Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    18. Veljača 2025. 13:12

Cure samo cu vas pozdravit i da ne posem svaku posebno zazelit cu vam svima koji danas imate preglede srecu da nam donesete super vjesti i da uzivate u druzenju s bebicom!!! Cekamo vas!!! lola ne brini nista❤️sve ce biti u redu❤️sretno cureeee❤️🥰

+ 10.10.

• Tinchilina
    18. Veljača 2025. 13:28

Sretno cure danas, i da Lolola sve bude dobro pa da ne brineš više o tom 🤞

Megyca, uh super si uzela. Ja sam isto planirala ta ilo ova koja sam uzela, al presudilo mi je to što nisam našla za početak neku dobru ponudu za ta kolica, plus što su ova lakša i uža. Al t su daleko kvalitetnija po meni, tako da super. A bit će čupavo na početku dok se ne uhodamo i ne ojačamo, al sabladat ćeš to i bit çe ok vrlo brzo. Kad se sjetim, kad sam sa svojim malim išla na onaj prvi pregled.pedijatra sa mjesec dana  15 min mi je trebalo (bez pretjerivanja) da izađem iz auta. Nisam do tad s malim nikad nikud išla s autom i dok sam ja skužila kak što treba stisnut da se otkopča/izvadi itd, pa dok sam to složila na kolica crkla sam. 😅 sve bude lakše nakon nekog vremena  na početku je teško jer je nova i oprema i beba i iskustvo.

💙 5/2023

Pukica
    18. Veljača 2025. 13:51

Cure da vas pitam, jedete li vi ribani kupus sirovi? Imam domaći iz mamina vrta ali me strah zbog svega po internetu. 

• keksolina
    18. Veljača 2025. 14:17

Pukica

Cure da vas pitam, jedete li vi ribani kupus sirovi? Imam domaći iz mamina vrta ali me strah zbog svega po internetu.

Ja ga naribam pa operem, ali isto me bude malo strah, valjda je to dovoljno. Ili napravim krpice sa zeljem pa se ispece i sigurna sam

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

skakavac
    18. Veljača 2025. 14:49

Pukica

Ja jedem jer mi pase, na salatu,baš gustam u njemu 
    Ne mogu se svega odreći a on je eksta zdrav tako svježi ne kuhan

Sretno curama na pregledu danas 🍀

petrucika
    18. Veljača 2025. 14:56

Cure ja javljam moji brisevi su uredni🙏🥰Boze hvala ti🙏sad mi je odma lakseznqci urin sterilan brisevi negativni❤️

+ 10.10.

petra_aaa
    18. Veljača 2025. 14:57

Sve je dobroo, bebi je dobro :))
    Anomaly scan imam 3.3.

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

• Ania
    18. Veljača 2025. 14:58

Sretno cure danas 
    Pukica inače obožavam sirovi kupus, ali ga se ipak ne usudim jesti. Jedem ga radije kuhanog. Sirovi bi dobro oprala i držala ga u vodi jedno vrijeme.
    .

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    18. Veljača 2025. 15:12

Cure evo mene s pregleda, nisam uopce zadovoljna. To je bio najkraci pregled ikad, jedva je pogledao bebicu a mene nije ni pitao kako se osjecam ni nista. Ocito je u nekoj zurbi ali taj pristup mi stvarno nije ok.
    .
    Rekla sam mu za cistice i taj pregled prije 2 tjedna pa moguce da zato nije ni mislio da je sada potrebno puno gledati i mjeriti. Za cistice je rekao nista posebno, da ce proc i vidio ih je na uzv. 
    .
    Sestra me jako spotala za kile, dobila sam do sad 6kg. Kaze da izbacim veceru i prepolovim obroke 😭 Jer cu tek pocet dobivat kile a ne smijem vise od 15 dobiti ukupno... 
    .
    Salje me na neki drugačiji ogtt gdje nakon prvog vadenja krvi pojedem nesto malo (integralno pecivo i jogurt) i onda cekam drugo vadenje. 

Sve u svemu bas se jadno osjecam 🙁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    18. Veljača 2025. 15:12

petrucika

Cure ja javljam moji brisevi su uredni🙏🥰Boze hvala ti🙏sad mi je odma lakseznqci urin sterilan brisevi negativni❤️

Ajme bas mi je drago!! Super, sad si mirna 😊😊🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.