Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snjeska12
    01. Listopad 2025. 16:55

Pozdrav Jagoda i čestitam.
    Evo i da javim kako je prošlo danas. Trudnoća je blizanačka ali jedan plod se slabije razvija i naručila me za dva tjedna kad će se sve moći bolje vidjeti.
    Znam za sindrom nestalog blizanca ali bi ipak htjela da ostane..🥺
    I trudna sam oko 4 tjedna a ne 5 kako sam ja računala.

• sunshine26
    01. Listopad 2025. 16:58

snjeska12

Evo i da javim kako je prošlo danas. Trudnoća je blizanačka ali jedan plod se slabije razvija i naručila me za dva tjedna kad će se sve moći bolje vidjeti.

Sta je reci da te tako dosta rano narucila na pregled?
    Zao mi je za drugi plod, drzim fige da se ipak izbori 🙏🏻🤞🏻

Meni je pregled za 2 tjedna, tada bih trebala biti skoro 7 tjedana trudna ☺️

• sunshine26
    01. Listopad 2025. 16:59

Jagoda_

Pozdrav cure i cestitke i od mene.
    I ja se prijavljujem, zadnja m 27.08.
    Nisam se jos narucila na pregled, test mi nije jake crtice, na 14dpo je bio bijel, pa sam uradila jutros betu.
    Takodjer imam vec dvogodisnjakinju, i simptomi skoro skroz drukciji nego prvi put. Npr u prvoj trudnoci nisam od prvog dana mogla okusit slatko, a sad jedem slatko ko luda svaki dan, i jos bolne bradavice, umor i nemoc. Evo dok ovo pisem stize nalaz bete, 600

Cestitke i tebi 🤗
    Zelim ti skolsku i mirnu trudnocu ☺️

• snjeska12
    01. Listopad 2025. 17:23

sunshine26

snjeska12

Hej sunshine26 to je ustvari bilo više na moj zahtjev radi posla,neka barem potvrdi trudnoću da ne moram raditi noćnu,a poslje neka me naručila kada bi normalno naručila nekoga na prvi pregled.
    Još sam i manje trudna nego što sam mislila.
    Pozitivno sam bila šokirana ali stvarno bi voljela da izdrži,i sama mu govorim "primi se izdrži" 😀ali nemogu baš puno učiniti osim nadati se.

• sunshine26
    01. Listopad 2025. 17:28

snjeska12

sunshine26

snjeska12

Hej sunshine26 to je ustvari bilo više na moj zahtjev radi posla,neka barem potvrdi trudnoću da ne moram raditi noćnu,a poslje neka me naručila kada bi normalno naručila nekoga na prvi pregled.
    Još sam i manje trudna nego što sam mislila.
    Pozitivno sam bila šokirana ali stvarno bi voljela da izdrži,i sama mu govorim "primi se izdrži" 😀ali nemogu baš puno učiniti osim nadati se.

Da da, kuzim.
    A gle, sve je moguce tako i to da se i taj drugi maleni primi ☺️
    Ali da, bas smo bespomocne, mozemo se paziti i odmarati koliko je to moguce, a na neke stvari bas ne mozemo utjecati…samo biti pozitivne.

• Jagoda_
    02. Listopad 2025. 14:32

Hvala cure
    Snjeska, nadam se da ce ipak obje ostati❤️❤️
    I nadam se da ce nam se pridruzit na temi jos mnogo cura

• Jagoda_
    03. Listopad 2025. 09:12

Meni evo jutros krenule mucnine. Valjat ce ovo izdrzat

• sunshine26
    03. Listopad 2025. 10:09

Jooooj, meni jos nista, samo nemam vise apetita ko inace-a to mi bas i ne smeta😂
    Sjetim se mucnina i povracanja u prvoj trudnoci i bas mi ne fali to

• Jagoda_
    04. Listopad 2025. 18:08

Drage cure, ja i jutros imala mucninu i imam simptome trudnoce Ali:
    Beta u srijedu bila 600, u petak 1200 a danas idalje 1200....nadam se samo da nije vanmatericna i da ce sve samo otici... 

• sunshine26
    04. Listopad 2025. 21:03

Jagoda_

Drage cure, ja i jutros imala mucninu i imam simptome trudnoce Ali:
    Beta u srijedu bila 600, u petak 1200 a danas idalje 1200….nadam se samo da nije vanmatericna i da ce sve samo otici…

Joj zao mi je… znaci ako i u dan nije nista narasla beta, znaci da nesto nije ok?

Ja nisam u prvoj trudnoci vadila betu, evo nisam ni sada, cekam pregled…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani