Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    18. Veljača 2025. 15:13

petra_aaa

Sve je dobroo, bebi je dobro :))
    Anomaly scan imam 3.3.

Cestitam na dobrom pregledu! 🥰🥳🥳

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    18. Veljača 2025. 15:23

lolola13

Cure evo mene s pregleda, nisam uopce zadovoljna. To je bio najkraci pregled ikad, jedva je pogledao bebicu a mene nije ni pitao kako se osjecam ni nista. Ocito je u nekoj zurbi ali taj pristup mi stvarno nije ok.
    .
    Rekla sam mu za cistice i taj pregled prije 2 tjedna pa moguce da zato nije ni mislio da je sada potrebno puno gledati i mjeriti. Za cistice je rekao nista posebno, da ce proc i vidio ih je na uzv.
    .
    Sestra me jako spotala za kile, dobila sam do sad 6kg. Kaze da izbacim veceru i prepolovim obroke 😭 Jer cu tek pocet dobivat kile a ne smijem vise od 15 dobiti ukupno…
    .
    Salje me na neki drugačiji ogtt gdje nakon prvog vadenja krvi pojedem nesto malo (integralno pecivo i jogurt) i onda cekam drugo vadenje.
    .
    Sve u svemu bas se jadno osjecam 🙁

Draga zao mi je kad ovako odete i vratite se razocarane ali neki diktori to stvarno obave onako u cas a mi cekamo mj dana na taj pregled!! Ali neka te tjesi to da je sve u redu pa nije ni on puno tija jer je bija pregled prije dva tj plus vidi sve ok pq vqljda smatra nema potrebe sad tu nesto vise!! Kile!!! Mene jos niko ne proziva ja sam dobila preko 12 kg vise ne brojim!!! Svaki put me strah oce mi sto rec ali eto blizi se i ogtt pa ce mo provjerit!!! Ali ja znam da san ja ovo nabila icem mojim slatko sam izbacila ima mj dana i strigo se drzim toga!!!a zasto ti ne smije dobiti kao vise od te kilaze koju spominjes??

+ 10.10.

petrucika
    18. Veljača 2025. 15:24

Petraaa cestitam na dobrom pregledu🥰

+ 10.10.

• Tonkica1509
    18. Veljača 2025. 15:29

Bravo za uredne preglede ☺️
    Ovo za kile stvarno ne razumijem... Osim toga 6kg uopće nije neka brojka, pa pola trudnoće je prošlo već.
    Btw da pitam, jesu vam sjele danas hzzo naknade ili idu tek sutra?

AnnieP
    18. Veljača 2025. 15:31

Tonkica1509

Bravo za uredne preglede ☺️
    Ovo za kile stvarno ne razumijem… Osim toga 6kg uopće nije neka brojka, pa pola trudnoće je prošlo već.
    Btw da pitam, jesu vam sjele danas hzzo naknade ili idu tek sutra?

Danas su sjele komplikacije, maloprije baš.

🩷 7/2022

• keksolina
    18. Veljača 2025. 15:38

lolola13

Cure evo mene s pregleda, nisam uopce zadovoljna. To je bio najkraci pregled ikad, jedva je pogledao bebicu a mene nije ni pitao kako se osjecam ni nista. Ocito je u nekoj zurbi ali taj pristup mi stvarno nije ok.
    .
    Rekla sam mu za cistice i taj pregled prije 2 tjedna pa moguce da zato nije ni mislio da je sada potrebno puno gledati i mjeriti. Za cistice je rekao nista posebno, da ce proc i vidio ih je na uzv.
    .
    Sestra me jako spotala za kile, dobila sam do sad 6kg. Kaze da izbacim veceru i prepolovim obroke 😭 Jer cu tek pocet dobivat kile a ne smijem vise od 15 dobiti ukupno…
    .
    Salje me na neki drugačiji ogtt gdje nakon prvog vadenja krvi pojedem nesto malo (integralno pecivo i jogurt) i onda cekam drugo vadenje.
    .
    Sve u svemu bas se jadno osjecam 🙁

Kaj pa 6 kila uopce nije puno, ne mogu vjerovati da te za to spotala. Kaj sad bi se trebala izgladnjivati, strasno, to je bas super za bebu i tebe.

Bitno da je sve okej s bebicom 🤗 nadam se da ce ti brzo proci taj gorak okus u ustima, bas mi je zao zbog iskustva

Di se radi takav ogtt? Nisam za to jos cula

Petra super za dobar pregled 😊

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Emma05
    18. Veljača 2025. 15:40

Pitanje: Koristi li itko od vas aspirin u trudnoći?

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    18. Veljača 2025. 16:19

Emma05

Cula dan da se preporuca mislim isobito kod zena koje su imale umjetnu da pretezno one koriste!! Imam frendicu koliko se sican ona ga je morala pit u trudnici oni je bila bas sa umjetne!!

+ 10.10.

Emma05
    18. Veljača 2025. 16:54

petrucika

Emma05

Cula dan da se preporuca mislim isobito kod zena koje su imale umjetnu da pretezno one koriste!! Imam frendicu koliko se sican ona ga je morala pit u trudnici oni je bila bas sa umjetne!!

Da. Upravo mi je rekao moj IVF doktor (ne vodi me dalje transfera) da se Aspirin obavezno ukida do max 12 tj jer dalje toga može (kao nesteroidni antireumatik) napraviti više štete nego koristi i da može oštetiti djetetu srce!😤...ja sam u 18tj a moj doktor ni a ni b o
     tome! Plus sam obavila i kardiologa jer mi iz nekog razloga lupa srce, nalaze sve vadila, stalno mi krv iz nosa ide, krvna slika mi je sve lošija i ja se sve lošije osjećam. A da ne govorim da se i progesteron ukida u max 12 tj isto tako ako je sve u redu jer dalje toga nema smisla! 😤

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Pixi
    18. Veljača 2025. 17:04

Emma05

petrucika

Emma05

Da. Upravo mi je rekao moj IVF doktor (ne vodi me dalje transfera) da se Aspirin obavezno ukida do max 12 tj jer dalje toga može (kao nesteroidni antireumatik) napraviti više štete nego koristi i da može oštetiti djetetu srce!😤…ja sam u 18tj a moj doktor ni a ni b o
    tome! Plus sam obavila i kardiologa jer mi iz nekog razloga lupa srce, nalaze sve vadila, stalno mi krv iz nosa ide, krvna slika mi je sve lošija i ja se sve lošije osjećam. A da ne govorim da se i progesteron ukida u max 12 tj isto tako ako je sve u redu jer dalje toga nema smisla! 😤

Emma, ja koristim Aspirin. Ginci mi je rekla da ću ga koristiti do 36tj.
    Moja prijateljica je išla u istu IVF polikliniku kao i ja, isto je pila Aspirin do 36 tj i s bebom je sve uredu, nema nikakvih problema sa srcem.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.