Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbxy
    17. Lipanj 2024. 16:04

Pozdrav svima. 
    Imam jedno pitanje za cure koje su na komplikacijama preko Hzzo-a, jel' vam sjela naknada za bolovanje?
    Obično bude svaki mjesec 17.og ako je radni dan (ako je 17. vikend- onda ponedjeljak). 
    Ovaj mjesec ni obavijesti na e-građani ni uplate danas...
    Prošli mjesec sam prešla s komplikacija na ORD. Rodiljni isplaćen, komplikacije (23 dana u svibnju ne). 

ElisaDay.
    17. Lipanj 2024. 16:14

Barbxy

Pozdrav svima.
    Imam jedno pitanje za cure koje su na komplikacijama preko Hzzo-a, jel' vam sjela naknada za bolovanje?
    Obično bude svaki mjesec 17.og ako je radni dan (ako je 17. vikend- onda ponedjeljak).
    Ovaj mjesec ni obavijesti na e-građani ni uplate danas…
    Prošli mjesec sam prešla s komplikacija na ORD. Rodiljni isplaćen, komplikacije (23 dana u svibnju ne).

Nije ni meni još sjelo, ja sam dobila isto tako porodiljni pola mjeseca, ali komplikacije ne. Valjda će sutra 

Leeloo101
    17. Lipanj 2024. 16:16

Faith1509

korni

Gabby veliki malac 🥰 sretnoo i javi nam se 🤗
    Hellobaby svaka čast da uopće stigneš otvoriti forum uz sve obaveze koje imaš 🥰
    LauraUna, snowwhite, faith kako ste? 🤗

Mi smo danas dobro, samo dva truda je pokazao ctg. Jučer je bio kaos opet 🙈 čekam srijedu da skinu tokolizu pa ćemo vidjeti. Trebali bi i ultrazvuk obaviti da vidimo koliko je beba teška. I nekako sam u dva tjedna uspjela izgubiti 3 kg ali to mi je rekla doktorica da je zbog mišića i ležanja.
    Čestitam svim curama koje su rodile i želim brzi oporavak.
    Snowwhite brzo će proći 3 tjedna, drži se ❤️
    Plačem zadnjih par dana kako sam u bolnici 🙈 psihički mi je teško i onda još nikoga svog nemam ovdje u Njemačkoj, muž je u drugom gradu preko tjedna, briga za bebu, usamljenost. Jednostavno mi se sve skupilo. Ali biti će bolje

Isplaci se... gore je sve držati u sebi... i sve će to jednom proći..  samo polako

Sparkle zna se dogoditi ako se preforsiramo. Kad te uhvati probaj sjesti podići noge i malo odmoriti. . Vjerujem da će pomoći 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212
    17. Lipanj 2024. 16:29

Ni meni nisu sjele komplikacije, kolko citam niti drugima.
    Leeloo hvala, svakak budem odmarala

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• LaFemme
    17. Lipanj 2024. 16:44

Nisu ni menj sjele još komplikacije. U petak mi je sjelo dio porodiljnog, ali dio komplikacija ne.

korni
    17. Lipanj 2024. 19:30

Snowwhite vjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️ 
    LaFemme kod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
    Leeloo nadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
    Perpetua ima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
    Faith mogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
    Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.
    ---
    Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    17. Lipanj 2024. 19:44

Korni tebi je kao kod mene, cervix omekšan, ali zatvorena.
    Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼‍♀️

• LaFemme
    17. Lipanj 2024. 19:57

korni

Snowwhitevjerujem da je teško, ali izdrzati ćete i ti i bebica ❤️
    LaFemmekod tebe počelo ozbiljnije 🙈 ima još kakvih naznaka?
    Leeloonadam se da si bolje, da su glavobolje popustile!
    Perpetuaima kod tebe pomaka/novosti? 🤗
    Faithmogu misliti kako ti je teško.. i ništa čudno da ti se skupilo sve.. nadam se da će u srijedu proći sve okej kad skinu tokolizu 🤞 drzi se 💞
    Sparkle odmori i miruj malo, trebalo bi se smiriti.

Mi smo obavile pregled, sve je okej, cerviks je omekšan, ali sam skroz zatvorena, malenoj se ne žuri 🙈

Ja sve čekam trudove, a ono ništa. Sluzni cep i dalje ispada. Nevjerojatno koliko toga ima 😅
    Sutra mi je pregled pa ćemo vidjeti da li sam se još otvorila. Prije tjedan dana sam bila 4cm.
    Sve čekam da se bar nešto pokrene.😊

• LaFemme
    17. Lipanj 2024. 19:58

ElisaDay.

Ne znam kako je vama ali mene ubija ovo isčekivanje, svaki dan se mislim je li danas taj dan? 🤷🏼‍♀️

Također me ubije iščekivanje, a još više ljudi oko mene koji me svakih par sati pitaju kako sam i jesam li rodila😂

ElisaDay.
    17. Lipanj 2024. 20:03

LaFemme

ElisaDay.

Također me ubije iščekivanje, a još više ljudi oko mene koji me svakih par sati pitaju kako sam i jesam li rodila😂

Isto mi je, stalno mi zvoni mob, što zovu, što poruke. Tako i mamu, svekrvu. Drugi put nikome govoriti kad je termin 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI