Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Srpanj 2017. 23:56

ilani

Večer mame!
    Naporan dan je bio, još nije gotovo, čeka me brdo za peglati. Ne znam zašto ali zašto???? " uvijek prije puta ja MORAM pospremati i čistiti kuću, mijenjati posteljinu i slične gluposti raditi umijesto da se samo pakiram, ko da idem na tri mjeseca a samo na tjedan dana idem! Kad se vratim svejedno ću opet čistiti. Sama sebi uvijek zakompliciram.
    Crazy jeej, lijepo te je opet vidjeti ovdje, jako si falila! I da da, idem ti u susjedstvo!

Mamika, ja imam status majke odgajateljice. Za to sam morala dati otkaz na poslu, ali nisam se prijavljivala na burzu pa ipak dobivam i porodiljnu naknadu ali ne kao nezaposlena već kao majka izvan sustava rada. Iznos isti kao za nezaposlene znači minimalni ali do treće godine je. Nekako sam to bezveze objasnila, nadam se da si razumijela što je pjesnik htio reći 😀

Skuzila sam... ha ha..!Ja bi isto trebala dati otkaz i malu ispisat iz vrtica,zadnja joj je godina ovo!A s druge strane opet mora ici u malu skolu,moram ju nekud vodit!Banke ne priznaju ovaj status pa ne mogu biti suduznik za kredit za kupit stan.....A sto se tice novcano,ta naknada plus porodiljno ostalo bi nam vise novaca nego sad i bilo bi nam dosta lakse!Ne znam,nisam pametna!Ajme,ja se razvezala....Pardoniram se!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    27. Srpanj 2017. 00:24

Sanjarka, bas grozno. Nazalost, od naseg zdravstva svasta mozes ocekivati. Drzi se. Nadam se da ce sve na kraju biti kako treba. 😘
    Summer, pusti ciscenje. Kad se vratis bit ce kao da u kuci nitko ne zivi godibama. Tako je neni bilo poslije Francuske. Ustajali miris i paucina, a cistila prije puta.
    Ugolina, cestitke na bratovim zarukama!!!! 😃😃
    TPol, i moj zna imati iste ispade u javnosti pa imam fobije od odlaska s njim negdje. Sve sto pises za cupavicu je isto i kod njega. Nikad necu zaboraviti putovanje avionom Bec- Zeneva. Da taj dan nije bila neka posebna klima u zraku kad su se oni rodili???
    Ilani, mamika, status odgajateljice mogu dobiti samo mame u Zgu troje i vise djece?? Ako nije tajna, koja je naknada??
    Ugolina, i moj spava svakako. Preko dana isto samo 2-2.5 h, navecer u 8 gotov. Zaspi u 21, ali se veceras budio u 23, pa 00. Tko zna kako ce dalje. Zadnjih noci se budi svako malo, zakmeci malo i nastavi dalje ali mu uvalim sisu prije. Ali takvih budenja je valjda 10.

Abies
    27. Srpanj 2017. 00:40

Sanjarka 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😬
    Sav komentar!
    Ilani Ellie fino kaže da se voli vratiti u sređenu kuću. Kod mene je prevelika bomba. Ne znam, za 5 god možda uspijem pospremiti. 
    I da sretan imendan.
    Ugolina čestitke burazu. Jesu mu se tresle noge?! 😀
    Crazy jeeeee!
    18sekundi 😂😂😂😂😂😂
    Ilani i Mamika, ne vrijedi li taj status 15god?
    Mamika predstavi se malo, dečko i dvije cure po potpisu? Zagreb? 
    Tpol onda vlak, romantično. Nek čupavica spava put. A za poštu katastrofa.
    Lucy, Summer pisale ste al zaboravih.

Ja dobila živčani slom prije sat. Sin budan, pa sad kaka pa bi čovječe ne ljuti se, pa bi bananacino (kakao). Srećom nije obukao hlačice piđame. Zalio se ko ... Aaaaa
    Petra danas za u top. Sažalili me i na plaži. 1milimetar od nje ona urla. Jela nije skoro ništa cijeli dan. Samo cicu navlači. A kičma puca. Seka oprala suđe i od ručka ispekla faširano (koje sam joj u tavu stavila) i popečke (iz leda spremljeni, otopljeni). Oprala je suđe. I skuhala šuć muć cappuchino. Jako se umorila od tog pa je u 9 morala ići spavati. A i ona je na godišnjem! Petra trči i drži mi nogu. Sjednem, ulovi cicu. Dam joj bananu neće. Ručak neće, čokolino ne... Na kraju sam izludila od svih. Em filip ne spava i zeza ova mala uf. Strpala ju u kadu. Zalila ju po glavi kašicom i tuš. Jedino sam zeznula da joj nisam romper skinula. Seka se ustala (23:30) rekla sam joj nek mi se miče s puta. U 21h spavaš, a od pomoći ćeš mi skresat tvoja djeca tvoj problem. Stvarno sam preiscrpljena. 
    Sutra je novi dan 🌞
    Laku noć

