Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Studeni 2016. 23:22

20 za darove? Dosta nas se skupilo

bellaru
    14. Studeni 2016. 23:25

Joj pms...sve si razmisljam  da kupim one pms tabl od enciana ili neki caj sta se za to pije..jer cu se propucat slj mj ako ce mi bit ovako😭 nisam dugo osjetila ovakvu zivcanocu😩

Masha
    14. Studeni 2016. 23:26

Mog po danu kolji zubi navrce zubi i grcevi. abies i ja bi poklanjala ..sta trebam??

Miska - lubrikant.
    Joj evo ga opet !!!!

Suzice moje

bellaru
    14. Studeni 2016. 23:31

Masho jesi ti isla na ono vjezbanje u vinogradsku?

I kako znas da su zubi?

Abies
    14. Studeni 2016. 23:46

Masho sutra ujutro izabereš broj od 1-20. Meni u privat poruku daj adresu, kad tebe netko odabere javim ti privatno tko je i njezinu adresu. I šutimo dok se ne pojave poštari

Bellaru dajem ti otvorenje s obzirom da ti je sutra uh uh dan. I mislimo pozitivno!😘

Ellie00
    15. Studeni 2016. 00:07

Ovaj dan kao da je trajao tjedan dana.. a di je vikend jos, uf
    Fali moj muz.. I mazenje. joj

Crazy sveki opet? 🔫🔫🔫 

Nitko ne voli svoju sveki ko ja svoju. Joj kako mi ne fali. kad se vrati iz Njemacke idem ja u Njemacku lol
    Inace mm joj je rekao da je bolestan jos prosli tj (a zna kakva je bolest jer je prosli put lezao 3 tj) u bolnici) I zove svaki drugi dan prica gluposti a njega usput pita kako je I kad ce na posao (jer delat se mora) I ne ceka odgovor nego dalje po svom.. ne kuzim tu zenu

Bellaru Illani je na Goljaku na vjezbama.. 

Ode ja spavat.. noc

ejic
    15. Studeni 2016. 00:35

Evo, uspjela vas i ovdje pohvatat 😀 I naravno da nisam nikakve detalje zapamtila 😕 Tako je to kad citas po 8 stranica od jednom.
    Ajmo probat od onog sto jesam zapamtila.

Deeka, zao mi za prijateljicu, nadam se da ce joj ova trudnoca proci skolski i da ce se uskoro i ona maziti sa svojom strucom 😍😍

Bellaru, ajoooj.... Sretno vam sutra!! 😘😘

Kad vi tako pisete o svojim nindama, sam ja sretna sto je moja ostala cijela 😀 Druzenje vec ide bez problema iako mislim da sam i ja malo uza 😉

Sanjarka, sretno kroz pms 😘

Mare, sretno tm sa prstom!

Crazy, malac ti je pre pre sladki!!! 😍😍😍
    Nadam se da ces se svekrve ipak brzo rijesiti! 😘😘
    Ja se ne mogu previse zaliti. Ne mjesaju se u vezu a za sad ni u odgoj. Vidjet cemo sta ce vrijeme donjeti. Jedino imaju neke svoje muhe pa se ne slazemo u nekim uvjerenjima. Ali kako su 100km od nas i vidimo ih 1-2x mjesecno, se mogu kontrolirati, ali zivjeti zajedno nebi mogla. Iako ni nije toliko problem svekrva koliko svekar. On je isto jedan od onih muskaraca koji ne znaju nista po kuci sami a mene to izluduje i mislim da bi tu bilo najvise problema da moramo zajedno zivjeti.

Danas bili kod pedijatra i veliki smo 😍😍 5800/61/40 😍😍
    Dobio 2 pikice + 2.dozu cijepiva protiv rota virusa koji se guta. Cijelo posljepodne bio dobar i lijepo spavao ali se vidi na njemu da nije onaj 100%-tni, a navecer oko 19h i zakurio. Nisam htjela cekati da mu temp previse naraste pa sam mu dala cepic vec sa 38°. Oko 20h zaspao, oko 22 sam opet pala u paniku jer sam mislila da mu se temp opet pocela dizat, a ja mu mjerila na ono uho na kojem je spavao dotad pa razlika izmedu uha bila skoro 1°. Sad oko ponoci jeo i dalje spava. Nadam se da mu se temp vise nece vratiti pa da se mozemo lijepo naspati. Laku noc svima! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.