Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    15. Studeni 2016. 07:25

Ajd 10

Abies
    15. Studeni 2016. 07:27

Ejic je 10 odabrala
    Usput šibni podatke u inbox

Masha
    15. Studeni 2016. 07:27

E sad vidim da je 10 u igri. moze 5?

Abies
    15. Studeni 2016. 07:34

Deeka Ejic Masha imate poručice

Sunshine1
    15. Studeni 2016. 07:38

Jutrooo! ☕☕☕ 
    Ja cu 1!!!! Jes nitko mi nije uzeo broj!

url=https://lilypie.com]

deeka
    15. Studeni 2016. 07:40

I ja znaaaam!
    Evo je zaspala,nadam se do 9 :)

Masho tako bude i u nas. kaze pedijatrica da moze trajat do 4 miseca pa mi odbrojavamo dane. Raste ko gljiva, a taj probavni sustav nikako sazeijet. Ufff.
    I nas svrbe desni, gura sake nenormalno, a kad joj stavim svoj prst onda ga bas nekako namista da joj ceskam desni.

Ellie00
    15. Studeni 2016. 07:42

Jutro. 
    Mi se igramo vec. to ti je tako kad beba zaspi u 19h.
    Da vani nije minus isle bi u setnju, al zato idemo na jogu danas. malo ju zapostavile al treba mi u ovom tempu.

Abies biram

Saljem adresu

15. Studeni 2016. 07:59

Dobro jutro,mamice!

Abies,biram 13! Adresu poslala :)

Littleladybug
    15. Studeni 2016. 08:01

jutrooo..
    Sanjarka eto uvatila si bar ovdje 8, jel.dusa na mistu 😂😂
    Abies ja cu 13 etooo 😉 i volila bi dobit samu sebe da mogu muzu objasnit kako se triban pocastit jednin dobrim shoppingom 😂😂
    inace je odusevljen kako smo se mi to dogovorile za darivanje i kako kokodacemo cili dan 😀 svaki dan ispituje sta kaze ova, sta kaze ona 😂😂 i kaze da se on prikljucia pod tajnim imenom 😂😂ne,nije Tina..nema on zloce u sebi ko ta svraka 😀
    Deeka jos grcevi, a muko moja kad ce vas pustit vise 😥😥
    Ellie svekrva ti je jednostavno presebicna da bi vodila brigu o vlastitom sinu 😏
    moja jucer zove svoga sina da oce li doc ih vidit,i on joj kaze da zasto nebi dosli kod nas a ona njemu da je prehladena i eto nemoze ona..al ja dovest dijete kod nje dok je prehladena mogu..kad je Bog dijelio empatiju bila je zadnja u redu 😖😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.