Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Nada svakako ju odvedi u bolnicu neka je pregledaju. Sjećam se da je meni patronažna govorila da ukoliko se od čepića ne spusti temp da idemo u bolnicu. Nadam se da ce biti sve ok 🙏🏻🩷
    Ivona brz oporavak malenom 🙏🏻🩵
    Korni je..ni  grčevi 🤯 nadam se da će uskoro prestati 🤞
    A zubici ce nas sve izgleda izut iz cipela 😅
    Drž’te se mame ❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Koje podloge za bebe imati? Mi smo za početak bili uzeli puzzle, i još neke "obične" podloge i sad gledam one casmatino.. pa vidim preporuke za tatami i sad ne znam ni sama šta uzeti 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101

Broj poruka: 1072

Prijavi adminu

Jao vidim invazija temperature... nadam se da će uskoro proći..  kod nas mislim da je započeo skok.. nemirna je, puno bljuca, i stalno bi na rukama bila...što kaže Korni ima tu dijela i zajebantske naravi... 
    Da ste mi sve dobro za vikend 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101

Broj poruka: 1072

Prijavi adminu

korni

Koje podloge za bebe imati? Mi smo za početak bili uzeli puzzle, i još neke "obične" podloge i sad gledam one casmatino.. pa vidim preporuke za tatami i sad ne znam ni sama šta uzeti 🙈

Ja nisam ni krenula o tome razmišljati..  jer u dnevnom nemam ni mjesta za to... ne znam što bi.  

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Samo sam brzinski preletila..
    Žao mi je zbog temperatura,neka brzo svima prođe..
    Što se tiče faza i skokova i svega,da definitivno je nešto i do karaktera djece,po mom iskustvu dečki su mi bili zapravo mirniji a curka je bila jaaaako  zaje... i dan danas je😂😜
    Mi smo uspjeli otići na sv. Misu na groblje jest da ga je tatica na kraju morao nositi ali dobro,uspjeli smo..
    Ugodan dan svima

ElisaDay.

Broj poruka: 451

Prijavi adminu

korni

Mi smo uzeli Free on iz Baby centra, super su mi. Na to smo stavili gym i ima još jednu prostirku pa kad krene puzati, nek bira di će 😂Nada žao mi je, ako potraje svakako nek dr.pregleda, nadam se da će se spustiti što prije 🙏🏼

• Sreća2012

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

korni

Ja sam uzela nubelino i odlicna mi je. Meni su i nekako ljepse od casmatina, ne znam kako ko voli zapravo

• sparkle212

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Nada drzim fige da je sve okej🤞bolje otici provjeriti nego da da se nesto pogorsa
    .
    Tezina- ja sam se isto brinula oko tezine jer je prvi mjesec dobila 990g a drugi 700, sad je s 10 tjedana malo iznad 5 kila. Dojena je beba i jede koliko joj treba, ako joj i nudim vise puta između obroka odbija i okrece glavu, ili pojede pa izbljuje i vise nego je pojela pa to nema nikakvog smisla 🤷‍♀️Podloga- nama je tek sad stigao babygym i to za sad nam je odlican. Jucer je sat vremena mlatila nogama i gledala igracke, pa onda jos skoro 15 na trbuscicu i buljila u crno bijelu kocku koju imamo, znaci fantasticno 😃
    .
    Noci su nam opet dobre s dva buđenja u 1/pol2 i onda oko 4 i 7/8 pocinjemo dan

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

korni

Mi imamo ovu za sada:  https://ibb.co/Kbk9G4b 
    ta je manja, a kupila sam i vecu kad se krene puno okretati i puzati da bude preko cijelog boravka. 
    Lako se briše i maknem ju na kraju dana, sklopiva je što je super 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Nas dugo nije bilo, svašta se nešto događalo sa strane. 🫣 Vidim da su krenule viroze i temperature, želim vam svima da što prije prođu. 
    Što se tiče podloge sada imamo iz Dechatlona,  za sina smo imali Casmatino (dao je svoje, s jedne strane se gornji sloj potpuno odvojio jer je korištena 3 godine bez prestanka). 
    Kod nas je sve ok za sada, po noći buđenje 2x za hranjenje (zaspe između 19.30 i 21h), po danu bolje spava nego što je bilo prva dva mjeseca i sada voli vožnju u kolicima tako da smo svaki dan u šetnji. 

'21. 💙
    '24. 💛

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.