Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    24. Veljača 2024. 09:21

Kad smo kod pokreta, ja sam prvi put osjetila sa 15+5. Posteljica mi je straga. 
    Prvo što sam osjetila je bilo kao stvaranje kvrgice koja bi dosla i otišla. Nisam bila ziher jel to to pa sam pitala ginicu i rekla je da su to prvi neki znakovi. 
    Tako se povremeno pojavljivala sve do 16+6 i to najviše navečer. Nakon toga su došli ti famozni mjehuri i ribice. Iako meni to osjećaj kao da imam zraka koji se premješta. Plus, kvrgice su postale učestalije. Tijekom cijelog dana. 
    Prvi pravi sramežljivi udarac sam osjetila s 17+3. Kao da te netko nježno dotakne iznutra. Naravno, kvrgice su ostale. Kad se pojavi tak kvrgica znam da će biti i neki pokret. 
    Ugl, i ginica mi ne rekla da u ovim tjednima jako brzo prelazi s jedne strane na drugu jer su još mali. 

Moja je najviše aktivna nakon što ja jedem 😂 a na slatko je najviše osjetljiva. A kad se legnem na leđa onda se redovito javlja jako rijetko lijevi bok. 

It's a girl 💕

zeka123
    24. Veljača 2024. 09:21

Leeloo101

Cure koje moraju mirovati, je l vam itko preporučio omega3 da uzimate

https://artemeda.hr/unos-omega-3-masnih-kiselina-tijekom-trudnoce/

Ja ga pijem i trudna i kad nisam

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    24. Veljača 2024. 09:31

LauraUna i moja je najaktivnija kad sam na ledjima, i onda ovavezno ruka na trbuh i pratim pokrete 🤭 sinoć sam pojela dvije palačinke s nutelom i eto partya 😅 
    Omega3 - ja ih isto pijem vec cca 3 god svakodnevno 😁
    Cure uživajte u vikendu 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    24. Veljača 2024. 09:49

zeka123

Leeloo101

Cure koje moraju mirovati, je l vam itko preporučio omega3 da uzimate

https://artemeda.hr/unos-omega-3-masnih-kiselina-tijekom-trudnoce/

Ja ga pijem i trudna i kad nisam

Ja se mislim uvesti na svoju ruku, gin kaže ne treba.. samo folna i željezo...
    BTW piše da poslije 17tt ne bi trebale ležati na leđima...😑

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Faith1509
    24. Veljača 2024. 10:04

Monny predivne vijesti, čestitam 🥰
    Zeka odmaraj što više možeš, ako imaš nekoga da ti pomogne neka rade umjesto tebe sve. Nadam se d aće to sve biti dobro. Jesu li ti možda šta rekli za pesar?
    Još je netko imao dobre preglede, oprostite zaboravila dok sam došla do kraja 🙈 uglavnom čestitam svima na dobrim pregledima 🥰
    ElisaDay predivna slikica 🥰🥰

Jeste li već gledale ili dobile preporuku za kameru/Babyphone? 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

korni
    24. Veljača 2024. 10:06

Meni su rekli da pred kraj trudnoće treba pripaziti da nisi dugo na leđima..booo. Ja spavam na lijevom boku, ali se naravno okrenem i na desni. Isto tako i kroz dan kad sam na kauču, ali se opet izravnam tu i tamo (kratkotrajno) na leđa jer mi tako paše 🤷 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Eonaria
    24. Veljača 2024. 10:20

Omegu sad ne uzimam solo već samo kao dio prenatalna. Jednostavno je previše toga pa sam to izbacila zasad. 🙈
    Uzima netko probiotike? Koji su vam se učinili najbolji? 
    Što se ležanja na leđima tiče, povremeno se okrenem i na njima malo odležim i odmorim, kako već dugo samo ležim, tih par minuta na leđima budu pravi spas. 

Eonaria
    24. Veljača 2024. 10:21

LauraUna327

Kad smo kod pokreta, ja sam prvi put osjetila sa 15+5. Posteljica mi je straga.
    Prvo što sam osjetila je bilo kao stvaranje kvrgice koja bi dosla i otišla. Nisam bila ziher jel to to pa sam pitala ginicu i rekla je da su to prvi neki znakovi.
    Tako se povremeno pojavljivala sve do 16+6 i to najviše navečer. Nakon toga su došli ti famozni mjehuri i ribice. Iako meni to osjećaj kao da imam zraka koji se premješta. Plus, kvrgice su postale učestalije. Tijekom cijelog dana.
    Prvi pravi sramežljivi udarac sam osjetila s 17+3. Kao da te netko nježno dotakne iznutra. Naravno, kvrgice su ostale. Kad se pojavi tak kvrgica znam da će biti i neki pokret.
    Ugl, i ginica mi ne rekla da u ovim tjednima jako brzo prelazi s jedne strane na drugu jer su još mali.

Moja je najviše aktivna nakon što ja jedem 😂 a na slatko je najviše osjetljiva. A kad se legnem na leđa onda se redovito javlja jako rijetko lijevi bok.

Tako nekako je i kod mene bilo, samo od 17tt udara često i jako. Posteljica je gore iza pa je lako pratiti pokrete. 🥰

Haru
    24. Veljača 2024. 10:33

Mi imamo Xiaomi Mi neku kameru i odlična nam je. Bolja od babyphone-a koji smo prvo imali. Možemo preko mobitela pratiti i gledati gdje god da se nalazimo. Ja sam u 12.mj. bila u Budimpešti i mogla sam pogledati kada je bilo vrijeme spavanja je li u krevetu i spava li. Planiramo ju opet sada uzeti jer će nam trebati još jedna kada sina prebacimo u njegovu sobu. 
    Što se tiče vitamina i sl, pijem prenatal, omegu 369, magnezij, floradix i sada još Omni biotic. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    24. Veljača 2024. 10:41

Monny jako mi je drago za vas!!! Bravo 🙏🏼🩷
    Haru istina, ta kamera je odlična a nije čak ni skupa ko baby phone.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.