Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2017. 08:32

Naše vrijeme rođenja je 17.10 

Sunshine, misliš da su grčevi bili od naranče?

Ellie00
    05. Veljača 2017. 08:42

Jutro.
    Noc uobicajno prespana. Budili se svi u 8  pa izlezavanje u troje 

Bellaru za kaznu procitaj sve od 1200str I napisi sazetak 😁. 

Ena je rodjena u 11:39. Citiram doktoricu- sekcija ide kad vam dodje muz, ja rijesim par pacijentica I popijem kavu 😁

Vani je sunce. Mislim da se ove god nisam probudila uz sunce. Dodji nam cesce sunceko.

Mi se sad dogovorili da idemo negdje van papat I setat

Littleladybug
    05. Veljača 2017. 09:03

jutrooo..sinoc zakomili na kaucu i ja i muz i to oko 21:30..probudilo me K plakanje u sobi..noc super kakve su bile dosadasnje, par budenja ali bez neke velike drame..2-3 puta plakanje al se brzo smirio..ja ko idiot u 2h ujutro zurim u plafon, muz hrce mali zaspao iza sise a meni oci ko u sove😐😐
    Sunshine mozda nisu grcevi al joj tesko sjelo na zeludac, inace agrumi tesko sjednu
    Ellie uzivajte vani 😀
    Sanjarka zasto ne spavas ako je P nastavio spavat😀
    Neli sretan veliki minic 🎉🎉
    nadam se da ovdje nece kisa jer mi se ne stoji u kuci

Sanjarka88
    05. Veljača 2017. 09:10

Babycoming popravila se noc 👍 nek tako i ostane tj jos bolje 
    Ma nema spavanja kad mi je muz prisutan ujutro. To su dragocjeni trenuci treba ih iskoristit 😁😁
    Ma rijetko kad ja mogu zaspat nakon sta se probudim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    05. Veljača 2017. 09:43

Neću o noći. Ujutro u 6 sam mužu malu uvalila i do 9 pokušala spavat. Petra samnom spavala zbog prokletog kašlja. 
    Tpol sudjeluje i njezina Lea Laurel 
    Masha trebamo sat i težinu bejbija
    Miška Hele, Ejic, Crazy, Jambica ??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.