Ja danas otisla izvadit krv, u petak imam pregled!Jucer bili na Bundeku,bilo mi ljepse nego u maxu!Veliki su bili dobri,svaki na svojoj spravi i mir Bozji!Ha ha….Vidim da ste spominjale filmove!Ima jedan taaaako dobar i zanimljiv!Super je od pocetka,a kraj pamtim vec godinama!Ako nadjete vremena,pogledajte ga!Ako vec niste Slomljena krila-Butterfly on wheels!Sa Pierce Brosnanom!Engleski naziv ima smisla jer se spominje u jednoj recenici usred filma!Ma predobar!!!!
Ej,samo mi reci u koji zanr to spada?
Nesto kao triler,drama...Tak nesto....Al nema nasilja,glupih specijalnih efekata,ubojstava...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy Veeeeliki bravo za vase korake!!!!!Super!Mogu misliti kako si sretna!Abies Ostalo mi u glavi da muz nece igrat drustvene igre s malcem!A ne znam sta bi rekla!Ak ti mala hvata kockicu imas za kupiti onaj na kojem je kockica kao poklopljena pa se stiska!Guba je!Moja mala je varala pa joj je muz tako stao na kraj!Nije ni moj muz bajan,ali hoce se tako poigrati s njima!Bar s velikima!A buhtlica treba prohodat da i nju skuzi!
Brojcana Muz se opustio,a?Daj mu jedan vritnjak da dodje k sebi opet!I tvoj stalno po mobu?Moj ga ne ispusta iz ruku!Zalosno!I jucr kad smo bili na Bundeku on ne moze ,a da ga makar jedamput ne uzme u ruku!
I ja stalno mislim dal je Serdjo krenuo!Ti si super pred kraj,ja bome nisam bila!Doslovce sam jedva hodala boljele me prepone!I patila od,kako je jedna forumasica rekla,od pizdobolje!
Ugolina Kako Zlica?
Mare Jel trenerica cijelo vrijeme s tobom ili ti je samo vjezbe pokazivala?Pusa za sirenu
Ilani,Sanjarka,Sandrich…Saljemo puse!
Pizdobolje !!!! Pisaaam 😂😂😂😂
Hvala na pitanju,zlica mi super! Izaso zub, nos polako popusta,hvala bogu, danas usetala u grupu bez plakanja i bez osvrtanja zamnom 😍😍😍💕💕💕 ja sokirana,ali sretna…
Bravo za Zlicu!!!!Tako i treba!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan mame!
Ja cu poceti kao Sanjarka,se javljati jednom tjedno,ma da vidim da se ona nije javila ove nedjelje
Ne znam kako vi ali ja ne stignem nista,a stalno sam u muvingu i stalno umorna. Nadam se da ce uskoro doci neka bolja vremena,ne svida mi se ova stalna zurba i nezadovoljstvo.
Kod nas nema bas nekih novosti. Jurimo prema 18 mjeseci,sto znaci da se uskoro moramo cijepiti. Poceli smo prati zubice( jos samo trojke fale) i ponovo uzimamo D vitamin. Dosta mi je narasla zadnje vrijeme,vidim po odjeci.Poceli nositi strample,jesen je tu,a treba nam i nova zimska jakna,nju cemo kupiti u Lidlu kao pravi lidlici
Ugolina svaka cast na uspjehu na natjecanju,bas mi je bilo gust to procitati. Neka si im svima pokazala kako zena moze sve! Bravo!!!
Mamika, vi uzivate,maksimir pa bundek. Zavidim! Tako i treba! Pitala si za ljubomoru. Moji su dosta veliki pa nisu ljubomorni na bebu,ali bilo je svega kad su cure rasle,medu njima je 2.5 godine razlike. Za decke bas se ne sjecam vise,ali necu zaboraviti kada mladi sin na vijest da stize nova beba rekao je tuzno-" Ja vise onda necu biti najsladi",tada je imao 5 godina.
Lucy cestitke na prvim koracima! Vjerujem da ce sada biti lakse!
Brojcana ti si nas zena -zmaj!
Abies drzite se ,nemojte se razboljeti! Jel se pocela Petra igrati sa legicima? Da se mozete svi skupa igrati. Ja se s Nikolinom bas zaigram zadnje vrijeme,lijepo se naucila igrati.Vozimo patkice u kamjonu,gradimo kucu,ljulamo i oblacimo bebu, nema vise samo bacanja i vadenja igracaka iz kutije. A boravak mi izgleda kao igraonica.
Vecer drage moje... Koji dan,nema mu kraja.. Brzinsko javljanje cisto da vas pozdravim pa cu detaljnije sutra...
Ilani,hvala 😘😘😘😘😘 super za nikolinicu,koja pametna glavica...
Duboko razmisljam,vec nekih 45 min,da li da idem peglat....Ne da mi se vise rszmisljat,idem spavat!Umorna sam,a i vi pretpostavljam!Laku noc mame i bebe!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kupili u froddu prve cipele, 350 kn. Hoda, ali nesigurno, ljulja se i tako. Valjda ce izgledati bolje kad se uvjezba.
Opet kisa. 😣
Mene i uho pocinje boljeti.
Evo i mene zadnja dva tjedna je užasna sto se spava ja tiče probudi se pa place , zaspe mi tek oko 23 ja ostanem budna do polnoći i onda taman u pol 1 počne plakat pa opet oko 4 neznam sta je to valjda zubi .... po danu samo dva sata odspava u jednom spavancu i to je to ... bas malo . Jos ne hoda ni ne stoji sama samo se stalno pridržava
Ali raspoložena je za pričanje pa svaki riječ sta kažem pokušava ponovit
Abies Uh NEK se muž malo popravi
Brojčana lijepo se provedite sutra onda , ovde nema praznika
Mimika ma kakvo peglanje
Da jos nisam sobu rješila 😂😂😂
Mamika dobra si! I ja se uspjela othrvati porivu za peglanjem. Mislila citati malo,ali neku dosadnu knjigu imam pa eto igram igrice na mobu. Nemam onaj smajlic sto koluta ocima inace bih ga stavila.
TPol rijesit ces sobu kad Cupavica prohoda. Onda ce ti ona i pomoci😁 Moja isto spava jako malo,barem noci se sad vise manje unormalile,vec sam luda bila od nespavanja. Bravo za Cupavicu- pricalicu! Eto docekala si i to😍
Lucy super za cipelice! U cemu je po kuci,bos ili u cipelama?
Mi ne hodamo ali sam joj sad uzela one skroz mekane tenisice da joj je toplije,a dobre su i za prve korake. Iznenadilo me da i u Mulleru imaju takve tenisice- papuce,a preslatke su sa raznim motivima,kozne,kostaju 100 kn
Kupili u froddu prve cipele, 350 kn. Hoda, ali nesigurno, ljulja se i tako. Valjda ce izgledati bolje kad se uvjezba.
Opet kisa. 😣
Mene i uho pocinje boljeti.
Hahaha,moja zlica isto nije mogla zakoracat,presmijesna je bila,valjda joj bile teske i upetljavala se sama u sebe i mrzila ih je i ljutila se na njih i htjela ih skinut 😂😂😂 ko da sam joj okove stavila a ne cipele
Sortiraj odgovore
Najstariji