Cao cure
Kako ste?
Ja nis ne stignem kako treba,od kad smo se vratili ona kad ne spava cmizdri, stalno je moram nosati. Nemam kad kavu popiti i sto popijem bude hladna😢, veliki su isto podivljali,ja ludim totalno.
Al nadam se da Ce biti bolji dani i da Ce svi bolje slusati
Cure,ako koja zna prije nego muza posaljem na hzzo!😆Porodiljna naknada za NEZAPOSLENE majke,za trece dijete-da li se dobiva isto do trece godine?Neki mi kazu ne,neki da…Razmisljam o statusu majke odgajateljice,zato pitam!A radim vec godinama tako da ne znam kak stvari stoje ako si nezaposlen!
Ja sam sad na porodiljnom do treće godine, nezaposlena sam i nisam na birou
Joj, mare, razumijem te. Nekad je s jednim tesko, a tek s troje?? Drzi se. Lijepo je kad si veci pa imas bracu i sestre.
I ja bih htjela troje ali bojim se da necu imati snage i zivaca toliko.
Joj, mare, razumijem te. Nekad je s jednim tesko, a tek s troje?? Drzi se. Lijepo je kad si veci pa imas bracu i sestre.
I ja bih htjela troje ali bojim se da necu imati snage i zivaca toliko.
Ista situacija😂😂😇🙈 al ak sam mogla nju 4 mj slusat kako dreci i onda jos 4 kako xendra mogu jos dvoje troje
url=https://lilypie.com]
Cure,ako koja zna prije nego muza posaljem na hzzo!😆Porodiljna naknada za NEZAPOSLENE majke,za trece dijete-da li se dobiva isto do trece godine?Neki mi kazu ne,neki da…Razmisljam o statusu majke odgajateljice,zato pitam!A radim vec godinama tako da ne znam kak stvari stoje ako si nezaposlen!
Ja sam sad na porodiljnom do treće godine, nezaposlena sam i nisam na birou
Znaci,dobiva se!Hvala ti!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sanjarka i ejic cestitke na koracima 🎉🎊🎉
Ova moja mala je odlucila ne jesti voce i povrce 😔
Sve joj nabavim domace, preukusno, ali nece ni breskve ni tresnje ni lubenicu...a povrce - sad odbija i juhe s povrcem😭
Jucer joj napravim pohane tikvice (po receptu za bebe, ne brinite 😁), ona fino skine i pojede pohanje a tikvice pobaca po podu
Ako tako nastavi pocet ce dobivat one povrtne kasice iz staklenki (hipp i sl.) ne da mi se svaki dan kuhati njoj posebno kad nece da jede 😏
Večer mame!
Naporan dan je bio, još nije gotovo, čeka me brdo za peglati. Ne znam zašto ali zašto???? " uvijek prije puta ja MORAM pospremati i čistiti kuću, mijenjati posteljinu i slične gluposti raditi umijesto da se samo pakiram, ko da idem na tri mjeseca a samo na tjedan dana idem! Kad se vratim svejedno ću opet čistiti. Sama sebi uvijek zakompliciram.
Crazy jeej, lijepo te je opet vidjeti ovdje, jako si falila! I da da, idem ti u susjedstvo!
Mamika, ja imam status majke odgajateljice. Za to sam morala dati otkaz na poslu, ali nisam se prijavljivala na burzu pa ipak dobivam i porodiljnu naknadu ali ne kao nezaposlena već kao majka izvan sustava rada. Iznos isti kao za nezaposlene znači minimalni ali do treće godine je. Nekako sam to bezveze objasnila, nadam se da si razumijela što je pjesnik htio reći 😀
Vecer 😘 evo mene u kasne sate 😁
Idem jos malo kukat. Jutros u bolnicu na pregled i snimanje. 3h cekanja za minut pregleda , tj njegovog ispada da sta radim kod njih vise da idem fizijatru omg, ono vi ste me naručili na kontrolu za 3tj pa sam došla! Debili! Po slici meni to izgleda slicno kao i prije 3tj iz njega izvukla da je to sve ok. Ok.
