Jutrooo! ☕☕☕
Ja cu 1!!!! Jes nitko mi nije uzeo broj!
url=https://lilypie.com]
I ja znaaaam!
Evo je zaspala,nadam se do 9 :)
Masho tako bude i u nas. kaze pedijatrica da moze trajat do 4 miseca pa mi odbrojavamo dane. Raste ko gljiva, a taj probavni sustav nikako sazeijet. Ufff.
I nas svrbe desni, gura sake nenormalno, a kad joj stavim svoj prst onda ga bas nekako namista da joj ceskam desni.
Jutro.
Mi se igramo vec. to ti je tako kad beba zaspi u 19h.
Da vani nije minus isle bi u setnju, al zato idemo na jogu danas. malo ju zapostavile al treba mi u ovom tempu.
Abies biram 7
Saljem adresu
jutrooo..
Sanjarka eto uvatila si bar ovdje 8, jel.dusa na mistu 😂😂
Abies ja cu 13 etooo 😉 i volila bi dobit samu sebe da mogu muzu objasnit kako se triban pocastit jednin dobrim shoppingom 😂😂
inace je odusevljen kako smo se mi to dogovorile za darivanje i kako kokodacemo cili dan 😀 svaki dan ispituje sta kaze ova, sta kaze ona 😂😂 i kaze da se on prikljucia pod tajnim imenom 😂😂ne,nije Tina..nema on zloce u sebi ko ta svraka 😀
Deeka jos grcevi, a muko moja kad ce vas pustit vise 😥😥
Ellie svekrva ti je jednostavno presebicna da bi vodila brigu o vlastitom sinu 😏
moja jucer zove svoga sina da oce li doc ih vidit,i on joj kaze da zasto nebi dosli kod nas a ona njemu da je prehladena i eto nemoze ona..al ja dovest dijete kod nje dok je prehladena mogu..kad je Bog dijelio empatiju bila je zadnja u redu 😖😖
Sortiraj odgovore
Najstariji