Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    27. Srpanj 2017. 12:30

Brojčana puno bolje. Dok ležim boli me pokret. Al danas bez urlika mogu sjest na wc školjku 

mamika3
    27. Srpanj 2017. 14:49

Ilani  Staz uopce ne ide?Prvi glas o tome!Ja sam ti isto u trgovini zato i razmisljam o tome!Mala placa,radno vrijeme koma,radis i petak i svetak!Nije lako ni biti doma,al ja ipak radije nedjeljom sjednem za stol sa familijom!
    Ugolina  A zakaj malu zoves Zlica?
    Crazupuppet  Znam muzu reci joj,daj pogle mala se smije,kak je slatka!Ili nesto slicno!Dok on makne pogled s ekrana prodje trenutak!Pa mu kazem da ce dijete i prohodat,a on nece primjetit!To me bas zivcira!
    Abies  Ti si u bolovima,sa dvoje male djece i sestra ti ne pomaze?😲I jos je ona ta koja je umorna,a?No comment!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Srpanj 2017. 14:52

Tpol  Postar vjerojatno uzeo paket?Da su bar bili grudnjaci i gacice u njemu!Bilo bi fora!😂
    Lovre ili Lovro  Ne znam ciji si,ali SRETAN RODJENDAN!Puno srece,a najvise zdravlja!😁

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Srpanj 2017. 14:59

Crazy Nemamo mi remencice!Netko drugi je to spominjao

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sunshine1
    27. Srpanj 2017. 14:59

Lovreeee sretan ti rodendaaaa!!!

url=https://lilypie.com]

Abies
    27. Srpanj 2017. 15:00

mamika3

CrazyNemamo mi remencice!Netko drugi je to spominjao

Miss nema  nam je dugo već

CrazyPuppet
    27. Srpanj 2017. 15:21

Lovreee pa sretan ti rođo 😘😘😘😘😘 joj da mi ga vidjet malo, Sandrich aj na viber baci koju sliku 😉

mare1989
    27. Srpanj 2017. 15:44

Hello tete
    Sretan rođendan 🎂 Lovre 😘
    Dalje nisam zapamtila oprostite mi 😥
    Mi tete pokušavamo hodati, napravila je pet koraka,sunce moje bas sam ponosna na moju debelicu 😍
    Jos nismo se vratili u nas ritam od kad smo se vratili iz BiH,jedino spava kako treba ali sve ostalo je ludilo,postala je toliko divlja da je to nemoguće,mala moja divlja. I veliki su divlji pa je to cudo kako izdrzim bez alkohola i tableta😁😁

mare1989
    27. Srpanj 2017. 15:58

Sanjarka ajme koji invalidi od doktora
    Tpol jao ti postari su uzas
    Abies nek sto prije produ leda
    Ugolina kako cica😂😁
    Ilani lijep provod na moru 

Lucy16
    27. Srpanj 2017. 16:50

Lovre, sretan rodendan!!!! 🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉
    Moj danas spavao samo sat vremena i vise nece!!! Igra se po kuci svim i svacim osim igrackama. Jedva gledam. Nocas opet 10 budenja za cicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.