Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…
Mene su sinoc isto ledja bolila, ali vise nista ne ocekujem 🤣🤣
Pomirila sam se da ce ostat u meni jos ohoho 🤣🤣🤣🤣
Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…
Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sparkle, čestitam! Želim ti brz oporavak i uživanje s djevojčicom! ☺️
Trudnice koje čekate, još malo! Isto sam se osjećala, mislila sam da sam neki fenomen i da dijete neće izaći. 🤣
Možete vi to, pitanje je sata i dana. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg
I ja sutra imam zadnji pregled kod svoje gin i ctg pa cemo vidit di smo, sta smo.
Znas da za decke kazu da se njima ne zuri pa kao ajde...ali sta moja mala ceka 😂😂
Bas me zanima kako ce vam proc, meni je za dva dana. Nadam se da sam se bar otvorila jos iako kazu da to nista ne znaci
Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice
Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice
Cestitaaaaam !!! Bravo mama !!!!
Brz oporavak ti zelim 🩵
Čestitke babyboy 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ajme bravooo Babyboy! Napokon! Cestitam! 🩵🍼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji