Cure u komadu, brzo će i vaše bebice 🥰 do tada, priuštite si dan za sebe i svoje gušte ❤️
Cure s bebama, kako je? Kod nas se baš zaredalo par teških dana 🥴
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Unatoč tim teškim danima, baš vidim kako beba napreduje, sad joj je baby gym zanimljiviji, lupa, hvata lagano igračkice/zvečkice, svakakve zvukove ispušta, lijepo je gledati kako rastu ❤️
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni, Mi smo evo malo bolje što se tiče grčeva, ali isto je dosta nervozna, iako ova zadnja dva dana i dosta spava preko dana, navečer je ulovi nervoza većinom. Ista stvar što se tiče baby gym-a, ispušta zvukove, gleda igračke, u šetnji dulje ostane mirna jer ju zanimaju zvukovi i gleda okolo. Nadam se što su stariji da ide sve lakše makar što se plakanja tiče, i da duže možemo biti vani jer mi je baš dosta ovih izlazaka od pola sata.
Korni,Mi smo evo malo bolje što se tiče grčeva, ali isto je dosta nervozna, iako ova zadnja dva dana i dosta spava preko dana, navečer je ulovi nervoza većinom. Ista stvar što se tiče baby gym-a, ispušta zvukove, gleda igračke, u šetnji dulje ostane mirna jer ju zanimaju zvukovi i gleda okolo. Nadam se što su stariji da ide sve lakše makar što se plakanja tiče, i da duže možemo biti vani jer mi je baš dosta ovih izlazaka od pola sata.
Super da je bolje oko grčića, treba još mlao izgurati pa će skroz nestati. I ja se nadam da će nam svakim danom biti sve manje plakanja i što dužih šetnji 🍀
Jel se vaše bebe bacaju kad imaju plinove? Ova moja nakon dojenja zaspe na meni, dok je pokušavam podrignuti, i tako zna po 2h prespavati ali svako malo baca glavu i izvija se u luk tako da se moram dignuti da joj držim glavicu i malo ljuljati da se smiri, a i paše joj uspravan položaj. I onda opet zaspe ali krene ponovo nakon par min u tako se borimo, dok ne zaspe čvršće ili prdne..
Jel se vaše bebe bacaju kad imaju plinove? Ova moja nakon dojenja zaspe na meni, dok je pokušavam podrignuti, i tako zna po 2h prespavati ali svako malo baca glavu i izvija se u luk tako da se moram dignuti da joj držim glavicu i malo ljuljati da se smiri, a i paše joj uspravan položaj. I onda opet zaspe ali krene ponovo nakon par min u tako se borimo, dok ne zaspe čvršće ili prdne..
To moja radi, a duplo je mlada.. baš me nekad zabrine kako se izvije, ali patronazna kaže da je to ok...leptirko znači to je neka novootkrivena poza.. tell me more🤣 sanjam ga koliko se dugo nisam 🤫
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo mene s ctg-a. Pokazao neke trudove pa me doktor odmah pregledao prstima. Ljudi moji, toliko mi je zabio ruku (vjerojatno namjerno da malo pokrene nesto🙈) da sam mislila da cu se onesvjestiti. Samo je rekao “pocela si se otvarati.” i ctg za 2 dana ako ne rodim do tad kaze. Sad me sve boli 😂 Tako da, cekanje 🤞🏽🤨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji