Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Studeni 2016. 22:46

Crazy profilna je 😍😍😍

sanjarka ja imam super svekrvu

CrazyPuppet
    14. Studeni 2016. 22:50

Sanjarka hvala 😊 poklopio se ovaj osmjeh s bodićem 😉
    Baš se pitala di si... I neka si sretna žena 👍😘
    Mare i ti si sretna žena 😁

Sanjarka88
    14. Studeni 2016. 23:03

A neman pojma di sam. Neki cudni dani mi se zaredali nemam se kad kravit 😂😂😂

A i malac malo nervozniji danas

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    14. Studeni 2016. 23:16

Usput ima nas 20 😜

bellaru
    14. Studeni 2016. 23:21

Crazy profilna 😍😍😍 

A sveki...a moja ne pita nista...al da zivimo zajedno tko zna sta bi bilo😩  previse stedna i skrta..kad bi mi pocela grijanje gasit po kuci bacila bi ju kroz prozor. Npr dosla danas sa ovom glupom kumom pa ga zamotala u dekicu ko da mi je u kuci 10 stupnjeva. Muz kaze da kolko je njima puta napravila rucak tipa sa pokvarenim mesom jer ne zeli bacit meso. Neki dan nama poslala pljeskavice pokvarene. 
    A sta ces...nismo pod istim krovom pa me briga..nek se svekar bori sa njom😁 a ako dodje do toga da zivimo zajedno jao si ga njoj a i meni😁

Mi se okupali..beba pajki....cekam masinu da opere da mogu spavat. U pol 8 krecem za zg😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.