Popodne pregled privatno u fizijatrice. Da sad ne pricam da mi se zena posvetila 100% , to je ona plati pa se rugaj. Daklem dvi stvari da istaknem. Kost je pomaknuta! Daklem lom bez pomaka?!? Ako je i bia pa se kasnije pomakla netko je valjda mogao spomenut taj detaljcic. Drugo, moja dijagnoza je lom vrata nadlaktice...nitko nije u bolnici potrebu rec ili napisat da mi je osim vrata nadlaktice slomljeno i rame i to na vise mjesta jbmt ako je nase zdravstvo normalno eto!
Malo sam se pojadala 😁 idem spavat sutra vas citam 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer... Dobrodosle nazad mame nase stare... 😂 bilo vam je vise i vrijeme 😂
Htjela sam komentirat svakog pomalo,ali mozak bye bye..
Nekako sam u zadnje vrijeme sva cudna nervozna zivcana, ono pms do daske..isti me natjerao na peglanje, pranje podova,kupaone...
Zlica koja odspava jednom dnevno po dva,dva i pol sata,danas nije htjela zaspat nakon sto se probudila nakon sat vremena spavanja i naravno da se to odrazilo na uzas sad predvecer... Gledat nije mogla,kapci joj teski,al guzica nema mira..i ide nekud i ide i ceprka..a spava joj se. Uspavljivala sam ju sat i nesto..luda sam vise bila,tj.obje...i dok ju nisam primila da se vise ne moze micat i dok se nije isplakala,nije se predala...i onda se naravno opwt probudila pa sam ju nosila i onda je zaspala.. Joj boze...aj da joj se nije brutalno spavalo,pustila bi ju da se jos igra,ali dusa joj je spavala i od premorenosti valjda nije znala kako bi..zlica..
Eto pozalila se i ja...
A sada da se pohvalim!!! Moj mladi buraz je zaprosio sogi jucer🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💍💍💍💍💍💍💕💕💕💕 e presretna sam,preeesretna...uglavnom,nece svadba tak skoro jer joj se sestra udaje prvo,pa ce onda oni laganini nakon njih,ali napravili su taj veliki korak u vezi i toliko zrace od srece da ih je milina gledat uopce... 😍 awwww...
A sad laku noc, idemo ujutro na sajam..sveki mora kupit kukuruz za kokosi 😂 nisam bila na sajmu,ne pamtim odkad 😂
A joj Sanjarka mogu mislit kako ti je ja bi pozivcanila odmah 😡😡😡😡
Ugolina bravo za bracu!moja zna imat takve probleme sa spavanjem pa dok se neisplace nista
Ilani nemoj puno komolicirat da se jos umoris prije nego krenete ! Idete autoputem ?
Cupavica u busu razmišljali smo i mislimo da bolje ne dignut će cijeli bus na noge hahah, a bus je 30eura nije preskup samo meni je glupo da moj m ide po auto pa se vraća pa mi opet taj isti put Nazad ... ima jos opcija vlaka sto nam se sviđa jer moze se prošt i nema nekih stajanja ...
a danas moj dan - išla u postu po paket iz Zare i stradivariusa piše mi na netu da su stigli a ja ih nisam dobila ,kad oni izgleda da je neko ukrao to . Jer su dostavljeni u subotu u poštanski sanduk u zgradi a uzeti su u nedelju u 23::54 a ja ih nisam uzela ! Užas , šećer na kraju cupavica se uznervozila i počela vristat u pošti tako da sam morala van iako nisam završila posao vraćam se sutra pa će javit da ja nisam uzela pakete ... nadam se da će to bit ok jer nemislim platit za nesto sto nisam dobila a mislim da ih je sam poštar uzeo jer subotu sam bila doma a on napisao da nisam
Sortiraj odgovore
Najstariji