Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    26. Kolovoz 2024. 11:03

Sreća2012

Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…

Mene su sinoc isto ledja bolila, ali vise nista ne ocekujem 🤣🤣
    Pomirila sam se da ce ostat u meni jos ohoho 🤣🤣🤣🤣

laurell
    26. Kolovoz 2024. 11:13

Leptirko22

Sreća2012

Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…

Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Haru
    26. Kolovoz 2024. 14:20

Sparkle, čestitam! Želim ti brz oporavak i uživanje s djevojčicom! ☺️
    Trudnice koje čekate, još malo! Isto sam se osjećala, mislila sam da sam neki fenomen i da dijete neće izaći. 🤣
    Možete vi to, pitanje je sata i dana. ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

Leptirko22
    26. Kolovoz 2024. 14:33

laurell

Leptirko22

Sreća2012

Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg

I ja sutra imam zadnji pregled kod svoje gin i ctg pa cemo vidit di smo, sta smo.
    Znas da za decke kazu da se njima ne zuri pa kao ajde...ali sta moja mala ceka 😂😂

ElisaDay.
    26. Kolovoz 2024. 16:27

Cure, držite se!! Još malo ❤️🩵🩷

• Sreća2012
    26. Kolovoz 2024. 17:35

Bas me zanima kako ce vam proc, meni je za dva dana. Nadam se da sam se bar otvorila jos  iako kazu da to nista ne znaci

• babyboy
    26. Kolovoz 2024. 18:39

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice

Leptirko22
    26. Kolovoz 2024. 19:09

babyboy

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice

Cestitaaaaam !!! Bravo mama !!!! 
    Brz oporavak ti zelim 🩵

Leeloo101
    26. Kolovoz 2024. 19:10

babyboy

Čestitke babyboy 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    26. Kolovoz 2024. 19:22

Ajme bravooo Babyboy! Napokon! Cestitam! 🩵🍼

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.