🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    19. Srpanj 2025. 00:16

Babyboy bravooo , moj stvarno osim mame ništa, jedino te svoje isto sa “ba” i “da” brljavi nešto svoje. 
    On isto mase i plješće, hoda uz namještaj, spretan je i okretan jako, hoda uz guralicu naprijed dva tri koraka pa sjedne, ali ako ga idem onako sama staviti na noge i za ruke držati to nema šanse, odma sjeda. Valjda se ne osjeća sigurno. Oprezan je dosta i počeo je kuziti “opasnosti” po kući gdje bi se mogao udariti pa uspori ili zaobiđe. 
    Monny jaaao preslatko 🥹❤️ 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• plave_okice
    19. Srpanj 2025. 07:48

Bok cure! Moj prvi radni tjedan prosao. Curka je uzivala s tatom. Super su hendlali njih dvoje. Cak je odmah prvi dan uspio slozit bioritam da ima 2 spavanja. Sto kod mene nije bilo 😅 ali zato jucer kaos. Jedno spavanje. Navecer plakanje. Jedva zaspala. 
    A prica klasika: mama, tata, da, ne, vau vau i neke svoje jezike. 
    Ne zeli jos samostalno hodati. Primi nas za jedan prst i moramo mi s njome. A ne zeli ni mahati ni pljeskati. Ucimo ju. Pokazujemo. Samo gleda i smije se. 🫣

• babyboy
    19. Srpanj 2025. 10:45

Monny a baš slatko🥰 što se tiče spavanja,vjeruj mi ako ne prije spavat će kad će morat u školu🤣🤣🤣da vidiš kako ih ne možeš probudit🤪
    Laurell  bravo za spretnog dečka,bude brbljao,brzo njima to sve dođe☺️
    Plave_okice super za dobar prvi tjedan i za tatu koji je odlično sve odradio! Ja vam iz iskustva kažem da puno toga što se mi s njima mučimo i ne ide s tatom ili bakama je druga priča. Tako da🤔jako dobro oni znaju nas vrtiti oko malog prsta hahahaha..
    E da,zaboravim stalno napisati,slučajno sam na temi proljeće 2026 vidjela našu Sreća2012
    Cure želim lijep vikend

• babyboy
    22. Srpanj 2025. 10:33

Monny sretan 1.rođendan🥰🥳
    Nadam se da vam je put dobro prošao i da ćete lijepo proslavit🤗

• Monny
    23. Srpanj 2025. 10:48

babyboy

Monnysretan 1.rođendan🥰🥳
    Nadam se da vam je put dobro prošao i da ćete lijepo proslavit🤗

Puno hvala ❤️❤️
    Put je prošao dobro, malo pred spavanje je plakala..proslavili smo na Alpama i to je super prošlo ☺️
    A sad nastavljamo na more i proslavu sa obitelji 🍀
    Nadam se da ste svi dobro 🙂

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    28. Srpanj 2025. 15:12

Hej mame,di ste?
    Nadam se da ste svi dobro. Kod nas sve standardno,većinu noći završi kod nas u krevetu jer svako malo plače, nisam s time najsretnija ali tješim se kad krene spavat u komadu noć da će spavat u svom krevetiću cijelu noć. Konačno mali pomak što se tiče hrane je da par zalogaja i proguta,tako da se nadam da se našoj muci oko hrane nazire kraj i da će uskoro stvarno jesti. 

laurell
    28. Srpanj 2025. 19:21

babyboy

Hej mame,di ste?
    Nadam se da ste svi dobro. Kod nas sve standardno,većinu noći završi kod nas u krevetu jer svako malo plače, nisam s time najsretnija ali tješim se kad krene spavat u komadu noć da će spavat u svom krevetiću cijelu noć. Konačno mali pomak što se tiče hrane je da par zalogaja i proguta,tako da se nadam da se našoj muci oko hrane nazire kraj i da će uskoro stvarno jesti.

Vi ste još dobri 🤣, on je kod nas u krevetu već duže, planirala sam ga uskoro opet vratiti u svoj krevetić jer se napokon primirio sa spavanjem i mirno spava, ali ga je za vikend pokosila viroza (proljev i visoka temp) pa nas je malo poremetilo. Ali svakako mi je u planu uskoro.  
    Bravooooo za papanje 🥳🤩 bit će to malo po malo super! Kod nas komadi teze idu i dalje.. jede on ali količinski dosta manje pojede (jer i duže traje i dosadi mu) ako nije zgnjeceno.. paaa kombiniramo. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• plave_okice
    28. Srpanj 2025. 19:30

Monny sretan veliki 1. rockas sa zakasnjenjem. 

Mi smo ok. Zeza s hranom. Zadnjih dana ne zeli rucati. Samo brljavi. Namaze se. Baca hranu. Veselo ugl. Ne hoda jos sama. Spava u kinderbetu. Tu za sad ne popustamo. 😅 ali zna ici kasno spavat. Tipa u 23:00. Bas muka s time isto. 😂

• Monny
    28. Srpanj 2025. 20:01

Plave_okice hvala ❤️ 

Mi smo na moru, liže prste u vodi kao mala srna 😂😂 
    Po noći se i dalje budi na 3 sata, nekad i manje.. bočicu s mlijekom opet neće, hrana također kaos.. prvo plače, mlati, baca i onda kad joj uspijem stavit u usta da proba, e onda počne normalno jesti 😅 znači svima nam je veselo, haha

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    28. Srpanj 2025. 20:09

laurell

babyboy

Hej mame,di ste?

Vi ste još dobri 🤣, on je kod nas u krevetu već duže, planirala sam ga uskoro opet vratiti u svoj krevetić jer se napokon primirio sa spavanjem i mirno spava, ali ga je za vikend pokosila viroza (proljev i visoka temp) pa nas je malo poremetilo. Ali svakako mi je u planu uskoro.
    Bravooooo za papanje 🥳🤩 bit će to malo po malo super! Kod nas komadi teze idu i dalje.. jede on ali količinski dosta manje pojede (jer i duže traje i dosadi mu) ako nije zgnjeceno.. paaa kombiniramo.

Zapravo je on nama dugo bio u next to me kreveticu jer je sitan i lagan i bilo je puno laksw i kad bi se budio uz mene je dodam dudu,ruka moja je na njemu i dobro,ali postalo je opasno zbog dizanja i morali smo kupiti kinderbet,od tad kreću problemi,mora biti na najnizoj razini zbog dizanja,meni kroz resetke ruka teško prolazi i nisko mi je i onda me ubije to dizanje i na kraju jednostavno nemam snage visw i uzmem ga kod nas. Tako da eto od djeteta koje je jedino spavalo u svim kreveticu na kraju bude i on završio kod nas. To je inače i razlog zašto nismo kupili kinderbet od početka jer nam ni jedno dijete nije spavalo u njemu😂
    Žao mi je zbog viroze,nadam se da je sad sve ok. Ma bitno da ti jede,budu i komadi s vremenom išli bolje,bitno da ti nudiš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.