Mi s pregleda.
Sve odlicno osim naravno mog zeljeza, tako da s tim nastavljam iako tablete na mene nemaju nekog efekta.
Pa ako je neka uspjela prehranom regulirat, prihvacam savjete 😊
.
Gospodjica je za tjedan dana veca, ima 940grama 🙊🙈
Nije se htjela slikat, nabila si je šake na lice. Pokusavali smo ju probudit,, ali nije bila zainteresirana.
.
Ja sam s pocetne 74kg trenutno na 81.5
Što piješ od željeza?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mi s pregleda.
Sve odlicno osim naravno mog zeljeza, tako da s tim nastavljam iako tablete na mene nemaju nekog efekta.
.
Nije se htjela slikat, nabila si je šake na lice. Pokusavali smo ju probudit,, ali nije bila zainteresirana.
.
Što piješ od željeza?
Jedino sto ja pijem su novalac i globifer
Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)
Mi se isto planiramo seliti tako da smo uzeli putni, nekako nam se to činilo kao bolja opcija
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Elisa zvala se sestra od gin i rekla da je rekao dr da se javim na hitnu u vinogradsku da mi naprave pregled i odrede terapiju😏 obzirom da sam imala problema da nije za igrati se, mislim pitala sam koliko je hitno budući da sam sama s curicom danas pa ono kao da nek probam čim prije. Pa mislim da ću onda odmah ujutro otići jer sad dok dođe navečer muž opet mi se ne vodi malu s nama pred spavanje, a nemam nikoga za čuvanje, iskreno se nadamo da do sutra neće ništa biti,a isto tak i da mi mogu dati terapiju bez da ostajem tamo 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Boook trudnice , čestitke svima na pregledima ❤
Da se malo javim , ja se osjećam super 😂 , dojim , zasad beba malo teže vuče pošto je sitna ali dozvoljeno je da izdajam u flašicu pa i tako papa 🥰...sve je u najbolje redu. Budem malo sa njom i mogu je otić vidjeti u sobu gdje su prijevremeno rođene bebice.
Nećemo pre dugo biti u bolnici. Ja mogu u globalu ići kući ali nebi bez bebe pa ćemo još vidjeti sve. Ona bi nekih 2 tjedna trebala biti ovdje 😇🙏...
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Eonaria i zeka čestitam na bebicama 🥰🥰
.
Termin poroda:
mareo772 22.5. 💙
Štamplica 24.5. 💗
dunja1986dunjex 1.6. 💙
ITM 2.6. 💗
Mareeeee 4.6. 💙
plave_okice 7.6. 💗
neverland 9.6. 💗
Perpetua 10.6. 💙
malaBubamara123 12.6. 💗
purple13 12.6. 💙
Dalmatinka_u_zg 13.6. 💙
Gabby 19.6. 💙
M-P 21.6. 💙
korni 24.6. 💗
LaFemme 25.6. 💙
bopsich 21.6. 💙
mia_ 21.6. 💗
Martina1931 26.6. 💗
ElisaDay 28.6. 💗
kaykay 30.6.
marta96 5.7. 💗
Barbxy 6.7. 💗
Ka_Kate 9.7.
NPelica 15.7. 💗
Hellobaby 15.7. 💙
ericaa 20.7. 💙
mima95 21.7. 💙
mala6 22.7.
pistacija13 23.7. 💙
Haru 23.7. 💗
Andrea995 24.7.
MarTina=) 25.7.
Melian 26.7. 💗
LauraUna327 27.7. 💗
deedee1405 30.7. 💙
Monny 30.7. 💗
Faith1509 31.7. 💙
Lela91 1.8.
Leeloo101 2.8. 💗
katy_kaya 3.8. 💗
Sreca3 7.8. 💗
STEFANI 9.8.
Mommyof3 20.8.
nada23 21.8. 💗
Johicaa 21.8. 💙
sparkle212 💗 26.8.
marianaa_m 27.8.
Lucija93 27.8.
laurell 30.8. 💙
Leptirko22 30.8. 💗
Sreća2012 2.9.
Arianne 11.9. 💙
.
Rođene bebe:
manu11 3.5. 💙
Eonaria 18.5. 💙
zeka123 18.5. 💗
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Mi s pregleda.
.
.
Što piješ od željeza?
Jedino sto ja pijem su novalac i globifer
Hmm.. meni globifer pomaže... žao mi je što ne pomaže i tebi...
Boook trudnice , čestitke svima na pregledima ❤
Da se malo javim , ja se osjećam super 😂 , dojim , zasad beba malo teže vuče pošto je sitna ali dozvoljeno je da izdajam u flašicu pa i tako papa 🥰…sve je u najbolje redu. Budem malo sa njom i mogu je otić vidjeti u sobu gdje su prijevremeno rođene bebice.
Nećemo pre dugo biti u bolnici. Ja mogu u globalu ići kući ali nebi bez bebe pa ćemo još vidjeti sve. Ona bi nekih 2 tjedna trebala biti ovdje 😇🙏…
Divno Zeka... najbitnije je da je sve ok sada 😘😘😘
Elisa zvala se sestra od gin i rekla da je rekao dr da se javim na hitnu u vinogradsku da mi naprave pregled i odrede terapiju😏 obzirom da sam imala problema da nije za igrati se, mislim pitala sam koliko je hitno budući da sam sama s curicom danas pa ono kao da nek probam čim prije. Pa mislim da ću onda odmah ujutro otići jer sad dok dođe navečer muž opet mi se ne vodi malu s nama pred spavanje, a nemam nikoga za čuvanje, iskreno se nadamo da do sutra neće ništa biti,a isto tak i da mi mogu dati terapiju bez da ostajem tamo 😶
A kako se ti osjećaš, jesi mjerila kasnije tlak, nije se spuštao? Jel osjećaš pritisak i puls? Glavobolja? Baš mi je žao da te to sad snašlo
Ja u ovaj čet idem opet mjeriti tlak kod dr, usput će mi i ctg napravit, tako da sam i ja na praćenju, ali nisam baš primjetila da me ova moja planira slati na hitnu, njoj je kao ako je do 140/80, okej
Sortiraj odgovore
Najstariji