mamika3
    27. Srpanj 2017. 01:23

Naknada je cca 3700,Ilani moze reci tocno!Samo Zg,troje i vise djece!15 godina,staz ide za to vrijeme...Inace sam iz Zagreba,32 godine,177 cm i nesto kila viska...😂😂Je,je...Imam dve curke i jednog sina i premalo zivaca jer sam budna vec nocima!Ali ajde,zensko sam pa mi je to u opisu posla!Napisala bih da volim sve sto vole mladi,al nisam vise mlada...ha ha ha..!Suprug mi je jos na GO ovaj tjedan,a ja cekam da ode radit,ionako visi na mobu nonstop!nace sam na ovogodisnjim ljetnicama,javim se tu i tamo...Tamo je curkama uglavnom prva bebica,sve sam to vec prosla pa zato i skicam vas!Tu mi je nekako zivlje!Ako citate,mame 2017,ne zamjerite!😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

27. Srpanj 2017. 07:24

Jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ kavica

27. Srpanj 2017. 07:40

Sanjarka, non comment! Tako kad sam ja slomila nogu, kirurg reče nakon pola godine da to je to, sve je ok, za godinu dana na kontrolu. Nakon godinu dana drugi kirurg(mog više nije bilo u toj bolnici) izvukao se zašto nisam još posadila šipke i sarafe iz noge?? Pa tko mi je rekao da se to vadi? Tako i živim sa željeznom nogom 😀
    Ugolina, braco 💕💕💕
    TPol, super ideja vlakom. Ja baš volim vlakove. 
    Abies, jao! Možda Petra skače? Mamin priljepak. 
    Lucy, dobijem oko 3800,to je više nego što je bila moja trgovačka plaća 😟
    Mamika, ma daj 32godine pa ti si curica 😂 ja imam 42 i još sam mlada 😂😂😂 E ispravak, staž ti NE IDE. Plaćaju se doprinosi za zdravstveno i mirovinsko ali ovo vrijeme u staž ne ulazi. Taj dio nije uopće jasan ali tako piše, u početku je bilo da staž ide no to su promijenili. 

27. Srpanj 2017. 07:42

Ajme mobitela i pisanja! kirurg se izvikao zasto nisam povadila...to je trebalo pisati

27. Srpanj 2017. 07:45

TPol ovo za paket je koma! A ti si ga platila unaprijed ili si tek trebala platiti kod preuzimanja?

CrazyPuppet
    27. Srpanj 2017. 08:02

Sanjarka 😱😱😱😱😱 ma daj koji nesposobnjakovići, samo da ti na kraju ne sjebu ruku 😩 ne mogu vjerovat da to tako rade... Ja imam neke veze u zg na ortopediji, pa ako ti zatreba, javi... 
    Matea 😨😨😨😤😤😤 ne mogu vjerovat da ti netko to ukrao, pa stvarno svašta 😲 nadam se da će ti poslat novo 😉
    Abies joj mogu mislit 😩😩😩😩 jel ti leđa idu na bolje? Seka ti je derište 😤 što reć, jeben dan, sutra (tj.danas) će bit bolje 😉
    Mamika jel tvoja curka nosila remenčiče? Jeste to sad skinuli? Kako joj je sad? 
    Poistovjetila sam se s ovim da jedva čekaš da muž ode radit jer samo na mobu visi 😂😂😂😂😂  moj je isti 😁
    Ugolina super za bracu 🤵👰👍👍👍👏👏👏
    Zlica je malo zlica 😂😘😘😘
    Ilani ja taman u sub odlazim za Međimurje, al nadam se da ću se vratit prije nego vi odete, pa ako ne prije da onu iduću subotu kavicu popijemo 😉 ja orije puta smo osnovno, ono da me ne dočeka baš teški iznered.
    Lucy tvoj malac isto karakter? Meni nekad tako dođe da mi se jednostavno neda nikud, jer nemam snage borit se s njima, pa smo rađe kući nego da imam tantrume ne znam di sve ne 😲😰
    Mi ćemo danas do grada, kupit poklone za sve kojima je ročkas (7.mj. prepun rođendana) nadam se da će ova moja dva bandita bit na nivou zadatka 😀

Abies
    27. Srpanj 2017. 12:28

Lovre sretan rooooođeeendan!!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.