Cure, imam jedno pitanje tko zna, danas sam bila u nabavci u dm, kupila sam između ostalog štitnike za bradavice Phillips, i sada sam probala jedan i meni se to čini tako veliko, uzela sam vel.M, ne prijanja mi dobro uz bradavicu, ima dosta "lufta". Ne znam da li da ih odem zamijeniti za S ili da ostavim jer bradavice još narastu nakon poroda? Nisu baš ni jeftini, 12 eura 2 kom.
Lista pregleda:
Melian - 20.5.
Gabby - 20.5.
mia_ - 20.5.
purple13 - 20.5.
plave_okice - 20.5.
Johicaa - 21.5.
deedee1405 - 22.5.
nada23 - 22.5
LaFemme - 22.5.
Monny - 23.5.
korni - 27.5.
Sreća2012 - 28.5.
marta96 - 28.5.
Faith1509 - 28.5.
ElisaDay - 29.5.
Hellobaby - 4.6.
katy_kaya - 11.6.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Cestitam Zeka i Eonaria,uzivajte s bebama😍💖
Prijavljujem iduci pregled 27.5,idem u TA i na humanu zbog Andola i da se javim buduci je proslo 30 tt. Inace,kod nas sve po starom. Boli kicma,rebra,svasta nesto,nesanica,zgaravica,pritisak na zeludac pa malo jedem i zna mi bit mucno i tako. Ali jos sam aktivna,secem dosta,idem na vjezbe za trudnice. Malo kupujemo,skupljamo savjete i iskustva i tako. Kad se sjetim krene velika trema ali vecinu vremena racunam da "imamo jos vremena" 😁 lijep pozdrav svima i nadam se da imate sto manje tegoba😋
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mi s pregleda.
Sve odlicno osim naravno mog zeljeza, tako da s tim nastavljam iako tablete na mene nemaju nekog efekta.
Pa ako je neka uspjela prehranom regulirat, prihvacam savjete 😊
.
Gospodjica je za tjedan dana veca, ima 940grama 🙊🙈
Nije se htjela slikat, nabila si je šake na lice. Pokusavali smo ju probudit,, ali nije bila zainteresirana.
.
Ja sam s pocetne 74kg trenutno na 81.5
Pozdrav mame,
Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu?
Jako sam uplašena
Zeka i Eonaria čestitam od srca! Bitno da su bebice dobro, a vama želim što brži oporavak i puno puno maženja i pažnja sa bebicama. ❤️
Moj pregled isto dobro prosao. Od danas krenula s ctg-om. Nema trudova, zatvorena. Dama ima 3100 gr. Vec je toliko velika 🥰 sljedeci pregled 27.5.
I nama je kontrola 27.5.
Sve je u redu na pregledu (mozda na iducem bude dogovor za indukciju) 🥰
💙5/24💙
Cestitam na super porodima!
Tu sam ali ne stignem da pisem!
Mnogo mi je drago za bebice imaju super kilazicu obzirom da su ranije rodjene! ❤️❤️❤️
Sve je ok kod mene ljubim vas sve redom🥰
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)
Sortiraj odgovore
Najstariji