 2017. 12:24

Lagertha planiramo imati jos barem dvoje ako bog da i nemam strah od toga, ponovila bi opet sve. Nema nista ljepse od toga i za koji mjesec ce sve to proci ali zauvijek ce mi ostati u srcu i sjecanju koliko dana je proveo na meni i koliko smo bili bliski :) a kad bude dosao drugi bebac na red muz ce uzeti porodiljnji :)
    Sto se tice strija meni su pune cike strija, doslovno su mi buknule i imam osjecaj kao da jos rastu uff
    Jel vase bebe imaju pristice po licu? To bi trebalo biti normalno? 
    Sad zurim tipkati i zaboravim tko je napisao da mu je seka imala nesrecu :( znam da nista ne moze utjesit u takvom trenutku ali drzi i misli na bebu, ona te treba najvise sada.
    Eloa wow kakav docek. Zasluzili ste :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mamika3
    20. Lipanj 2017. 12:25

Nama bila patronazna!Moja buhtlica dobila u 5 dana 250 grama pa to ispada puno!Kaze ona da bi trebala svaka tri sata pojesti 70,a ona trazi svakih dva sata!Osim zadnjih par noci!Nisam maceha,al ne obazirem se!Pa necu dijete valjda drzat gladnim dok ne prodju tri sata!I jos mi je rekla ako dijete dobije istu kilazu i na cici i na ad-u pedijatri ce za ovo koje je na ad-u reci da je pretilo!Odnosno,ako vase dojeno dobije ko moja na ad-u  moja buhtlica se smatra bucom!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    20. Lipanj 2017. 12:54

Shvacam te.. evo moj samo sisa i dobio je 300gr u tjedan dana i patronazna kaze super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.