Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    17. Srpanj 2023. 06:58

Ja ne spavam ništa, stvarno baš preteško. Napokon uspijem zaspati i odspavam sat vremena i moram na wc i onda nikako opet zaspati i tako u krug. Imam osjećaj da ču više spavati kad beba dođe hahhaha 🤣 evo vani je već 30 stupnjeva 😭

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    17. Srpanj 2023. 07:22

Bambi sretnoo! Javi kako je noc prosla!
    Uh ja ne spavam nikako, vrucine me ubiju, ne mislim samo na noge nego me bas umaraju i uzasno se znojim, inace sam bas ljetni tip osobe, nije mi nikad vruce, 30 mi je skroz ugodno🤣. I proslu trudnocu sam teze ljeto podnila, ali sam bar rodila krajem 10.mj.
    Probudila sam se sva mokra u vodi pa malo klimu upalila, klima nam je u hodniku izmedu dvije spavace sobe i vec vidim muza kako se sav stisa😂, pretp da je i maloj onda hladnije pa nisam htjela pretjerivati pa sam ju brzo i ugasila. Ja se mogu jedino nadati da cu roditi kad produ vrucine tj toplinski valovi, a vi cure u iscekivanju da cete ubrzo da se rijesite cim prije🤞🏻🤞🏻.
    Svakako je tesko kad se tek beba rodi, uzbudenje, strah, hormoni, dojenje, pelene, grcevi, al kad se uhvati neki ritam, i to je ok i bolje nego taj kraj trudnoce koji je bas bas tezak.🥵
    Off topic, prva noc je bila solidna tj nije se budila, probudila se standard u 6 i zvala nas, mi smo odmah doletili tj muz, da vidi da smo dostupni, nadam se da cemo tako i nastavit. Al ubije me to rano dizanje svako jutro nakon neprospavane noci, meni je jasno da se ona naspava jer ju stavimo oko 19, al volila bi ako bi bar do 7 spavala. Znam da puno trazim😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

MareiKate
    17. Srpanj 2023. 08:31

Bambi, kakvo je stanje?
    Cordiso to ti je super, moji zaspu oko 9 pa se probude oko 6, kad spavaju do 7 to mi je lutrija. Da ne pričam da mlađi često i kasnije zaspe trenutno...
    Ja evo čekam u TA, imam osjećaj da ću čekati do besvijesti 😅

Karamela22
    17. Srpanj 2023. 08:49

Cure koji je mail za naručiti se u TA sveti duh? Ne znam jesam na dobar poslala. 
    I koliko im treba da odg 🙃

Vidim da bas sve muci spavanje. Ja zato spavam 0-24. Probudim se, doručak, ako izdržim 2 sata budna i eto me nazad u krevetu. Takav umor još nisam doživjela. 

bambi27zg
    17. Srpanj 2023. 08:57

I mi nismo vise 2u1 🎉 
    Budna sam dulje od 24 sata pa sam malo 🤪 
    Jutros u 5:22 dosla je nasa mala struca srece od 53 cm i 4050g 👶🏻 
    Rodila sam vaginalno uz epiduralnu i dobila dva unutarnja sava jer sam sama nesto napukla. Donirali smo i maticne stanice za Anu Rukavinu. 

Slijede detalji (i Petroca):
    Nastavno na jucer popodne (vidi raniji post 😄) mene su zaprimili oko 21 i od 21:30 su mi krenuli trudovi kod svicarski sat na svakih 5 min po 1-2 min, do ponoci sam bila u “predradaoni” i taman me preselili u radaonu kad ono: lijevo-desno nigdje nikoga i tako je tata bio s nama od pocetka do kraja i jos skoro 2 sata kasnije - divna stvar 💙 
    Kak sam dosla u radaonu i stavili mi pelenu tak je ouknuo vodenjak - onako bas skolski da se sve izlilo svugdje 🙈 
    Onda sam ispunjavala neke papire za epiduralnu i jos 101 stvar z porod izmedu trudova, oko pola 2 bih rekla da je epi ekipa dosla i ubola me i tu krece jedan jako lijep period od sat i nesto sitno dok ne pocinje slabiti. 
    Kod trudova disete ko peseki i pomaze, izmedu sam lezala i odmarala da ne trosim snagu. 
    Oko 3 ide nova doza epi 🥳 i ponovno skoro sat i nesto ljepote, ali trecu nismo stigli strcnuti jer je krenulo sa spustanjem i izgonom pa je taj dio odraden bez ikakvih droga (na momente mi je doslo da me muz zvekne onom metalnom kahlicom po glavu 😅) - e tu sam se malo derala dok su bili, narocito pred kraj kad kao ide trud, sve te nagoni da stisnes, a kao ne smijes stiskati - i da, fkt gubis emergiju na to deranje (meni je prvi porod pa neke stvari otkrivam toplu vodu 🙈). 
    Onaj zavrsni stisak dok beba izde - e zbor andela ti pjev iz vise razloga 😄 
    Odmah su mi ga dali ba kozu i tako smo bili skoro 2 sata nas dvoje (uz vaganje i mjerenje). 
    U tom periodu su porodili posteljicu u roku 20 sekundi i kasnije mi je doktor stavio 2 unutarnja sava jer sam malo napukla (nisu me rezali) i jedan vanjski (estetski 😎) - trebutno mi je jos super jer sam pod adrenalinom i lijekovima 😄 
    U radaoni radi klima i super je (ok na kraju si znojan jer bi bio znojan i na -10), doslovno su mi mijenjali plahte kad sam ustala na pilatws loptu i na wc jednom fa nisam u “prljavom”, sestre/primalje jako pomazu i smirene su. 
    Ponesite si svakak mokri wc papir i bocicu na dudicu ker je lakse za piti, barem je meni bilo. 
    Ako sam sto zaboravila pitajte! 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

tonkica1509
    17. Srpanj 2023. 08:59

Čestitke bambi, zvuči super. Uživajte i mazite se i brz oporavak 🧡

Sunny1511
    17. Srpanj 2023. 09:31

Čestitke Bambi!!! Prekrasne vijesti. Jao kako se lijepo potrefilo da je bio i tata s vama. Da barem i meni tako bude ❤️❤️❤️. Zvuči da je prošlo prilično brzo, a što se deranja tiče mislim da ni meni ne gine isto 🙈. 

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

Pahuljka
    17. Srpanj 2023. 10:06

Bambiiiii iskrene cestitkeeeee 💕
    Bar zvuci kao “lagano” odradjeno, drzimo fige da oporavak jos laganije prodje a bebici dug i lagodan zivot 💕

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

MareiKate
    17. Srpanj 2023. 10:57

Bambi čestitke!! ♥️ Bez oporavak i da ste brzo doma! Naspavaj se dok možeš 😊
    Thinkpurple i grčevi ekipa držite se, proći će, prošla dva put, sigurna sam da me ni sad neće mimoići 🙄
    Naručivanje sv duh nisam slala mail nego centralno naručivanje obrazac. Čekala sam tjedan dana odgovor. Gužva je, danas sam u čekaoni slušala stariju sestru kako obučava mlađu oko tog naručivanja 😅
    Kod mene sve ok, vaginalno nisu gledali jer sam trećerotka i kaže doktorica meni je dozvoljena da sam već otvorena i svašta nešto pa nema smisla 😁 doktorica divna, sve skupa čekanje oko cca 2 sata, bez da sam išla na ctg. 
    Dok sam čekala, kroz čekaonu je sestra prenijela jednu tek rođenu bebicu, ajme jedva sam se suzdržala da ne plačem kad sam ju vidjela 🤣 ne mogu vjerovati da ću uskoro i ja jednu takvu dobiti 😊

Mia2023
    17. Srpanj 2023. 11:16

Evo mi bili u TA, kako sam u zadnji tren bila danas naručena zbog onog ostanka u bolnici bili su me stavili prvu na red tako da nisam morala ništa čekati 🎉
    Ugl. Ctg uredan, očitao mi je 3 kontrakcije, ali bome na ovom ispisu ne znam očitati kolike su, a ja to ništa osjetila nisam. 
    Vaginalno me nije gledala jer je u četvrtak pa da ne čačka. Gledala plodnu vodu, protoke i to je sve ok. 
    Za tjedan dana ponovo kontrola. Kaže da ću roditi ranije od termina, da imam pripremne trudove, ali to sam i sama zaključila 🤣 Vidjet ćemo samo kada.
    Bambi čestitaaaaam. Sad uživajte lijepo. Zvuči kao da nije trajalo predugo i super, bez indukcije 😍

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.