Bok cure! Moj prvi radni tjedan prosao. Curka je uzivala s tatom. Super su hendlali njih dvoje. Cak je odmah prvi dan uspio slozit bioritam da ima 2 spavanja. Sto kod mene nije bilo 😅 ali zato jucer kaos. Jedno spavanje. Navecer plakanje. Jedva zaspala.
A prica klasika: mama, tata, da, ne, vau vau i neke svoje jezike.
Ne zeli jos samostalno hodati. Primi nas za jedan prst i moramo mi s njome. A ne zeli ni mahati ni pljeskati. Ucimo ju. Pokazujemo. Samo gleda i smije se. 🫣

Monny a baš slatko🥰 što se tiče spavanja,vjeruj mi ako ne prije spavat će kad će morat u školu🤣🤣🤣da vidiš kako ih ne možeš probudit🤪
Laurell bravo za spretnog dečka,bude brbljao,brzo njima to sve dođe☺️
Plave_okice super za dobar prvi tjedan i za tatu koji je odlično sve odradio! Ja vam iz iskustva kažem da puno toga što se mi s njima mučimo i ne ide s tatom ili bakama je druga priča. Tako da🤔jako dobro oni znaju nas vrtiti oko malog prsta hahahaha..
E da,zaboravim stalno napisati,slučajno sam na temi proljeće 2026 vidjela našu Sreća2012
Cure želim lijep vikend

Monny sretan 1.rođendan🥰🥳
Nadam se da vam je put dobro prošao i da ćete lijepo proslavit🤗

Monnysretan 1.rođendan🥰🥳
Nadam se da vam je put dobro prošao i da ćete lijepo proslavit🤗
Puno hvala ❤️❤️
Put je prošao dobro, malo pred spavanje je plakala..proslavili smo na Alpama i to je super prošlo ☺️
A sad nastavljamo na more i proslavu sa obitelji 🍀
Nadam se da ste svi dobro 🙂

12/23 UZV ♥️✔️
Hej mame,di ste?
Nadam se da ste svi dobro. Kod nas sve standardno,većinu noći završi kod nas u krevetu jer svako malo plače, nisam s time najsretnija ali tješim se kad krene spavat u komadu noć da će spavat u svom krevetiću cijelu noć. Konačno mali pomak što se tiče hrane je da par zalogaja i proguta,tako da se nadam da se našoj muci oko hrane nazire kraj i da će uskoro stvarno jesti.

Hej mame,di ste?
Nadam se da ste svi dobro. Kod nas sve standardno,većinu noći završi kod nas u krevetu jer svako malo plače, nisam s time najsretnija ali tješim se kad krene spavat u komadu noć da će spavat u svom krevetiću cijelu noć. Konačno mali pomak što se tiče hrane je da par zalogaja i proguta,tako da se nadam da se našoj muci oko hrane nazire kraj i da će uskoro stvarno jesti.
Vi ste još dobri 🤣, on je kod nas u krevetu već duže, planirala sam ga uskoro opet vratiti u svoj krevetić jer se napokon primirio sa spavanjem i mirno spava, ali ga je za vikend pokosila viroza (proljev i visoka temp) pa nas je malo poremetilo. Ali svakako mi je u planu uskoro.
Bravooooo za papanje 🥳🤩 bit će to malo po malo super! Kod nas komadi teze idu i dalje.. jede on ali količinski dosta manje pojede (jer i duže traje i dosadi mu) ako nije zgnjeceno.. paaa kombiniramo.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Monny sretan veliki 1. rockas sa zakasnjenjem.
…
Mi smo ok. Zeza s hranom. Zadnjih dana ne zeli rucati. Samo brljavi. Namaze se. Baca hranu. Veselo ugl. Ne hoda jos sama. Spava u kinderbetu. Tu za sad ne popustamo. 😅 ali zna ici kasno spavat. Tipa u 23:00. Bas muka s time isto. 😂

Plave_okice hvala ❤️
Mi smo na moru, liže prste u vodi kao mala srna 😂😂
Po noći se i dalje budi na 3 sata, nekad i manje.. bočicu s mlijekom opet neće, hrana također kaos.. prvo plače, mlati, baca i onda kad joj uspijem stavit u usta da proba, e onda počne normalno jesti 😅 znači svima nam je veselo, haha

12/23 UZV ♥️✔️
Hej mame,di ste?
Vi ste još dobri 🤣, on je kod nas u krevetu već duže, planirala sam ga uskoro opet vratiti u svoj krevetić jer se napokon primirio sa spavanjem i mirno spava, ali ga je za vikend pokosila viroza (proljev i visoka temp) pa nas je malo poremetilo. Ali svakako mi je u planu uskoro.
Bravooooo za papanje 🥳🤩 bit će to malo po malo super! Kod nas komadi teze idu i dalje.. jede on ali količinski dosta manje pojede (jer i duže traje i dosadi mu) ako nije zgnjeceno.. paaa kombiniramo.
Zapravo je on nama dugo bio u next to me kreveticu jer je sitan i lagan i bilo je puno laksw i kad bi se budio uz mene je dodam dudu,ruka moja je na njemu i dobro,ali postalo je opasno zbog dizanja i morali smo kupiti kinderbet,od tad kreću problemi,mora biti na najnizoj razini zbog dizanja,meni kroz resetke ruka teško prolazi i nisko mi je i onda me ubije to dizanje i na kraju jednostavno nemam snage visw i uzmem ga kod nas. Tako da eto od djeteta koje je jedino spavalo u svim kreveticu na kraju bude i on završio kod nas. To je inače i razlog zašto nismo kupili kinderbet od početka jer nam ni jedno dijete nije spavalo u njemu😂
Žao mi je zbog viroze,nadam se da je sad sve ok. Ma bitno da ti jede,budu i komadi s vremenom išli bolje,bitno da ti nudiš.

Plave_okice kako je tebi s poslom? Jesi se privikla?
Ma hrana im je svima očito slaba točka,na dane,evo on je takoreći od jucer krenuo nes gutat iako je to vrlo vjerojatno toliko malo ali mene trenutno čini sretnom,jer sve je bolje od ničeg. Ona bi malo tulumarila 🤣jel onda barem kad zaspe do jutra spava ili?
Monny a baš slatko,sviđa joj se morska voda 🫠baš sam te htjela pitati kako napreduje s bocicom i odvikavanjem od cice.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji