E cure kako funkcionira pregled fizijatra? Moram se negdje javiti? Nisam dobila nikakve upute, a brijem da imam dijastazu.... Isto tako moja soc gin me narucila na pregled tek u rujnu, nikakvo gledanje reza nakon tjedan dana kako sam bila dobila uputu u Petrovoj... Jel to cudno?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Lajka jel na neki broj telefona ili mail?
Ja sam poslala mail na narudzbe@kbsd.hr i vidjela sam sa ima preko online obrasca. Postoji li još nešto? Mene isto gin sad šalje na točan datum da moram tamo na pregled, ne znam koliko je to moguće.
A zašto moraš na točan datum? Po ovome što sam danas slušala ispred vrata, gledaju isključivo koji si tjedan i po tome daju termine kad ima. Ja sam se naručivala prije 2 tjedna. Ako je nešto iznimno vjerojatno mogu ubaciti i prije po potrebi, ali sad baš na točan dan, nisam sigurna.
Bambi cestitam! Bas zvuci kao lijep porod, jos je i tata bio s vama❤️
Thinkpurple kako mala prihvaca seku, jel sta bolje? Ja bi na tvom mjestu poslala muza sa svim papirima na salter i nek digne frku, ja razumijem da termina nema i da se svugdje dugo ceka, ali isto tako smatram da su neke stvari hitnije pogotovo nakon tako teske operacije. Nisu ti rekli da se javim za 9 mj npr, a da si se ti sjetila mjesec prije ic uzet termin. I mislim da su ti oni trebali dat termine iza otpusta, al sta je tu je.
Vesca mene je fizijatrica gledala iza poroda drugi dan u Vinogradskoj zadnji put i dala mi vjezbe za trbuh i dno zdjelici, a cimerici je savjetovala da se javi poslije fizijatru za prave vjezbe jer je rodila blizance carskim rezom i imala je veliku dijastazu. Mislim da onda to trebaju napisat i na otpusno pismo.
——
Cure sta ste rodile vaginalno drugi put, jel sta lakse/brze?😅
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
MareiKate nije mi specificirao zašto. Pretpostavljam da je zbog mog tlaka i malo veće procjene bebe, valjda da ne prođe previše od pregleda do pregleda. Iako i da nešto je je rekao da se javim odmah. ne znam kako je to on zamislio s obzirom na gužve 😂
Cordiso meni je bilo brže i lakše. Mislim sve jednako boli ali je brže bilo, +na prvom porodu sam rezana, ma drugom ništa, sitni šav zbog pucanja od prethodnog koji nisam ni osjetila i još su se nećkali da li da to šivaju ili ne koliko je malo bilo. Ali zato su naknadne kontrakcije jače. S prvom sam ih jedva osjetila a s drugim sam na momente imala feeling da ću rodit još jedno 😅 srećom trajale su samo dan dva, čim smo došli doma već ih nije ni bilo...
Komplikacije/porodiljni nije li danas trebala biti neka isplata?? Meni je prošli mjesec bilo dio komplikacija, dio porodiljni i računala sam da će nešto od toga danas sjesti a ono ništa, pa brinem da nisu šta zbrčkali sa mojim zahtjevom. Iako sam dobila mail da je zaprimljen.
Cordisomeni je bilo brže i lakše. Mislim sve jednako boli ali je brže bilo, +na prvom porodu sam rezana, ma drugom ništa, sitni šav zbog pucanja od prethodnog koji nisam ni osjetila i još su se nećkali da li da to šivaju ili ne koliko je malo bilo. Ali zato su naknadne kontrakcije jače. S prvom sam ih jedva osjetila a s drugim sam na momente imala feeling da ću rodit još jedno 😅 srećom trajale su samo dan dva, čim smo došli doma već ih nije ni bilo…
Komplikacije/porodiljni nije li danas trebala biti neka isplata?? Meni je prošli mjesec bilo dio komplikacija, dio porodiljni i računala sam da će nešto od toga danas sjesti a ono ništa, pa brinem da nisu šta zbrčkali sa mojim zahtjevom. Iako sam dobila mail da je zaprimljen.
Uh mene je isto znalo na momente uhvatit kod dojenja, a kuzim da je sad maternica veca pa ce mozda bit i vise krvarenja onda? Tjesi me da je bar brze😅😅.
Ja sam prosli mjesec otvorila komplikacije 1.-25. pa od 26. sam na porodiljnom, danas mi je sjeo dio za porodiljni tih 5 dana, a komplikacije nisu jos, one sjedaju odvojeno.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Bambi, cestitam na struci ❤️🎉
Cardisoo, po mom iskustvu, drugi put je daleko lakse. Pogotovo sto su me prvi put inducirali, a sada je islo prirodno. Divan porod.
Cordisomeni je bilo brže i lakše. Mislim sve jednako boli ali je brže bilo, +na prvom porodu sam rezana, ma drugom ništa, sitni šav zbog pucanja od prethodnog koji nisam ni osjetila i još su se nećkali da li da to šivaju ili ne koliko je malo bilo. Ali zato su naknadne kontrakcije jače. S prvom sam ih jedva osjetila a s drugim sam na momente imala feeling da ću rodit još jedno 😅 srećom trajale su samo dan dva, čim smo došli doma već ih nije ni bilo…
Uh mene je isto znalo na momente uhvatit kod dojenja, a kuzim da je sad maternica veca pa ce mozda bit i vise krvarenja onda? Tjesi me da je bar brze😅😅.
Ja sam prosli mjesec otvorila komplikacije 1.-25. pa od 26. sam na porodiljnom, danas mi je sjeo dio za porodiljni tih 5 dana, a komplikacije nisu jos, one sjedaju odvojeno.
Pozdrav, malo se ubacujem sa jesenskih 🙂
Ja ću idući mjesec isto dobiti tako komplikacije do 25 i onda do kraja mjeseca porodiljni. Pa ako ti nije problem, jel' možeš podijeliti inf koliko si dobila za tih 5 dana porodiljnog? Znam da on ide prema prosjeku plaće..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Pozdrav, malo se ubacujem sa jesenskih 🙂
Ja ću idući mjesec isto dobiti tako komplikacije do 25 i onda do kraja mjeseca porodiljni. Pa ako ti nije problem, jel' možeš podijeliti inf koliko si dobila za tih 5 dana porodiljnog? Znam da on ide prema prosjeku plaće..
Da, netto satnica sa R1x5 danax 8 sati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Evo sjeo i meni dio porodiljnog, tek u 16:30, bila sam uvjerena da je neki problem 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji