He ludnica pohvatat.
Slobodni brojevi 2 4 6 9 11 14 15 16 19 20
Karlu sretan minić! Osobito danas. Nek ste nafalice otišli.
Ilani ni moji nisu spavalice. Nikolina mustra kašljuca 😀 rano je počela motat oko malog prsta.
Ellie da baš je brrrr. Šetnja malo kasnije će biti.
Dalje ne pamtim...
Ellie nema pravila osim da izdržiš ne reći koga daruješ.
Pravila pošte. Pismo u hrv putuje 3-5 dana. Moze i više. U inozemstvo 7-10dana. I za vrijeme božića su pretrpani pa je moguće i duže. Paketi valjda i pisma imaju kod pa ih možete pratiti jesu li preuzeti. (Pitajte na pošti za to). Ako se slučajno izgubi da se može ući u trag
Pismo 3,10kn najlakše
Paket 18kn
Pismo inoz 7kn najlakše
(U pismo onu žutu kovertu može se staviti odjeća)
Za velične, datume poroda itd pišite mi inbox pa ću vam dat podatke
Cure hvala, nek je šarmer, samo ga treba naučit i da bude dobar dečko, već su se neke snajke spominjale 😂
Ejić bravo za Marcela, dobro je on to podnio. A mjere manekenske, moj buhtlić je 2kile teži 😨😂
Bellaru pokvareno meso😱😱😱 jel postoji neka akademija za te punice di ih uče ovakvim glupostima? bože sačuvaj! Sretno danas 😘
Ilani i ti imaš mudricu doma haha... Pazi nje, nakašlje se... "Gospođo mama, molim da obratite pozornost na mene" 😂😂😂
Mm jutros spremao Jakova za vrtić, nije bio lijep prizor 😭 mali je bio ljubičast od urlanja. Rekli smo proba do kraja tjedna, ak se ne smiri ostat će doma i gotovo.
Nešto gledam bebolinca, čini mi se da i on preferira desnu stranu, iako moguće da mu je uvijek sve nešto na desnoj strani. za dva dana imamo pregled pa ću pitati, ak i je nije nešto izrazito, pa ćemo samo više stimulirat lijevu...
Abies da ti saljemo podatke ili?
Mozemo i ovdje napisat. Koju veličinu bebe nose, datum i vrijeme poroda....ako kojoj mami bude to sta znacilo ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Veličina dvima osim Kristianu (njemu 80) 74
Mislim da je lakše curama bez fejsa pitat mene nego tražit na kojo strani je ispisano što ju zanima
Jutro ja cu 15
Ilani mozda drugi puta bude drugacije ragirala na tetu
Babycoming dobar je tvoj m moj poceo vec prigovarat, da sam stalno na ipadu ili mobitelu zanemarujem ga 😱
Crazy joj jakovu se bas neide 😕
Ejic supee za mjere moja je 200g laksa 👍🏻
☕️
Sortiraj odgovore
Najstariji