Nada svakako ju odvedi u bolnicu neka je pregledaju. Sjećam se da je meni patronažna govorila da ukoliko se od čepića ne spusti temp da idemo u bolnicu. Nadam se da ce biti sve ok 🙏🏻🩷
Ivona brz oporavak malenom 🙏🏻🩵
Korni je..ni grčevi 🤯 nadam se da će uskoro prestati 🤞
A zubici ce nas sve izgleda izut iz cipela 😅
Drž’te se mame ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Koje podloge za bebe imati? Mi smo za početak bili uzeli puzzle, i još neke "obične" podloge i sad gledam one casmatino.. pa vidim preporuke za tatami i sad ne znam ni sama šta uzeti 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jao vidim invazija temperature... nadam se da će uskoro proći.. kod nas mislim da je započeo skok.. nemirna je, puno bljuca, i stalno bi na rukama bila...što kaže Korni ima tu dijela i zajebantske naravi...
Da ste mi sve dobro za vikend
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Koje podloge za bebe imati? Mi smo za početak bili uzeli puzzle, i još neke "obične" podloge i sad gledam one casmatino.. pa vidim preporuke za tatami i sad ne znam ni sama šta uzeti 🙈
Ja nisam ni krenula o tome razmišljati.. jer u dnevnom nemam ni mjesta za to... ne znam što bi.
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Samo sam brzinski preletila..
Žao mi je zbog temperatura,neka brzo svima prođe..
Što se tiče faza i skokova i svega,da definitivno je nešto i do karaktera djece,po mom iskustvu dečki su mi bili zapravo mirniji a curka je bila jaaaako zaje... i dan danas je😂😜
Mi smo uspjeli otići na sv. Misu na groblje jest da ga je tatica na kraju morao nositi ali dobro,uspjeli smo..
Ugodan dan svima
Mi smo uzeli Free on iz Baby centra, super su mi. Na to smo stavili gym i ima još jednu prostirku pa kad krene puzati, nek bira di će 😂Nada žao mi je, ako potraje svakako nek dr.pregleda, nadam se da će se spustiti što prije 🙏🏼
Nada drzim fige da je sve okej🤞bolje otici provjeriti nego da da se nesto pogorsa
.
Tezina- ja sam se isto brinula oko tezine jer je prvi mjesec dobila 990g a drugi 700, sad je s 10 tjedana malo iznad 5 kila. Dojena je beba i jede koliko joj treba, ako joj i nudim vise puta između obroka odbija i okrece glavu, ili pojede pa izbljuje i vise nego je pojela pa to nema nikakvog smisla 🤷♀️Podloga- nama je tek sad stigao babygym i to za sad nam je odlican. Jucer je sat vremena mlatila nogama i gledala igracke, pa onda jos skoro 15 na trbuscicu i buljila u crno bijelu kocku koju imamo, znaci fantasticno 😃
.
Noci su nam opet dobre s dva buđenja u 1/pol2 i onda oko 4 i 7/8 pocinjemo dan
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Mi imamo ovu za sada: https://ibb.co/Kbk9G4b
ta je manja, a kupila sam i vecu kad se krene puno okretati i puzati da bude preko cijelog boravka.
Lako se briše i maknem ju na kraju dana, sklopiva je što je super 🙂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Nas dugo nije bilo, svašta se nešto događalo sa strane. 🫣 Vidim da su krenule viroze i temperature, želim vam svima da što prije prođu.
Što se tiče podloge sada imamo iz Dechatlona, za sina smo imali Casmatino (dao je svoje, s jedne strane se gornji sloj potpuno odvojio jer je korištena 3 godine bez prestanka).
Kod nas je sve ok za sada, po noći buđenje 2x za hranjenje (zaspe između 19.30 i 21h), po danu bolje spava nego što je bilo prva dva mjeseca i sada voli vožnju u kolicima tako da smo svaki dan u šetnji.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji