Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagoda_
    04. Listopad 2025. 21:41

A il je biokemijska il je vanmatericna, nadam se da je ovo prvo... Nisam ni ja vadila betu u prvoj trudnoci, izgleda da je bolje nikakve brojke ne pratit i samo se opustit..
    Dzaba, u svakoj skoro temi bude ovakvih slucajeva, vi idite dalje hrabro do kraja, a ja samo da ovo rijesim
    AkoBogda
    🤗❤️❤️❤️

• sunshine26
    04. Listopad 2025. 21:54

Jagoda_

A il je biokemijska il je vanmatericna, nadam se da je ovo prvo… Nisam ni ja vadila betu u prvoj trudnoci, izgleda da je bolje nikakve brojke ne pratit i samo se opustit..
    Dzaba, u svakoj skoro temi bude ovakvih slucajeva, vi idite dalje hrabro do kraja, a ja samo da ovo rijesim
    AkoBogda
    🤗❤️❤️❤️

Zelim ti da se sve bezbolno i brzo rijesi ❤️❤️

• Jagoda_
    04. Listopad 2025. 21:57

Hvala mnogoo🤗

• Kami.lica
    19. Listopad 2025. 12:03

Čestitke cure 🥳

• Jagoda_
    19. Listopad 2025. 17:38

Ja sam htjela da obrisem svoje postove na ovoj temi, ali nemoguce je, iako stoji opcija delete... 
    Htjela sam da obrisem da ne kvare moji postovi temu koja jos nije ni zapocela kako treba
    Pa ako mogu moderatori da obrisu, ili da poprave gumb delete da stvarno mogu obrisat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani