Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    20. Rujan 2025. 23:38

Drage žene, 
    otvaram temu za sve buduće mame koje će svoje bebe dočekati idućeg ljeta između 01.06.2026. & 31.08.2026.🥰
    Sretno svima! 🥳🫶🤗🥰

• snjeska12
    28. Rujan 2025. 19:03

Evo da započnem temu.
    Zadnja menstruacije mi je bila 23.8. i test je pokazao dvije crtice.💓
    Kod ginekologice sam naručena 1.10. i nemogu dočekati.
    Od simptoma imam blago osjetljive grudi,lagano grčenje maternice,umor i naravno stalno moram na WC 😄.
    Mučnine za sada nemam.
    Po mojem izračunu termim mi je točno 1.6. 

• sunshine26
    28. Rujan 2025. 19:36

Pozdraaav :)
    Evo i mene sa pozitivnim testom, zadnja menstruacija 29.8., moj izracun je da je termin 5.6. Jos nisam zvala ginekologicu za pregled, to planiram sutra! Druga mi je trudnoca, ali sam bas jako uzbudjena ☺️

• snjeska12
    28. Rujan 2025. 21:18

Pozdrav i tebi i čestitam.
    Meni je treća trudnoća,prve dvije su bile školske pa se nadam da će biti i ova.😌

• sunshine26
    28. Rujan 2025. 21:29

snjeska12

Meni je treća trudnoća,prve dvije su bile školske pa se nadam da će biti i ova.😌

Hvalaa, cestitam i ja tebi i nadam se da ce ti biti skolska 🤗

• snjeska12
    28. Rujan 2025. 21:41

sunshine26

snjeska12

I ja se nadam i isto želim tebi.
    Jedva čekam taj 1.10. da vidim da je sve u redu,znam da je malo prerano ali moram radi posla da mi potvrdi trudnoću.
    Jel imaš ti kakve simptome?😂

• sunshine26
    28. Rujan 2025. 21:52

snjeska12

sunshine26

snjeska12

I ja se nadam i isto želim tebi.
    Jedva čekam taj 1.10. da vidim da je sve u redu,znam da je malo prerano ali moram radi posla da mi potvrdi trudnoću.
    Jel imaš ti kakve simptome?😂

Pa slicno mi je kao i u prvoj trudnoci, probada me vec par dana, kao da cu dobiti mengu tako da sam imala neki osjecaj da sam trudna, i pocinjem biti umornija nego inace 😅 samo sto sad nemam tu privilegiju da legnem i odmaram 🤣

• snjeska12
    28. Rujan 2025. 22:18

Tako je i meni,probadanje grčevi ali ništa prejako ali ajde moji klinci su veći pa mogu odmarati 😊.
    Joj inače jako volim slatko ali zadnjih tjedan dana mi je odbojno, nije da mi se gadi ali mi ništa nije privlačno 🤣

• sunshine26
    29. Rujan 2025. 14:25

Pa ja jos nemam neke odbojnosti prema hrani, ali ako mi bude kao u prvoj trudnoci, bit ce toga i u ovoj 😂 iako ko zna, svaka trudnoca je drugacija.

• Jagoda_
    01. Listopad 2025. 11:09

Pozdrav cure i cestitke i od mene. 
    I ja se prijavljujem, zadnja m 27.08.
    Nisam se jos narucila na pregled, test mi nije jake crtice, na 14dpo je bio bijel, pa sam uradila jutros betu.
    Takodjer imam vec dvogodisnjakinju, i simptomi skoro skroz drukciji nego prvi put. Npr u prvoj trudnoci nisam od prvog dana mogla okusit slatko, a sad jedem slatko ko luda svaki dan, i jos bolne bradavice, umor i nemoc. Evo dok ovo pisem stize nalaz bete, 600

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani