Nado cestitam!! Uzivajte 😊
Ptab, bas to 😂😂 al daj mi recite kak vam malisani tako dugo odspavaju u komadu 🥲 moj je zaspao u 21:30 i probudio se u 7:30. Ali imali smo 5 hranjenja u tom periodu. S tim da se on uopce ne budi, samo pocne kenjkat pa znam da hoce sisu. Al jebiga, za mene je to 5 budjenja i ustajanja 🤣
Korni, ne znam sta reci, imamo i mi tih faza. Jadni mali misevi. Nista ne vide dobro, vecinom moraju biti na ledjima, pa kontam da bi svako poludio 😂valjda zato vole da im se prica i bude licem blizu
Inace nista ne citam o odgoju i djeci i bebama ali ovo sam slucajno procitala; o hranjenu, naime, kaze jedna pedijatrica, hranite česce djecu preko dana kako ne bi imali potrebe puno traziti u toku noci. Eh sada, dali to ima smisla nemam pojma. Tako da ti ja svom malom dajem svako 2 h preko dana, max 2,5 nekad i 3sata, i onda zadnje hranjenje zabavljamo ga 3 sata da bude bez klope, nek place manje ce pišati 😂😂 i dam mu količinski više. A preko dana dobiva vise puta ali kolicinski manje. Nemam ti neki savjet kaj se toga tice, mi isprobavamo svasta samo da nas pusti na miru preko noci 🙈😂
Majketi, pa ovaj moj je stalno na sisi, rijetko da izdrzi 2 sata preko dana bez hrane 😂 i bas mislim na aktivno sisanje tj hranjenje. Nije dudanje
Sisate ili bocica?
Probat cu mu malkice produziti ovaj zadnji razmak izmedju obroka pa cemo vidjeti
Nada pa cestitam!!! porod za pozeljeti! bravo! 🩷🍼🥂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nado čestitam! ☺️🥰 Želim ti brz oporavak i puno maženja! ☺️
Korni, nama je slično tako. Potpuna suprotnost od prvog djeteta. Trudim se nekako ne nositi ju previše, ali nekada ne znam što bih pa ju nosim. 🤷🏻♀️ Razmišljam da uzmem nosiljku pa da su mi barem ruke slobodne za nešto napraviti dok je budna.
Sinoć je prvi puta zaspala oko 21h i spavala do 1h otprilike. Onda opet oko jelo oko 5h. Po danu jede u razmacima od 2.5h pa do 5h(ali isto rijetko i ako zaspe ja dulje) . Živim za dan kada će nam biti 20h vrijeme za spavanje. 😄
'21. 💙
'24. 💛
Nado cestitam mama, super porod, znaci ipak je taj sluzni cep bio pravi pokazatelj. Uzivajte💪🏼❤️❤️
Haru meni je baš puno na rukama, i svjesna sam toga, ali trenutno idem linijom manjeg otpora 🙈 a poslije cu vam se zaliti ovdje da ne mogu malenu odviknuti od nošenja 😅
Danas je bila 15ak min u baby gymu bez plakanja 🥳 samo se treba ovdje požaliti i stvari se poslože makar na malo 😂
Cure koje ste u komadu, kako ste? Ima li kakvih naznaka? 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Nada23 cestitam na curici!! 🥰🥰🥰 zelim ti lijep oporavak i puno uzivanja s bebicom! 😍
Korni ni nama baby gym nije zanimljiv, sve mu to nekako bude previse pa bude zivcan. Vecinom je na nama dok je budan ili u kreveticu.. nekad mu je i strop zanimljiv haha, a nekad bas nista. Njihaljkom nije preodusevljen, bio svega dvaput u njoj. Sad mu tummy time traje duze i vise ga zanimaju igracke i njegove ruke 🤣
Pbtab hahah kad budu tinejderi pa kad budu cijele dane spavali 🤣 nocas je tek oko ponoci zaspao kako treba 😅😅😅
Monny i elisa da nije skok u razvoju? Hahah, ja si tako objasnim sve te teze dane kad je sisavac 0-24 🤣🤣🤣
.
Kakva je vama situacija dolje? Meni to sve djeluje nekak otvoreno i nakon 12 tjedana, poslat cu mail doktorici sutra jer opet lagano krvarim. Najgore sto ne znam sta je normalno nakon poroda. 🤣
💙5/24💙
Haru meni je baš puno na rukama, i svjesna sam toga, ali trenutno idem linijom manjeg otpora 🙈 a poslije cu vam se zaliti ovdje da ne mogu malenu odviknuti od nošenja 😅
Danas je bila 15ak min u baby gymu bez plakanja 🥳 samo se treba ovdje požaliti i stvari se poslože makar na malo 😂
Cure koje ste u komadu, kako ste? Ima li kakvih naznaka? 🤗
Mene evo stalno neki grcevi vataju, zatezanje dole nisko, bol u ledima i bome ciscenje na wc svako malo… sad cemo vidit jel je to ista ili ne..
Nado cestitam!! Uzivajte 😊
Ptab, bas to 😂😂 al daj mi recite kak vam malisani tako dugo odspavaju u komadu 🥲 moj je zaspao u 21:30 i probudio se u 7:30. Ali imali smo 5 hranjenja u tom periodu. S tim da se on uopce ne budi, samo pocne kenjkat pa znam da hoce sisu. Al jebiga, za mene je to 5 budjenja i ustajanja 🤣
Korni, ne znam sta reci, imamo i mi tih faza. Jadni mali misevi. Nista ne vide dobro, vecinom moraju biti na ledjima, pa kontam da bi svako poludio 😂valjda zato vole da im se prica i bude licem blizu
Inace nista ne citam o odgoju i djeci i bebama ali ovo sam slucajno procitala; o hranjenu, naime, kaze jedna pedijatrica, hranite česce djecu preko dana kako ne bi imali potrebe puno traziti u toku noci. Eh sada, dali to ima smisla nemam pojma. Tako da ti ja svom malom dajem svako 2 h preko dana, max 2,5 nekad i 3sata, i onda zadnje hranjenje zabavljamo ga 3 sata da bude bez klope, nek place manje ce pišati 😂😂 i dam mu količinski više. A preko dana dobiva vise puta ali kolicinski manje. Nemam ti neki savjet kaj se toga tice, mi isprobavamo svasta samo da nas pusti na miru preko noci 🙈😂
Majketi, pa ovaj moj je stalno na sisi, rijetko da izdrzi 2 sata preko dana bez hrane 😂 i bas mislim na aktivno sisanje tj hranjenje. Nije dudanje
Sisate ili bocica?
Probat cu mu malkice produziti ovaj zadnji razmak izmedju obroka pa cemo vidjeti
Mi smo ti na dohrani. U bolnici smo pokusali na prsa ali nisam imala mlijeka baš, stigli kuci ista prica i meni se nije dalo i krenuli na dohranu. Svjesna sam da je majcino mlijeko najbolje ali osjecaj kad mozes pojest, popit alkohol kad zelis je neopisiv 😂😂 a ovo je razdolje kad mi alkohol bas dobro dođe 😂😂😂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Korni kod mene nista specijalno. Bolovi dolje (i u ledima) i stezanja kako kad, nekad po cijeli dan pa sutradan nista i tako u krug. Sluznog cepa ni na vidiku 😅 niti iceg. Jedino sto mogu pptvrditi da mi je trbuh bas se spustio vidno.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji